Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Dell M1330 Model: PP25L - matična ploča shematski

Dell m1330 matičnoj ploči dijagram ili shematski

Dell m1330 matična ploča shematski

pp25l

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, zahtjeve, popravak Tips -> M1330 Dell Model: PP25L - matična ploča shematski
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
jhernacki

Post 02. kolovoz 2009 18:30 Dell M1330 Model: PP25L - matična ploča shematski

Pozdrav Ja traže M1330 Dell Model: PP25L shematski na matičnoj ploči jer moja mobo, umro je i želim da to popravimo.

Ako netko zna što su parametri R010 obavijestite me jer želim kupiti i promijeniti ga.

Još jedna stvar što sam u potrazi za osigurači su na ovome koliko zajednice mogu traľiti da je na ovom mobo.
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 02. kolovoz 2009 18:30 Oglasa

Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, zahtjeve, popravak Tips -> M1330 Dell Model: PP25L - matična ploča shematski
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS