| Author | Poruka |
|---|
Pratibha MD
| 17 ožujak 2009 12:50 Sinkronizacija ili async dizajn? | | |
|
| Je sinkroni ili asinkroni dizajn preferira? Plz popuštanje razloga. Async dizajn je obično infered po Latch u FPGA design dok sinkro design by neuspjeh. Dakle, koja je bolja ideja izrade? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
khamitkar.ravikant
Joined: 15 srpanj 2008 Postova: 228 Pomogao: 114 Lokacija: India
| 17 ožujak 2009 13:37 Sinkronizacija ili async dizajn? | | |
|
| Uvijek je bolje imati sinkro. dizajn kao flip flop izlaz na određeno vrijeme su predvidljive i događanja occure na sat događaja tako da je uvijek bolje koristiti sync. dizajnirati. ako u ići async. dizajn onda izvođenje FPGA dobiti hamperd i U neće dobiti najbolje rezultate. ako u ištanje to provjeriti isti čak i Xilinx daje upozorenje kada se u istoj jezikom predloške. u može ići na Xilinx ISE je Edit -> language predloška -> VHDL -> sinteza konstrukt -> kodiranja primjer -> i onda u može provjeriti bilo koji od primjera koji je sinkro. ili async. Xilinx će dati upozorenje o async. dizajne. provjerite da. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 17 ožujak 2009 13:37 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
Pratibha MD
| 18. ožujak 2009 5:25 Odg: Sinkronizacija ili async dizajn? | | |
|
| Kao prvo želio bih Vam zahvaliti za odgovor. Pokušao sam async D flip flop u ISE. Ali JA nije 'dobiti bilo upozorenja. Ja sam koristeći ISE 9,1 Možete li plz predlagati kako mogu naučiti Termin analiza pred kraj dizajn? Mislim bilo koji alat procjena inačici? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
radix
| 18 ožujak 2009 20:11 Odg: Sinkronizacija ili async dizajn? | | |
|
| Pratibha MD,
Što je async flip-flop u VHDL / verilog?
Flip-flop je ono što zapravo čini dizajn sinkroni jer je imala element. Ostali digitalni sklopovi, kao što su AND, OR, XOR i muxes su async uređaji promašaja, ali i pult promjene na sat rubovima i hvatanje stanje ostalih async uređaje.
Te moć ištanje to raskopati knjigu na digitalni dizajn doći familar sa nekim od pojmova. Doista async dizajn je trebao biti čak i niži moć alternativu za sinkronizaciju dizajn jer nemate besplatno prikazuju satove.
Većina dizajne u FPGAs / ASIC procesorima su sinkro dizajne. Ili barem oni pokušati biti! 
Radix |
|
| Povratak na vrh | |
 |