Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

BESPLATNI UZORAK LIST ...

Goto page Previous 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Skoči na stranicu:

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> BESPLATNI UZORAK POPIS ...
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verziju
Autor Poruka
John Cooper

Pristupio / la: 28 prosinac 2006
Pomogao: 2

Post 13. studeni 2007 13:50 BESPLATNI UZORAK LIST ...

hej čovjeka što nije u redu s tim ??????
Natrag gore
master_picengineer

Pomogao: 62

Post 13. studeni 2007 14:00 BESPLATNI UZORAK LIST ...

www.microhip.com
www.st.com
Natrag gore
GENERALCHAOS13

Pristupio / la: 04 ožujak 2008

Post 04. ožujak 2008 3:39 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

na atmel Kako mogu preći fax ja dont imati broj faksa plz pomoć

ps: što je najbolji chip za robotika?? Plakanje ili vrlo tužan
Natrag gore
erio

Post 05. ožujak 2008 5:14 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

I `m žive u Indoneziji, a dobila sam MAXIM mikroprocesor uzoraka .. vrlo lijepi uzorci: D pravedan dont abuse ih ..
Natrag gore
jrguy8

Post 07. travanj 2008 8:22 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

itko zna gdje mogu dobiti besplatne uspješno uzoraka dacs, regs, opamps, mp3 dekoder? Kako mogu dobiti uzorke iz rohm? hvala.
Natrag gore
regiscruz

Pristupio / la: 03 prosinac 2007

Post 28. travanj 2008 6:20 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

Ne vjerujem da netko od primljenih uzoraka VLSI.
Ljudi ne reći kako postupiti da bi zahtjeve.

To je vrlo čudno za mene. Zbunjeni
Natrag gore
jrguy8

Post 19. svibanj 2008 6:14 BESPLATNI UZORAK LIST ...

koji sam naručio iz uzoraka maksima, ali ne i sreću.
Natrag gore
a0i0r

Pristupio / la: 26 prosinac 2007

Post 02 srp 2008 18:51 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...
tags: besplatni uzorak FPGA

Pitam se ako postoji besplatan za uzorke poput Xilinx FPGA @ ltera?
li poslati zahtjev za atmel uzorak, ali ne i odgovor.
kako ja proseed?
hvala
Natrag gore
lian

Post 05 srp 2008 22:52 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

Da .. itko zna gdje mogu dobiti besplatne uspješno uzoraka ili Xilinx @ ltera
Natrag gore
student11

Post 15 srp 2008 10:29 BESPLATNI UZORAK LIST ...

to je najveća online elektroničke komponente datasheets tražilici.

http://alldatasheet.com/
Natrag gore
rajudp

Pristupio / la: 27 svibanj 2006
Pomogao: 8

Post 10. listopad 2008 16:35 BESPLATNI UZORAK LIST ...

www.microchip.com
www.st.com
www.sst.com
www.freescale.com
www.ti.com
www.cypress.com
www.maxim-ic.com
Natrag gore
funberry

Pristupio / la: 23 siječanj 2006

Post 03. studeni 2008 20:00 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

24. listopad 2008
Microchip prestao uzorkovanja globalno

Ako pogledate tvrtke financials ćete razumjeti:
cijenu dionica na najnižoj razini u više od 5 godina, a nedavno je pao oko trećine svojih vrijednosti. Prihod je bio stan 2007 do 2008, nakon što prikazuje stalan uspon u prethodnim godinama. Ipak, njihova R D troškovi rasla za 30 milijuna dolara. Ulagači su osjećaj da je njihov R D ne generira nove prodaje, te su težak tvrtke.

Kad cijene dionica padaju kao da ga uzrokuje stotine milijuna dolara gubitka vrijednosti zaliha na vrh tier rukovoditelji, koji obično mnogo vlastitih dionica, tako da očito, svaki odjel u tvrtki je zatraženo da pregleda njihovog poslovanja.
Prvi instinkt u uzorkovanja odjel je uzorkovanje staviti sve na čekanje dok se vrh gouys može imati meetng, shvatiti što učiniti, odlučiti što je njihov sljedeći potez, dobiti još jedan sastanak, shvatiti kako zašećeriti ukupnu sliku na dioničara, itd, itd.

Stvari polako kretati u velikoj korporaciji, a u svakom slučaju, Marketing predložiti će općenito pokussavaju bjekstvu bez uzorkovanja vidjeti ako Internet pomoć za nuždu utjecati na prodaju.
Najmanji zrnatost vremena u korporativno poslovanje, je četvrtina (3 mjeseca), tako da će predložiti jedan ili 2 četvrtine bez uzorkovanja za procjenu učinka.
Nakon toga, oni će se ponovno sastati, a ako se prodaje niže (vjerojatno zbog faktora nevezanih za uzorkovanje) neki tip za stolom može reći: "Vidi ??!!.. Rekao sam ti da će izgubiti ako mi zaustavio prodajni program. .. " Ako se prodaje više, netko može reći: "Hej, ne uzimajući novac u. .. Ajmo ponovo pokrenuti program uzorkovanja dovesti još sales in.". Ti i drugi slični komentari biti će uglavnom neosnovane i nevažne, jer nitko ne može usporediti znanstveno 3 mjeseca od uzoraka na isto 3 mjeseca withoiut uzorci financijskih pojmova - ti bi trebao koristiti 2 identične, paralelnih svemira obaviti taj eksperiment, a mi Nemam to.

Tako možete očekivati uzorak blackouts ovako na zadnji 4-8 mjeseci (1-2 četvrtine, vrijeme za sastanke) i ishod da se u velikoj mjeri pod utjecajem neke subjektivne, najbolje pogoditi procjene o tome što će učiniti brojke izgledaju bolje u godišnjem izvješću.
Imajte na umu da su cijene od 500 studenata abusively naručivanja uzoraka je oko 50000 dolara, dok je godišnja Microchip gubici od prodaje kapitalne opreme i drugih malih pogrešaka je da se napravi 2-3 miliona dolara, što je, pak, najmanji broj na njihov gubitak financijskih izvještaja, među prihodima od 1,1 milijarde dolara, a ukupni rashodi u iznosu od $ 240 milijuna.
Bez obzira da li su uzorak ili ne, to je trošak ispod poda buke u svojim godišnjim izvješćima.

Nacionalni Poluvodički prestao uzorkovanja za 3 mjeseca u 2007 (rujan-studeni). Fairchild prestao uzorkovanja za 7 mjeseci, 2007 (travanj-studeni). Postupak je isti.

Added nakon 33 minuta:

Još jedna stvar:

Gvido (e) koje su zadužene za uzorak uprave je u neizvjestan položaj.

Ako dođe do operacije oružanih sastanak s dokumentacijom koja prikazuje uzorak program se zloupotrebljavali - to je kraj uzorak program. I ... to je njegov posao KRAJ

U dobrim ekonomskim vremena, kada su tvrtke općenito hiring, zaposlenik koji bi mogli biti sigurni da, ako je njegov odjel zatvori, on će biti re-osoblje u drugoj postaji.

ALI vremena su trenutno LOŠE. Tvrtke se NE hiring, ali počinju zazirati osoblja.
Ako se njegov odjel zatvara, ondje će najvjerojatnije neće biti drugo mjesto čeka ga i drugdje u tvrtki, što je za zadovoljavaju.
Ovo je jednadžba
Dobrim vremenima uzorkovanja = = više radnih mjesta uzorkovanja odjel
LOŠE puta uzorkovanja = ne = ne samplng posla.

Taj momak treba da bude pametna, da se brine o vlastitim interesima previše.
Natrag gore
LaMai

Pristupio / la: 26 ožujak 2009

Post 10. travanj 2009 6:23 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

Da li itko zna da li Xilinx FPGA daje uzorak? Ako da, molimo vas, pokažite mi kako da zahtjev neke!
Hvala unaprijed.
Natrag gore
ozenk

Pomogli su: 1

Post 20. travanj 2009 9:43 Re: BESPLATNI UZORAK POPIS ...

dacadc wrote:
Dobila sam uzorke iz http://www.microsemi.com

Slažem se u potpunosti da Philips je strašna. Naš distributer želio naručiti minimum 100 komada čipsa.

Imam uzorku od Phillips (sada NXP), mislim da ako s vašim objasniti svrhu ecsply za obrazovanje (završne godine projekt) možete lako da ga .... ali to ovisi o vašem dstributor, (možda )....
Natrag gore
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> BESPLATNI UZORAK POPIS ...
Stranica 11 od 11 Sva vremena su GMT 2 sata
Goto page Previous 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Skoči na stranicu:

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS