Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Lay iz transformatora

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Lay iz transformatora
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
me_forouzan

Pristupio / la: 03 prosinac 2006

Post 25 svi 2009 11:45 Lay iz transformatora

Bok

Želim nokautirati jedan transmormer u 0,18 CMOS technology.Please pomoć mene.
Koji softver je točniji?
Povratak na vrh
oermens

Pristupio / la: 19 studeni 2005
Pomogao: 20

Post 25 svi 2009 20:20 Lay iz transformatora

Koji software imate pristup? Imate na umu da je topologija želite nokautirati, ili želite da simulira korištenjem EM razrješivač nabavili karakteristike strukture?
Povratak na vrh
me_forouzan

Pristupio / la: 03 prosinac 2006

Post 26. svibanj 2009 7:05 Re: Lay iz transformatora

Ja samo imati L_edit. ne L_edit imati ispravnu biblioteka za transfoormers ili ne? Kako mogu vidjeti biblioteka transformirati u l_edit?
Povratak na vrh
oermens

Pristupio / la: 19 studeni 2005
Pomogao: 20

Post 26 svi 2009 14:21 Lay iz transformatora

ja dont misliti l-uredi ima modele ili pcells, i mada bi moglo biti pogrešno. Znam da se možete izvući i učiniti DRC ali ja dont znati ekstrakcija sposobnosti. što sam to normalno ili je koristiti pcell koje ljevaonica ili oblikovanje svoje strukture koristeći REKLAME momentum na generirati nadomjesni sklop modela za simulaciju. ako želite optimizirati za određenu L / P / veličine / etc ... trebate koristiti alat kao što je kadenca virtuoz Pasivna Component Designer ili ASITIC dr.. niknejad (http://rfic.eecs.berkeley.edu/ ~ niknejad / asitic.html). asitic za vas willl morati napisati tech datoteka za vaš PDK ako već nemate neki.
Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Lay iz transformatora
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS