| Author | Poruka |
|---|
jackest
| 06 Jul 2008 5:25 može bilo koji neki pomoć mene ugoditi pomoću ...... JK flip-flop | | |
|
| Koristeći JK flip-flops kao trgovine, dizajn sinkroni BCD brojač u: () binarni kod (b) Grayev kod
uključiti dijagram stanja, zadatak države, države stol, uzbuda (tranzicija) stol, KM, izvedeni logički izraz i potpuni logički sklop-dijagram
ja dont znati ništa o ovom sam tako deponij ugoditi pomoć mene Ja sam bespomoćan .. Ja ću zahvalan ako bilo tko pomoć mene za napraviti ovaj ugoditi .. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
my_books
| |
| Povratak na vrh | |
 |
jackest
| 12. srpanj 2008 13:30 Re: može bilo koji neki pomoć mene ugoditi pomoću ...... JK flip-flop | | |
|
| | Hvala puno ja cijenim za ono što ste dobili za mene .. ali ja još uvijek ne razumijem kako to učiniti. Možete li ugoditi pomoć mene .. ja ne znam kako dizajnirati BCD brojač koristeći JK flip-flop. ja stvarno slaba u ovoj temi i ne uspijevaju već 3 puta. ugoditi pomoć mene detaljnije ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 12. srpanj 2008 13:30 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
trayant
Joined: 28 lipanj 2008 Postova: 14 Pomogao: 1 Lokacija: Zagreb
| 19. srpanj 2008 5:27 može bilo koji neki pomoć mene ugoditi pomoću ...... JK flip-flop | | |
|
| | Mislim da većina digitalnih sustava referentnih knjiga ili udžbenika će se prikazati BCD brojač primjer FF. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
laseetha
| 21. srpanj 2008 9:05 Re: može bilo koji neki pomoć mene ugoditi pomoću ...... JK flip-flop | | |
|
| u može značiti knjizi napisao / la moris mano ili Floyd. Digitalni Electronis i Microporcessors su vrlo zanimljiva i najlakši predmet u toku elektroniku i komunikacije. ja je učio ovaj predmet mnogo puta. ako u uzeti samo 2 JK flip-flops, kravata i ulazi zajedno, oni su sada djeluju kao T flipflop i primjenjivati zajedničko za oba sata. sad su počeli odbrojavanje jednom u njima omogućiti. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mahaju
| 21. srpanj 2008 17:48 Re: može bilo koji neki pomoć mene ugoditi pomoću ...... JK flip-flop | | |
|
| HI probajte ovaj link http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html Također pogledajte ostale linkove na ovoj stranici. Ove tutorilas bi vam dati neke ideje. Pokušajte pretražiti "sinkrono brojilo pomoću JK flip flop" u Google. Molim obavijestite me ako to pomaže.
|
|
| Povratak na vrh | |
 |