Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Korak Reakcija za kaskadna filtar i filtar CIC

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Digitalna obrada signala -> Korak Odgovor za kaskadna filtar i filtar CIC
Author Poruka
cafukarfoo

Pomogao: 3

Post 27. veljača 2009 9:36

korak odaziv CIC filtera

Hi Sir / Madam,

Imao sam učinio procjenu koristi
1. CIC filter s decimator faktor od 128
2. CIC filter s decimator faktor od 32 i 2 Poluvrijeme band filter.

Ja sam vidio za vrijeme potrebno da se filtar stabilan je više za opciju 2 iznad.

Što JA je je JA trčanje korak odgovor za opciju 1 filter i filter opciju 2.

Ja privržen folije za bolje razumijevanje.

Možete li pustiti mene znati je li to smisla? Hvala.

Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Povratak na vrh
FvM

Pomogao: 730
Vez: Bochum, Njemačka

Post 27 veljača 2009 10:29

CIC filter korak odgovor

Quote:
Ja sam vidio za vrijeme potrebno da se filtar stabilan je više za opciju 2 iznad.

To je grupa kašnjenje FIR filtar, u skladu s odgovarajućim brojem slavinama. Sve je normalno funkcioniranje. Pogodan izbor karakterističnih filtera ovisi o vašoj prijavi, što nisi reći o tome.
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27 veljača 2009 10:29

Oglasi

Povratak na vrh
cafukarfoo

Pomogao: 3

Post 27 veljača 2009 11:32

CIC je filtar stabilan

Hi FvM,

Ja sam koristeći ovaj filtar kako bi se smanjila učestalost uzorkovanja.

Mislite li da ja mogu koristiti različite strukture filter za smanjenje grupno kašnjenje od FIR filtar?

Na primjer, neka je govoriti o jednostavnom niskopropusni 4 slavina FIR filtar i koristiti direktni oblik strukture za provedbu ovog filtra.

Je li bilo drugačije ako ja korištenje množenja serijski i paralelni množenja? to znači za serijski množenja, trebam pokrenuti 4 množenje na 4 sata odgode prije nego što ja dobiti novi izlaz. A za paralelno množenje i ja pokrenuti 4 množenje na svaki sat i izlaz novu vrijednost na svaki sat.

Hvala.
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korejskom verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog verzija Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Digitalna obrada signala -> Korak Odgovor za kaskadna filtar i filtar CIC
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 2 Hours
Slične teme:
Trebate pomoć za izračun kaskadna pojasni filtar (9)
zašto ljestve filtar ima nisku osjetljivost od kaskadna filtri (5)
filter odgovor (1)
AC odziv filtra (14)
filtar odgovor (2)
Vrijeme odziva RC filtar (6)
Strange Filter Response! (9)
impulsni odziv filtra CIC (4)
Kako da simuliraju frekvencijski odziv filtra SC? (5)
kako to simulirati frequence odgovor sc filter (2)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS