elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

sat i data recovery

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> sat i data recovery
Author Poruka
vinod_g

Pomogao: 6

Post 30 prosinac 2008 7:10

sat i data recovery

Trebam CDR (Clock i data recovery) modula. Da li je već dostupna u FPGA ili ćemo morati crtati?
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 30 prosinac 2008 7:10

Oglasi

Povratak na vrh
ducna

Post 06 Jan 2009 5:06

Re: sat i data recovery

Ja sam familar sa Xilinx, tako da nemam pojma za druge obitelji, ali ja mislim da su sasvim isti. U Xilinx, nema integrirani CDR dijelu, no, srećom postoje neke App bilješke, kao što su: xapp224, xapp250, xapp868, ... vrlo usuful za CDR aplikacija. Također, možete provjeriti na internetu sa google, ima puno informacija za vas

Uzdanica ovaj pomoć,
Povratak na vrh
amitjagtap

Pomogao: 6

Post 23 siječanj 2009 11:53

sat i data recovery

bok
U nekim FPGA CDR je tamo. U Xilinx FPGA Sat menadžeri su tamo. U mogu dizajnirati jednostavan CLK n data recovery ckt pomoću ruba detektora i visoke frekvencije brojač ....
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> sat i data recovery
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Sat i Data Recovery? (9)
Sat i obnavljanje podataka (7)
Sat i podaci ponovno dobivanje sklop (10)
Oko sat i oporavak podataka brzina (4)
Pitanje oko sat i oporavak podataka, hvala. (3)
Sat i oporavak podataka za serijske veze (4)
Kako implimente CDR (sat i data recovery) sklopove. (8)
sat data recovery ....? (5)
Clock Data Recovery (3)
clock recovery podataka (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS