Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Dell laptopa - Nema napajanja

Dell laptop bez napajanja

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, zahtjeve, popravak Tips -> Dell laptopa - Nema napajanja
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
rummann

Post 13. kolovoz 2009 21:17 Dell laptopa - Nema napajanja

Bok

Ja sam novi u ovom odboru, da trebam neki pomoć u svezi s Dell laptop. svojih baterija i adapter napajanja je u redu. Kad pritisnete power button to dont start at all. Imam disassembled majka odbora. Molimo provjerite kako komponentu i odakle početi.

Hvala
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 13. kolovoz 2009 21:17 Oglasa

Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, zahtjeve, popravak Tips -> Dell laptopa - Nema napajanja
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS