elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Req: Blok IBM harddisk

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> REQ: Shema IBM harddisk
Author Poruka
hqqh

Pomogao: 8

Post 25 siječanj 2004 13:38

Req: Blok IBM harddisk

zdravo,

netko ne zna gdje svi ja mogu dobiti shematski od folloing hdd.
IBM Deskstar serija: IC356120AVVA0-0 120GB 7200 rpm
ja ne mogu eccess moj hdd a tu su i važne podatke na njoj, pa želim provjeriti wheter postoji greška u electical dijelu.

hvala unaprijed,
hqqh
Povratak na vrh
Kripton2035

Pomogao: 20

Post 25 siječanj 2004 14:56

sreću, čak i ako nađete shematski, čak i ako nađete grešku, vjerojatno nećete biti u mogućnosti da biste dobili pokudan sklop ... lijepa crna kutija sa OEM referenca na to ...
youd 'bolji tražiti isti pogon i razmjenu kontroleri kartice ... kao da je Posljednji je svibanj biti manje teško ...
Povratak na vrh
Marv

Post 25 siječanj 2004 14:58

Pomoću alata IBM utvrditi stanje voziti je u. Njegov više likley mehanički dijelovi nisu od elektronike.

Ovisno o tome kako vrijednih podataka te mogao probati kupnje isti model voziti, i presađivanja kontroler odbora.

Odbor je ugrađen mali računar, njegovo sumnjivo te mogao naučiti ništa korisno od shematski isn't locigal od tracings. Ja bih sumnje IBM davati čip ili shematski detalje.
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 25 siječanj 2004 14:58

Oglasi

Povratak na vrh
eltonjohn

Pomogao: 28

Post 25 siječanj 2004 15:59

Re: REQ: Shema IBM harddisk

Hi ..
JA pravedan ištanje to udio moje mišljenje .. Sam imao sličan problem .. prije nekog vremena .. Kao što je rekao .. Nema tvrdo Pogoni za uporabu javnih ... Ali, te mogao obaviti somthing .. Uz pretpostavku da su motori u redu ..
pokušati dobiti još jedan sličan hard disk. I biće veoma carfull, swap electronoc odbora ... Te bi trebao biti ok.!
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> REQ: Shema IBM harddisk
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
[req] Shematski / usluga priručnik za IBM P200 CRT zaslon (13)
Shema za IBM monitora cm2617 FCC ID a3km086 (1)
harddisk crypting (1)
Najbolji Harddisk Utility (5)
minimiziranje harddisk pristup? (3)
Spajanje Harddisk za PIC! (2)
Harddisk traženje greške (7)
kako spojiti tvrdi disk na PC mimo USB (2)
Harddisk (ATA) Za Ethernet converter / emulator (10)
Trebate li pomoć s Maxtor harddisk (6)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS