| Author | Poruka |
|---|
maziar
Joined: 06 Jun 2001 Postova: 257 Pomogao: 4 Lokacija: Islamske Republike Iran
| 30. ožujak 2004 7:05 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | xxtigerxx wrote: | Mislim da je najbolji vidni C jer su sve os sagrađena u ovim platforma WinXP, Linux ...
Visual Basic je za početnike ...... |
To nije istina: Možete program sa c (i onda pascal, basic, su) u Linuxu, ali većina importanat temu i MFC-a. NET ne presient u linux ..... VC absolutly ne rade u Linuxu (MFC klase ili baze. NET)
najbolji način za program u kako u Windows i Linux (cross platforma) u Delphi ili C Builder in prozora i možete luka in Linux by Borland Kylix ....
Taro: Internet isto tako može to učiniti sa Delphi i VB u stvarnom jednostavan exe datoteku rade pod svim Windows VC , ali je potrebna istina mdc.dll!
Mislim da je najbolji Delphi brže, izvorna biblioteka, veliki dio, cross platforma,. mreža, Linux, Win32 ....... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Antharax
| 30. ožujak 2004 7:54 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Vi očito niste čuli za Mono  . Neto port za linux (sa C # kompajler za linux)  Nisu to pokušao, ali sam čuo da je dobro. Nije sve MS stvara je loš (iako su oni samo dobro dijelova iz java, dodao neke zanimljive C i ostale značajke jezika, miješani ... )
Ali ja ne volim Visual C , jer je folowing Microsoftov standard (koji je uvijek činiti se biti sasvim drugačiji od stvarnog svijeta) Iako sam čuo da je bolja verzija 7,1 (To je bio prvi uz dobru podršku za predloške) s jedne I'm koristeći (6.0 sa SP neke stvarčice) sux!
Antharax |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 02 Apr 2004 6:56 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Antharax wrote: | Vi očito niste čuli za Mono  . Neto port za linux (sa C # kompajler za linux)  Nisu to pokušao, ali sam čuo da je dobro. Nije sve MS stvara se loša ... Antharax |
Da su C # Za Linux, ali. NET firmwork iz Windowsi se razlikuje s linux onda ne možete luka MSStudio za linux
Mislim da svi MSstudio im sposobnost za programiranje (i neke bolje ga av. U Borland proizvoda licem u lice)
Ali mnoge opcije i stručnjak za RAD ne av. u msstudio ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
poni
| 16. travnja 2004 14:08 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Imam koristi VC, VB, Delphi, Borland C ... Mislim da je Visual C je najbolji, kad god želite napraviti plan koji rade pod Windows. Ako koristite othes, Delphi je bolje i brže .... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
amok
Joined: 11 studeni 2003 Postova: 52 Pomogao: 1 Lokacija: Grčka
| 21. travnja 2004 11:50 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Ja vjerujem da Visual C je dobar choise, espesially ako ste upoznati s C i C . O IDE (Integrated Design Environment) koji je do vas. Radije Borlands C Builder. Možete ga koristiti za stvaranje DLLs, cosnole aplikacija i ofcourse GUIs. Još jedan plus, je da je kompatibilan sa MFC (Microsoft), tako da možete prevesti bilo koju aplikaciju koje ste stvorili pomoću toj biblioteci. Konačno, obložiti želite premjestiti iz C Builder za Delphi, vec ce vas znati VCL.
Pozdravi |
|
| Povratak na vrh | |
 |
atmaca
| 21. travnja 2004 12:25 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Naravno, Visual C je bolji.
Ali ako ne imati je dobio puno vremena za pisati kod na temu, i brzina program nije važno za vas, Visual Basic je najbolji izbor.
For Delphi Ja nemam pojma.
Hvala, |
|
| Povratak na vrh | |
 |
tgq
| 21. travnja 2004 17:32 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | VB je upravo ono što nam je potrebno za brzo-i-prljav progs! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Kimmy
| 04 moći 2004 12:21 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Svaki jezik ima svoju svrhu. Visual Basic je za jednostavan GUI programe gdje ne postoje ili malo performanse zabrinutost. C je odličan programski jezik za ozbiljan nastup, gdje je vrlo presudan. Kao mudar Delphi ima svoju domenu. Dakle razlika ne može biti donesena. kako možeš usporediti sa jabukama, narančama. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
omara007
Joined: 06 Jan 2003 Posts: 1279 Pomogao: 39 Lokacija: Dubai
| 04 moći 2004 15:17 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| svaka od njih ima bodova snage u određenom smjeru .. i ako mi može reći C je bolji, onda Del i VB bi trebao biti obsolute! .. Isto se odnosi i tamo 2 .. i dok svi su u uporabi do ovog trenutka .. onda u ne može biti 100% siguran što neki je najbolji ..
Aplikacija podrazumijeva što je najbolje prikladan .. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
lollobrigido
Joined: 13 prosinac 2002 Postova: 149 Pomogao: 1 Lokacija: Italy
| 04 moći 2004 15:52 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Ja sam trenutno pomoću jezika Visual Basic for grafičko korisničko sučelje zove Visual C DLL za "trud". O Delphi ... ja ne znam. lollo |
|
| Povratak na vrh | |
 |
CTEPH
| 04 Jun 2004 2:08 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Delphi je prilično dobar ... Počeo sam sa Delphi ... Ali sada shvaćam da je u nekim izvorima informacija ili je vrlo lako za pronaći na VC . Delphi imaju manje podršku (IMHO). |
|
| Povratak na vrh | |
 |
lollobrigido
Joined: 13 prosinac 2002 Postova: 149 Pomogao: 1 Lokacija: Italy
| 07 Jun 2004 12:01 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Sada sam pomoću VB. Neto razviti PDA aplikacija i Otkrio sam ovaj jako vole C, ali sve je puno komplicirati whith odnosu na VB6. Na primjer, ako želite pristup kontrole u prozoru s modula ... Nisam u mogućnosti to učiniti! MSCOMM kontrolu za serijsko sučelje čini se da ne više ne podržava. Jezik sintaksa je teže, ali mnogo napredniji.
Lollo |
|
| Povratak na vrh | |
 |
marwa
| 07 Jun 2004 13:12 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| ja misliti Delphi je najbolje imam ga se koristi u prepoznavanje govora u može koristiti i Borland C Builder Razlika između njih je Delphi je napisan u Pascalu, a graditelj u c |
|
| Povratak na vrh | |
 |
is_razi
Joined: 06 Apr 2002 Postova: 174 Pomogao: 7 Lokacija: Tabriz
| 07 Jun 2004 14:43 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Sfinga je napisao: | Bok,
Što vi koristite?
Nego Sphinx |
Preporučujem borlan c builder.i mislim da je najveći. ona ima snagu od c i je Visual Basic jednostavnost. it's delphies brat, ali delphies programski jezik Pascal test it. sretno,   |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 07 Jun 2004 14:43 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
mamali
Joined: 29 travanj 2004 Postova: 387 Pomogao: 4 Lokacija: između pakla i raja
| 07 Jun 2004 22:09 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Čuo sam da je C graditelj knjižnice su u Delphi-a, to je pravo? jedan od mojih prijatelja kodiranje s vc mi je rekao da VC koda su brže od c graditelj je zbog toga.
Marti |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mamali
Joined: 29 travanj 2004 Postova: 387 Pomogao: 4 Lokacija: između pakla i raja
| 07 Jun 2004 22:13 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | maziar wrote: | | xxtigerxx wrote: | Mislim da je najbolji vidni C jer su sve os sagrađena u ovim platforma WinXP, Linux ...
To nije istina: Možete program sa c (i onda pascal, basic, su) u Linuxu, ali većina importanat temu i MFC-a. NET ne presient u linux ..... VC absolutly ne rade u Linuxu (MFC klase ili baze. NET)
najbolji način za program u kako u Windows i Linux (cross platforma) u Delphi ili C Builder in prozora i možete luka in Linux by Borland Kylix ....
Taro: Internet isto tako može to učiniti sa Delphi i VB u stvarnom jednostavan exe datoteku rade pod svim Windows VC , ali je potrebna istina mdc.dll!
Mislim da je najbolji Delphi brže, izvorna biblioteka, veliki dio, cross platforma,. mreža, Linux, Win32 ....... |
hi refigh, možete učiniti da s Q za VC previše, ali Kylix je kinda cool, te pravo .
Marti |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ataha
Joined: 25 ožujak 2004 Postova: 28 Pomogao: 1 Lokacija: Egypt
| 08 Jun 2004 0:45 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | C Builder je najpogodnije za RAD, veliku biblioteku komponenti, ali ako vam je potrebna bolja optimizacija koda (u sastavljanju) koristiti Visual C . To će utjecati na brzinu izvršavanja i upravljanje memorijom |
|
| Povratak na vrh | |
 |
tcsa35
| 08 Jun 2004 9:12 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | VisualC je bolji za razvoj Windows aplikacija. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Hammingov
| 08 Jun 2004 11:11 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Najbolji je onaj ste upoznati s. Ako ste upoznati sa svim, onda se VC |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jhonny_yang
| 08 Jun 2004 15:06 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | maziar wrote: | | xxtigerxx wrote: | Mislim da je najbolji vidni C jer su sve os sagrađena u ovim platforma WinXP, Linux ...
Delphi i Borland C je sada više velika podrška multi platforme. (Win32, Linux, Solaris).
VB i VC samo za MS proizvoda. Možda. Neto platforma može podržati više velikih platformi.
Za brzi programiranje RAD alata kao što su Delphi, Borland C Builder i vb je velik. (brz, jednostavan, efikasan).
U zadnje što alatima koje koristite svaki put da je dobar alat. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Prokopec
| 09 Jun 2004 5:53 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Mislim da je Visual C je bolji |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Antharax
| 09 Jun 2004 13:22 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Mislim da je ova rasprava postaje besmisleno, a ja razmišljam o tome zaključavanje! Svi misle da koristi softver je najbolji, jer - On / ona ne zna bilo koji drugi - On / ona je utvrdio da softver najbolji fitting njegove potrebe - ...
Najbolji softver za sve što ne postoji! Pa čak i kada neki drugi softver jezik / kompajler bi moglo biti bolje za posao, koristeći što znate vjerojatno je bolje u vašem slučaju!
Projektiranje dobar softver ne ovisi o jeziku koji koristite ili kompajler! To se uglavnom počinje s dobar dizajn (i običan stari papir je odličan način za to)! Kad želite prenosivosti, razmislite o tome kada ste dizajnirate vaš zahtjev za okvir i pokušati ne ovise o kompajler koji koristite.
Glavna stvar koja bi mogla biti različita među različitim prevodiocima / jezika / operatingsystems je kako napraviti GUI. I tu okoliš može napraviti razliku. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
samc
| 09 Jun 2004 16:10 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Po mom mišljenju, C je jezik inženjer, u Win VC je bolje, ali ako volite Linux ili Unix, gcc je još jedan izbor i moćniji. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 13 lipanj 2004 14:16 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| imam prgram za devet godina sa VB, Delphi, Cbulder & VC
ovisilo je ono što učiniti
ako vam je potrebna progem za izvršnu i treba dobar program najbolji choise je Delphi i ako imate C ljubavnik choise C Builder .....
jer (Delphi ili C Builder) kompajler generira urođenik exe datoteke prut exe brzine isti kao i C
1. imaju punu open source 2. Win32 & linux. NET platforme 3. vrlo bogata komponente (188 komponenta u enterprice) 4. besplatno ili vrlo nisku cijenu komponenti set 5. kraj vizualnog programiranja .... 6. snažan internet & db sekcija 7. imati native exe datoteku
ako pokušaš stvoriti jednostavan danas vc program withh & Delphi u isto vrijeme Delphi inačica 800% brže završiti posao i imaju bolje sposobnosti! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 13 lipanj 2004 14:21 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | CTEPH wrote: | | Delphi je prilično dobar ... Počeo sam sa Delphi ... Ali sada shvaćam da je u nekim izvorima informacija ili je vrlo lako za pronaći na VC . Delphi imaju manje podršku (IMHO). |
to nije istina
newsgroup in net ! Delphi je najveća interesna grupa na net! yhe stotina korisnika pomoći ako vam je potrebna pomoć vidi Borland razvoj mreže
ona ne zahtijeva registraciju i pomoći svakome u 24h na dan, au donjem 10 min!
također imaju više od 850 foruma u više od 43 jezika |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 13 lipanj 2004 14:31 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | iamme wrote: | ....
Tacno je da zbog VC 6 za Microsoft. Ali čak i Microsoft može dizajn programa koji su bili dobri. |
neki misle korisnik vc generirati na mnoge normalne i male tvrtke don napraviti veliki posao!
m $ $ $ $ koristiti. mreža za četiri godine, ali nakon što je javnost to!
sada micro $ oft & sunce iskoristiti nove sljedeću generaciju java za sljedeći ali M $ javnosti. NET za carzy korisnik!
ako ne zaboravite: OLE -> com -> COM -> mts život sve samo niže svake 1,5 godine i M $ temelji programer mora seliti evrey dan!
ali Borland programer koristi sve u svemu vrijeme!
ukoliko dont poput Pascala koristiti C Builder
može dati ono što mi temu VC nema mjesta u C Builder? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
netwizio
| 13 lipanj 2004 22:37 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Mislim da je Visual C je bolje, ali ponekad mislim da što ako prestane potpore MS VC jer mislim da je u korist dot net tehnologijama |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jetset
Joined: 17 lipanj 2004 Postova: 153 Pomogao: 11 Lokacija: Panama
| 27. lipanj 2004 7:14 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Visual C je najbolji ikada!! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Sinatra
Joined: 29 ožujak 2002 Postova: 243 Pomogao: 12 Lokacija: Neverland
| 27. lipanj 2004 9:48 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Hey guys. Vi ste forgeting najvažniji jezik i vjerojatno jedna od najkorištenijih: JAVA. To je besplatan i možete jednostavno pronaći sve što Vam je potreban neto koristi google. Većina radnih mjesta na raspolaganju u informatičkom tržištu su za java programera. Sve u jednom: kompatibilnost sa svim operativnim sustavima, prenosivost, internet, free razvojnih alata, velik zajednici, brzina nije bilo briga više, muiltiplatform, manje skloni kukac, sigurnost uključena, itd.. Ako želite naučiti neki jezik koji neće biti zastario u nekoliko godina, jer je tvrtka napravio nadogradnje, izumio "dot nešto", itd.. jednostavno ne koriste Microsoft. Borland je dobar, java još važnije, ..... Grettings previše sve S. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mayaka2004
| 27 lipanj 2004 13:11 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Sinatra je napisao: | | manje skloni bug |
vrlo dobro ...!
matematike jedinica u java dosnt ispravno raditi ja mogu pružiti barem 3 primjera koda, koji se "trebalo" raditi i ne rade u C nemonics
no java dosnt izračunati podaci ispravno
na taj način ... nije najbolji
c je najbolji za naučiti becosue to jasno pokazuje ono što se događa
Visual C je poput Visual Basic je alat za manipuliranje kod makronaredbe kod makro je blok koda koriste za određeno radno mjesto možda ste već pisali (mnogo kao stvaranje glazbe na midi) za kopiranje i lijepljenje
postoji heeps izvornog koda za C i C i mnoge druge ruke knjiga avalible u lokalnim trgovinama ljubavi
zašto pokušati reinvent točak java je samo ondje napraviti html rade bolje na različitim platformama te bi trebao smatrati jezik više od krpa
a nije ment kao samostojećih jezik iako u novije vrijeme koriste se dobiva sve više i više kao jedan
uglavnom ljudi koji ne razumiju c i mislim da će dobiti nešto brzinu () za (ništa ne oni navika)
svaki u svoj
pronaći jezik želite, i držati ga previše
za besplatan kompajler za c s izborom kupiti jako jako pištanje programeri cd mislite o digitalnoj mars Oni također pružaju i druge uobičajene jezici one od vlastitih tamo ....
to je uglavnom koriste tvrtke koje pisati kod, jer mu je pištanje dozvole
java s druge strane je besplatan do you make nešto onda će vas koštati više .... |
|
| Povratak na vrh | |
 |