| Autor | Poruka |
|---|
polarized
Pristupio / la: 13 svibanj 2002 Postovi: 74 Lokacija: Europa
| 21 svi 2003 20:19 mobitel punjač baterije uvijek priključen na telefon | | |
|
| Bok,
Planiram za korištenje mobilnog telefona u određenoj vrsti primjene. Ima da radi cijelo vrijeme i nije djelovao čovjek, ali on služi u automatizirani sustav, zajedno s mikro. Moj problem je napajanje iz telefona. Je li dobra ideja da napuste punjač akumulatora (220V ili automobilski verzija) cijelo vrijeme spojen na mobilnom telefonu, ili da bi bilo bolje ideje za prekid veze i opskrbu bateriju telefona samo iz punjač akumulatora? Da li postoje neke moguće negativne nuspojave i ako je baterija punjač je uvijek spojen na mobitel, mislim grijanje na punjač, ili neki utjecaj na batterys ili bilo što drugo ...
Pozdravi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 21 svi 2003 20:19 Oglasa | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
nadut
Joined: 19. srpnja 2002 Postovi: 4798 Pomogao: 313 Lokacija: Middle Earth
| 21 svi 2003 20:37 to sve ovisi | | |
|
| | Ako koristite punjač koji ste dobili s telefonom neće zacijeniti baterije. Nepoznato je ono što ga čini kao prazni bateriju. Trebali biste se posavjetovati s proizvođačem smjerova ili da li će neka idu baterije mrtav, ili ako će se držati ga se tereti. Neki punjači isključivanje kada je postignuta puna naboja. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Element7k
Pristupio / la: 07 svibanj 2003 Postovi: 388 Pomogao: 8
| 21. svibanj 2003 20:40 | | |
|
| Baterija će sigurno vidjeli njegove posljednje dane ako napustite opskrba povezati. Punjač baterija je samo transformator od AC-DC. Think njene najbolje napraviti neke izmjene u telefon kako bi se omogućilo da koriste direktne DC napajanje.
Element7k |
|
| Povratak na vrh | |
 |
cube007
Pristupio / la: 12 ožujak 2002 Postovi: 538 Pomogao: 12 Lokacija: Australija
| 21. svibanj 2003 20:44 | | |
|
| Telefon mora imati punjenja baterije kontrolera ako se koristi Li-Ion baterije. Tu neće biti problema pri izlasku napajanje spojen cijelo vrijeme.
kod, cube007 |
|
| Povratak na vrh | |
 |
polarized
Pristupio / la: 13 svibanj 2002 Postovi: 74 Lokacija: Europa
| 22 svi 2003 10:54 punjenja baterije kontrolera za mobilne telefone | | |
|
| Bok,
Što se tiče punjenja baterije kontrolera, gdje se mogu očekivati da ga u punjač baterije ili unutar samog mobilnog telefona? Želim eksperiment na MT50 Siemens telefon ili slično poput telefona C45, C35, itd. .. Is there a loš učinak na punjač, jer očito je sama dissipates napajanja ili kad se baterija tereti ga pretvara sama off?
Pozdravi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
cube007
Pristupio / la: 12 ožujak 2002 Postovi: 538 Pomogao: 12 Lokacija: Australija
| 22. svibanj 2003 12:55 | | |
|
| Pozdrav polarized,
Znam da je za punjenje kontrolera Siemens mobitela alsways unutar telefona. Vi samo plug napajanje na telefon kad ga se tereti. Žao nam je, ali ja ne znam više o tehnologiji punjenja.
kod, cube007 |
|
| Povratak na vrh | |
 |
geppoilfolle
Pristupio / la: 03 siječanj 2004 Postovi: 26
| 10. siječanj 2004 3:40 Re: mobitel punjač baterije uvijek spojeni na PHO | | |
|
| Vi znate da je moguće kontrolirati stanje u baterije mrvica neke jednostavne naredbe AT-? Tada možete i odvojiti reconnect baterije punjačem baterije kada dostignete određeni% naknade (npr.: 5% na spajanje, isključite na 95%). Svi telefoni Si3m3ns želite koristiti imaju naredbe morate obaviti zadatak, ne pitajte me što je to, traži se AT naredbe za GSM referenca, siguran sam da ako se radi na GSM telefonima, znaš ovog dokumenta.
Sve najbolje |
|
| Povratak na vrh | |
 |
junglejenny
Pristupio / la: 25 studeni 2001 Postovi: 76
| 10. siječanj 2004 4:24 Re: mobitel punjač baterije uvijek spojeni na PHO | | |
|
| Stvarno je potrebno da saznate kakvu bettery ste dobili prvi. Litij polimeri mogu biti naplaćen / recharged određeni broj puta prije nego se oni moraju biti promijenjen. Većina mobitela sam ispitivala su Ni-MH.
Sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |