Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Frustriran po Bottom-up partition dizajna u susret SOC

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> ASIC Design Metodologije i alati (Digital) -> frustriran po Bottom-up partition dizajna u susret SOC
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
anwei7208

Pristupio / la: 23 studeni 2006

Post 18 srp 2009 21:21 frustriran po Bottom-up partition dizajna u susret SOC

Bok, ja sam početnik. A ja sam stvarno frustriran po kadenca susret korisnika vodič.

Im 'događaj partitioned dizajna u odozdo prema gore "pristup. U pod-blokova imaju sve biti postavljeni i preusmjeren. Sada mi je potrebno da stavite ih zajedno. The user guide kadenca kaže:

<<<<Blok Nakon implementacije, apstraktan treba razvijati za svaki blok-level dizajn koji će se koristiti u vrhunsku implementaciju.

Na dnu-up pristup, stvorili vrhunsku floorplan gdje blok-level abstracts bi se pozivaju na najvišem nivou dizajna. >>>>>

Što to znači? Kako mogu napraviti sažetak i kako se odnositi na njih u vrhunskog dizajna? Korisnik vodič uglavnom govori o top-down pristup. Moj vrhunski dizajn je vrlo jednostavna, ali ja jednostavno ne mogu ih zajedno.

Može tko pomoć mene? Ja sam stvarno desparated.

Hvala vrlo velik dio
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 18 srp 2009 21:21 Oglasa

Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> ASIC Design Metodologije i alati (Digital) -> frustriran po Bottom-up partition dizajna u susret SOC
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS