elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

"Lead" ili "lag" u fazi za otkrivanje?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> "Lead" ili "lag" u fazi za otkrivanje?
Author Poruka
steadyj

Post 22 kolovoz 2008 19:10

Pozdrav svima, ja sam zbunjen o sudac "lead" ili "zaostatak" u fazi detektora.

Slika 1 je fazni detektor. Slika 2 je valni oblik kada se vodi B. Ali činjenica "vodi B" Čini se da ovisi o početnom vremenu. Kao što je prikazano na slici 3, ako početni vrijeme je crvena vertikalna crta, ona postaje "zaostaje B". I impulsi izlaz će biti na QB umjesto na Qa.

Dakle, što nije u redu s mojim logika? Vjerujem faze detektora bi trebao raditi na pouzdan način, umjesto ovisno o proizvoljnim početno vrijeme. Koji je pravi put faze detektora radi?
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 22 kolovoz 2008 19:10

Oglasi

Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Povratak na vrh
FvM

Pomogao: 766
Vez: Bochum, Njemačka

Post 22 kolovoz 2008 19:25

Re: "Olovo" ili "lag" u fazi za otkrivanje?

in a real circuit? ono što je početno vrijeme u pravi krug? Samo fikcija. Zapravo, napajanje je uključen u trenutku proizvoljna i FFS početnih stanja su nepoznati svejedno. Tako rubu računajući faze detektora imat će u početku nesigurnosti jednog ciklusa. Ali to je bez problema u bilo kojem Real Application (obično PLL). Mislim, vi ćete findout, zašto.
Povratak na vrh
steadyj

Post 22 kolovoz 2008 19:38

Ja stvarno ne znam zašto. Na primjer, je referentni ulaz i B je VCO izlaz. Nakon što je na vlast, B frekvencija je niža od A. Na taj način želimo faze detektora može izlazni napon na "gore" portu. Nažalost nesigurnosti na snagu nakon što je možda učiniti suprotno djelovanje, što je, čini se UN-lock dovijeka.
- Molim ispravite me. Hvala.
Povratak na vrh
LvW

Pomogao: 242

Post 23. kolovoz 2008 9:28

steadyj wrote:

Slika 1 je fazni detektor. Slika 2 je valni oblik kada se vodi B. Ali činjenica "vodi B" Čini se da ovisi o početnom vremenu. Kao što je prikazano na slici 3, ako početni vrijeme je crvena vertikalna crta, ona postaje "zaostaje B". I impulsi izlaz će biti na QB umjesto na Qa.

Bojim se, vaše razumijevanje pojma "lead" nije ispravan.
"Olovo" ne znači da puls vlak je "više za pravo" - upravo suprotno je istina: Uzmi svoju crvenu liniju i ovjeriti taj vlak je već u visokim državnim i vlak B nije. Stoga, vodi B.
Povratak na vrh
FvM

Pomogao: 766
Vez: Bochum, Njemačka

Post 23 kolovoz 2008 10:14

Quote:
Nažalost nesigurnosti na snagu nakon što je možda učiniti suprotno djelovanje, što je, čini se UN-lock dovijeka.

Uspoređujući svoj krug sa 4.046 digitalni detektor faze, koja je poznata ne imaju slične probleme, to bi trebalo raditi.

"Lead" or "Lag" in phase detector?
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> "Lead" ili "lag" u fazi za otkrivanje?
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Power Supply ( "4 žice 3 faze" na "5V") (1)
Što "ECL", "CML", "LVDS", (6)
kako se može mjeriti "vlast" i "SWR" za mrav (4)
htio """"" valovod E-ravnina filte (2)
Ilegalna putem ( "tsmc18rf" "M1_POLY1" "(1)
P & R s samo "LEF" datoteku i NE "LIB" (4)
Što je različit za "UGBW" i "GBW"? (1)
Što je "soft start" i "mrtvo vrijeme" od (5)
Je znači "Class AB" i "Push pull" (6)
gdje termiinal "DN" i "SUB" conne (2)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS