| Autor | Poruka |
|---|
AdvaRes
| 23 tra 2008 16:27 Sat i obnavljanje podataka za serijske veze | | |
|
| Poštovani članovi,
Svi znamo da je cdr mendatory za primanje serijski prijenos podataka. U početku podatkovni transfert je tranceiver i prijemnik nisu sinkronizirani. Mi treba da shvatimo kako se prijemnik može primati pravilno prvi bitova.
Please help. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Zeinovich314
| 23 tra 2008 16:38 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze | | |
|
| u većini digitalnih komunikacijskih tehnologija, postoji neki bitovi šalju na prvi "preambuli zove", koja koristiti za sinkronizaciju oba Trans. i Receiv. preambuli ove bitova 0101010101 uvijek,,,, i promjene u veličini, ovisno o vrsti tehnologije. primjer: Ethernet stanice trebate sinkronizirati sa signalom's frequency; ovaj je ispunjavanja mimo znači niz od 64 bitova.
Token Ring-stanice su uvijek sinkrona na primljene okvire jer uvijek postoji signal prolazi prsten (neprisutan simbola); oni samo trebati 8-bitni početni odjelitelj kako da biste dobili spreman za primanje okvira. vaš, ZicoŠ |
|
| Povratak na vrh | |
 |
safwatonline
Pristupio / la: 19 studeni 2005 Postovi: 1415 Pomogao: 172 Lokacija: EGIPAT
| 23 tra 2008 16:40 Sat i obnavljanje podataka za serijske veze | | |
|
| | na prvi se Rx radova na pll zaključavanje zatim koristi frekvenciju primljene podatke na snimci ispravne faze i mala učestalost pogreške |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 23 tra 2008 16:40 Oglasa | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
AdvaRes
| 23 tra 2008 17:37 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze | | |
|
| Hvala mojim prijateljima odgovara za Vaš upit.
S obzirom na uvod sam čuo da je tehnika koja se koristi za bežično povezati. Tako da se koristi u serijsku vezu. Taj fini.
Ali Dug kao JA znati, podaci se serijaliziranom paket po paket (Molimo correcy me ako sam krivo) i vrijeme prostora postoji između ova dva serijaliziranom podatke.
Moje pitanje je, kada planiramo poslati N pakete, a preambuli se koristi za svaki paket (zbog vremena prostora) ili samo jedan preambuli se koristi za sve pakete (Je sinkronizacije maintaned u drugom slučaju).
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
FvM
Pristupio / la: 22 siječanj 2008 Postovi: 4450 Pomogao: 669 Vez: Bochum, Njemačka
| 23 tra 2008 18:49 Re: Sat i obnavljanje podataka za serijske veze | | |
|
| | Ova izgleda više kao asinkroni prijenos. I ne treba ništa, ali za početak bita, ako je poznata brzina bitova točno. Sinkroni prijenos obično šalje neprisutan okvir koji je identičan sinkronizacije okvira, e. s HDLC. Ako ste izradi prijenosni protokol koji se još nije kompatibilan s bilo kojim protokolom, možete činiti ono što želite. |
|
| Povratak na vrh | |
 |