| Autor | Poruka |
|---|
me_forouzan
Pristupio / la: 03 prosinac 2006 Postovi: 45
| 25 svi 2009 11:45 Lay iz transformatora | | |
|
| Bok
Želim nokautirati jedan transmormer u 0,18 CMOS technology.Please pomoć mene. Koji softver je točniji? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
oermens
Pristupio / la: 19 studeni 2005 Postovi: 221 Pomogao: 20
| 25 svi 2009 20:20 Lay iz transformatora | | |
|
| | Koji software imate pristup? Imate na umu da je topologija želite nokautirati, ili želite da simulira korištenjem EM razrješivač nabavili karakteristike strukture? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
me_forouzan
Pristupio / la: 03 prosinac 2006 Postovi: 45
| 26. svibanj 2009 7:05 Re: Lay iz transformatora | | |
|
| | Ja samo imati L_edit. ne L_edit imati ispravnu biblioteka za transfoormers ili ne? Kako mogu vidjeti biblioteka transformirati u l_edit? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
oermens
Pristupio / la: 19 studeni 2005 Postovi: 221 Pomogao: 20
| 26 svi 2009 14:21 Lay iz transformatora | | |
|
| | ja dont misliti l-uredi ima modele ili pcells, i mada bi moglo biti pogrešno. Znam da se možete izvući i učiniti DRC ali ja dont znati ekstrakcija sposobnosti. što sam to normalno ili je koristiti pcell koje ljevaonica ili oblikovanje svoje strukture koristeći REKLAME momentum na generirati nadomjesni sklop modela za simulaciju. ako želite optimizirati za određenu L / P / veličine / etc ... trebate koristiti alat kao što je kadenca virtuoz Pasivna Component Designer ili ASITIC dr.. niknejad (http://rfic.eecs.berkeley.edu/ ~ niknejad / asitic.html). asitic za vas willl morati napisati tech datoteka za vaš PDK ako već nemate neki. |
|
| Povratak na vrh | |
 |