Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Power Supply ( "4 žice 3 faze" na "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> Power Supply ( "4 žice 3 faze" na "5V")
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Author Poruka
PILOTIK

Post 15 siječanj, 2003 1:22 Power Supply ( "4 žice 3 faze" na "5V")

Bok!

Netko mi može pomoći?
Ja sam pokušava crtati Nasl bez transformatora (low cost).
AD7752 (ovo napajanje za njega) "jede" 17mA 5 mA za LED i brojenje = ~ 25-30mA.
Moj trenutni PowerSupply koristi sve 3 faze, ali i ako isključite 2 faze uređaja djela pnly polovica perioda (50 Hz).
Trebam program koji koriste 3 faze previše, ali radi sa samo jedan od njih bez stopings za halfperiod.
Više preko Ovo napajanje ne smije imati bilo kakve transformatori Tužan
Može u pomoć mene?

Nego.
WBR
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 siječanj, 2003 1:22 Oglasi

Povratak na vrh
nadut

Pomogao: 314

Post 15 siječanj, 2003 1:35 sigurnost problemi

Vi ste uzimajući u ozbiljne sigurnosne probleme ako napajanja iz komunalne vodovoda bez ikakvog između transformatora. Jedini način da svladamo tu da se vaš krug potpuno cased u izolacijski materijal od dva nezavisna sloja (double oklop). Minimalna napajanje biti jedan transformator između jedne faze i neutralan. Izlaz bi punovalni ispravljač i dovoljno veliki kondenzator da trenutni nacrtao svoj krug između dalekovoda ciklusa će biti mali. Možete izračunati to tako da najprije odlučivanje napon klonuti. Tada ćete izračunati naboj nacrtao svoj krug Q = I x t. Gdje je T vrijeme između pola ciklusa dalekovoda. Tada ćete izračunati kondenzator C = Q / napon klonuti. Vidio sam krugove u kojima je smanjen napon dalekovoda s razdjelnika napona, ali to još uvijek ima problema sigurnosti.
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> Power Supply ( "4 žice 3 faze" na "5V")
Stranica 1 od 1 All times are GMT 2 Hours

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS