Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Sat i obnavljanje podataka za serijske veze
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
AdvaRes

Pomogao: 42

Post 23 tra 2008 16:27 Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

Poštovani članovi,

Svi znamo da je cdr mendatory za primanje serijski prijenos podataka. U početku podatkovni transfert je tranceiver i prijemnik nisu sinkronizirani. Mi treba da shvatimo kako se prijemnik može primati pravilno prvi bitova.

Please help.
Povratak na vrh
View user's profile
Zeinovich314

Pomogli su: 1

Post 23 tra 2008 16:38 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

u većini digitalnih komunikacijskih tehnologija, postoji neki bitovi šalju na prvi "preambuli zove", koja koristiti za sinkronizaciju oba Trans. i Receiv.
preambuli ove bitova 0101010101 uvijek,,,, i promjene u veličini, ovisno o vrsti tehnologije.
primjer: Ethernet stanice trebate sinkronizirati sa signalom's frequency; ovaj je ispunjavanja mimo znači niz od 64 bitova.

Token Ring-stanice su uvijek sinkrona na primljene okvire jer uvijek postoji signal prolazi prsten (neprisutan simbola); oni samo trebati 8-bitni početni odjelitelj kako da biste dobili spreman za primanje okvira.
vaš, ZicoŠ
Povratak na vrh
View user's profile
safwatonline

Pristupio / la: 19 studeni 2005
Pomogao: 172

Post 23 tra 2008 16:40 Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

na prvi se Rx radova na pll zaključavanje zatim koristi frekvenciju primljene podatke na snimci ispravne faze i mala učestalost pogreške
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 23 tra 2008 16:40 Oglasa

Povratak na vrh
AdvaRes

Pomogao: 42

Post 23 tra 2008 17:37 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

Hvala mojim prijateljima odgovara za Vaš upit.

S obzirom na uvod sam čuo da je tehnika koja se koristi za bežično povezati. Tako da se koristi u serijsku vezu. Taj fini.

Ali Dug kao JA znati, podaci se serijaliziranom paket po paket (Molimo correcy me ako sam krivo) i vrijeme prostora postoji između ova dva serijaliziranom podatke.

Moje pitanje je, kada planiramo poslati N pakete, a preambuli se koristi za svaki paket (zbog vremena prostora) ili samo jedan preambuli se koristi za sve pakete (Je sinkronizacije maintaned u drugom slučaju).

Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Povratak na vrh
View user's profile
FvM

Pristupio / la: 22 siječanj 2008
Pomogao: 669
Vez: Bochum, Njemačka

Post 23 tra 2008 18:49 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze

Ova izgleda više kao asinkroni prijenos. I ne treba ništa, ali za početak bita, ako je poznata brzina bitova točno. Sinkroni prijenos obično šalje neprisutan okvir koji je identičan sinkronizacije okvira, e. s HDLC. Ako ste izradi prijenosni protokol koji se još nije kompatibilan s bilo kojim protokolom, možete činiti ono što želite.
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Sat i obnavljanje podataka za serijske veze
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS