elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Elektronski Load

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Hobi sklopovi i malih projekata Problems -> Elektroničke Load
Author Poruka
Ashraf

Post 27 listopad 2003 11:50

Elektronski Load

Trebam hitno shematski dijagram i dio lista od 2000 W Elektronska Učitavanje i za varijabilni Elektronski Load 20.000 W
Povratak na vrh
E-design

Pomogao: 68

Post 27 listopad 2003 16:55

Re: Elektronski Load

Bok

Ja prilagođeni dizajniran onu koja može nositi 2500W, 50A @ 50V o prije 2 godine za tvrtku za ispitivanje zrakoplovne opreme na 48V. Će izgledati ako ja mogu naći stare crteže sam imao. To je varijabla od oko 2-50V, 0.1A - 50

Ono što je važno na tim razinama snage je heatsinking. JA iskorišten masivan, vrlo visoka učinkovitost prisilno hlađen sudoper, s oko 25 IRF1010 montirana na to. Također sam utjelovljena sigurnosne značajke kao što je reverzni napon, nad-struja, preko temp, više-voltni zaštitu. Budući da ova vlast fets djeluju u linearnom modu se brzo ugrijati u punu snagu.

E
Povratak na vrh
nadut

Pomogao: 324

Post 27 listopad 2003 17:37

Na niske napone, vode za hlađenje može pomoći. Možete staviti hladnjak sa tranzistora u PDV-vode ili izolacijskih tekućina. Ovo brzo uklanja toplinu iz tranzistora i prenosi se vanjske površine tekućina kontejner. Za kratko vrijeme perioda, porast temperature vode će se pobrinuti za uklanjanje topline.

Ako je ovo koristi u fiksnom položaju, možete cirkuliraju vodu stavljanjem nove vode iz opskrbe grada vodom pipa i ukloniti jednaku količinu vode u gradski kanalizacijski priključak.
Povratak na vrh
E-design

Pomogao: 68

Post 27 listopad 2003 18:33

Da, na višim razinama vlasti, treba probati koristeći vodom hlađeni sudoperi jer postoji više poduzeća čineći ih sada.
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27 listopad 2003 18:33

Oglasi

Povratak na vrh
jackrs

Post 28. listopad 2003 0:17

Hi Ashraf

Probajte ovaj link h * tt * p: / / www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm

Možda ova ideja vam pomoći ...

jackrs Hladno
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Hobi sklopovi i malih projekata Problems -> Elektroničke Load
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Elektronička opterećenja (7)
Elektronski Load Design (6)
Za izgradnju DC elektronski opterećenje (2)
Elektronski Napajanje opterećenja (8)
kako?? projektiranje elektroničkih opterećenja (2)
Kako crtati elektroničke opterećenje .....?? (4)
dizajn dc elektroničkih opterećenja i povratne energije za AC linija (2)
Promjenljivi 200 A / 100 V Variable Elektronski Load (4)
Klasa PA PAE sa otpora opterećenja i opterećenja induktor (2)
Što visoka opterećenja ili svjetlo opterećenja znači? (3)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS