| Autor | Poruka |
|---|
mike_bihan
Pristupio / la: 21 ožujak 2002 Postovi: 259
| 12 vel 2003 18:48 Z razlika | | |
|
| ddd
Last edited by mike_bihan dana 07. srpnja 2003 7:55, edited 1 put ukupno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mike_bihan
| 12. veljača 2003 18:50 | | |
|
| | Koje je najbliže ZO tradicionalna definicija? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
clk
| 13. veljača 2003 2:38 | | | tags: zpv zpi zvi |
|
| Bok,
Kao što znate Zpv se računaju od snage i napona, Zpi vlast i aktualna, Zvi napona i struja. HFSS računa po napona električnog polja integracija preko linije od GND do signala. Trenutni je magnetsko polje i snagu od poynting vektor. Najbliža vrijednost je računaju od p i V. Zašto? Moć je lako računaju iz E i H *. Napon integracije E. To znači da ste definirali impedancija linije pravilno i da su sadašnji accuratly se ne računaju. Morate provjeriti u priručniku kako je sadašnja računaju i možda nije moguće izračunati točnu vrijednost za CPWs struktura. Nadam se da je pomoglo!
clk |
|
| Povratak na vrh | |
 |
cray
| 13. veljača 2003 2:50 | | | tags: zpv zpi zvi |
|
| evo dobar opis zpv, zpi i zvi http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mike_bihan
| 13. veljača 2003 9:15? | | | tags: zpv zpi zvi |
|
| | cray wrote: | evo dobar opis zpv, zpi i zvi http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf |
Oprostite, dokument se ne može skinuti, želite uploadati? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
clk
| 13. veljača 2003 11:36 | | |
|
| | za mene je to download. bolje je ako pokušaš ponovo. samo kopirajte i zalijepite vezu kada pokušavate pristupiti link koji će vas pita za spremanje datoteka |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Chinaski
Pristupio / la: 17 svibanj 2001 Postovi: 185 Pomogli su: 1
| 13. veljača 2003 11:50 | | |
|
| | Evo ga |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Cheng
Pristupio / la: 01 siječanj 1970 Postovi: 111 Pomogao: 2
| 13 vel 2003 21:38 HFSS lukama | | |
|
| Istinu o tome da je jedini valjan na impedancija mikrovalna je valna impedancija. Ostaci su samo simplifications. Što se tiče CPW je zabrinuta i ako polje je uglavnom koncentrirana u subtrate je jasno morate koristiti PV definiciju. Barem E-polje ne razlikuju previše preko metalnih vodova i možete sa sigurnošću utvrditi je obris. S druge strane, to zahtijeva mnogo vještina za pravilno hraniti luke. Ponekad jedan svibanj raspaljivati nekim drugim načinima previše i tada je rezultat kompromitovali. Na primjer, kada sam osmislili slotline mikser, MWS mi dali potpuno lažno rezultati (ver. 3,0) i hfss je u redu s PV definicija koja je u roku od 1% od Cohn's design krivulje. To je razlog zašto mi se sada čini MWS prikaz linije impedancija iako sam neke disgareement s definicijom as well. Za rekapitulacija - za konstrukcije, a ne samom disperzivan (poput CPW) i uz dobru definiciju integracije kontura možete sigurno pretpostaviti PV. Za ostale PI najbolje funkcionira.
nadi to pomaže. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Sync
Pristupio / la: 30 ožujak 2002 Postovi: 19
| 14. veljača 2003 7:44 | | |
|
| dobar post.
Također napon / current nije definiran za jedinstvenu kvazi-TEM. V ovisi u integralni put.
ovo pitanje je objašnjeno u priručniku agilent hfss ali ne u ansoft. su iz istog izvora i sada jedinstvenog opet, bilo koji način
čudno, ansoft ima tako dobar broj, ali ušljiv priručnik
Možda ste neke informacije za kasniju obuku korisnika naknadu? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mwpro
Pristupio / la: 20 travanj 2001 Postovi: 83
| 14. veljača 2003 18:35 | | |
|
| Dobro pitanje.
Druga problematična situacija je par line simulacija. Port impedancija mijenja iz proći proći i preko frekvencija zamah. Svatko zna kako da biste dobili Internet to funkcionirati?
pozdravi mwpro |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Cheng
Pristupio / la: 01 siječanj 1970 Postovi: 111 Pomogao: 2
| 14. veljača 2003 20:54 | | |
|
| Pa, s linijama povezano imate čak i ak-modovi. Nije jasno koje ti misliš. Zatim, HFSS je malo "aljkav" kada se radi o portu 2D svojstvena vrijednost polja točnost. Ja bih push luke do max triangulation, s nekim ručnim seeding. Ako je omjer širine i visine je loš možete ručno stupica.
Pokušajte se staviti u luci meshing pogurati.
živjeli |
|
| Povratak na vrh | |
 |
pewang
Joined: 19. veljača 2003 Postovi: 139 Pomogli su: 1 Vez: China PRC
| 21. veljača 2003 10:06 | | |
|
| Hvala za all.You make me poboljšanja. Ja ussally nas zpi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |