| Author | Poruka |
|---|
alzomor
Joined: 09 Jun 2005 Postova: 626 Pomogao: 31 Lokacija: Cairo
| 07 Oct 2009 13:58 GPS antena | | |
|
| HI
Ja sam koristeći GPS za praćenje. Trenutno sam koristeći i vanjske aktivnom antenom koju sam iznad popraviti auto. pouzdanost JA više voleti za korist antena te ga ugraditi sa GPS modulom. Moje pitanje je antena može raditi ako je ugrađen u kućište uređaja? a ako je cijeli uređaj je fiksna u auto motor?
Što da li vi misliti?
Salam Hossam Alzomor |
|
| Povratak na vrh | |
 |
pabloec
| 07 Oct 2009 20:08 antena za GPS prijemnik | | |
|
| ja dont misliti svoj dobra ideja, prvo ima mnogo metalnih kućišta drugi puno buke iz RF svjećice i sl., možda je najbolje ako koristite ext antenu kabelom, ali umjesto da koristi taj antena koristite krpa na vanjske , možete dobiti informacije o 3db dobit, osobnim iskustvom ćete dobiti dobar SNR od oko 6 do 7 satelita ovisno o tome kada i gdje ste.
u svakom slučaju, uvijek možete isprobati. Usput privitku su laboratorijski izvještaj jedne GPS antena ja napravio davno (svoj na španjolskom, ali on svibanj biti teško za automatski prevoditelj za napraviti posao.)
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
alzomor
| 07 Oct 2009 23:26 Re: patch antena za GPS prijemnik | | |
|
| Bok
Thanks for your feedback i za izvješće. Mislim da je na talijanskom, ima li englesku verziju to? s druge strane Ja sam f koristiti antena ili antena aktivni unutar kućišta skrb salon, je dobitak 3dB još moguće?
Salam Hossam Alzomor www () ig () org |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 07 Oct 2009 23:26 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
pabloec
| 08 Oct 2009 1:13 antena za GPS prijemnik | | |
|
| hahaha svoj na španjolskom. ja ga je napisao za laboratorij, ja dont misliti bilo korisno dobit će raditi unutar metalnog kućišta bilo koje vrste, ali možete probati koristeći plastične ograde, problemi su metalne pločice blokiraju signal
im je žao, ali ja iskreno ne osjećam kao da prevodio jer koristi kao tehnički languaje da bilo koji automatizirani prevoditelj ca obaviti posao i ja pravedan dont imati vremena. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 12:20 Re: patch antena za GPS prijemnik | | |
|
| Thanks again.
Ja ću koristiti plastične ograde, ali to će biti unutar auto salon. Moje pitanje je, doza signali prolaze iz auto stakla neće biti dovoljno kako bi se postigla dobra dobitak?
Salam Hossam Alzomor |
|
| Povratak na vrh | |
 |