elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

SONY TV šasija RX-2 ne otutput na B

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, Upiti, popravak Savjeti -> Sony TV šasija RX-2 ne otutput na B
Author Poruka
tendi

Post 04 Apr 2008 8:50

Sony rx2 šasija

Se bilo tko znati otpor čitanje glavnih primarnih navijanje SMPS (SRT) preko igle 6 i 9? Ja sam uzimajući 13Ω i nema izlaz na B. Mislim da je otpor prevelik? Mislio sam da bi trebao biti ≤ 1Ω. Pogledajte slike ...

tendi ... SONY TV Chassis RX-2 no otutput at  B
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 04 Apr 2008 8:50

Oglasi

Povratak na vrh
bendžo

Pomogao: 118

Post 16. travnja 2008 13:20

SONY TV šasija RX-2

Ne mislim otpor je problem. 13 Ohma zvuči fino za primarni navijanje sa puno zavoja. Ili ste izgubili vbb da pin6 ili tranzistor na pin9 se ne provodi.
My guess je da oba Switcher ne mogu otkriti početni ili ima mana i shut down. To je pod pretpostavkom da vbb je prisutan i tranzistor na pin9 je u redu.
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, Upiti, popravak Savjeti -> Sony TV šasija RX-2 ne otutput na B
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
AE1 šasija SONY (1)
SONY TV (šasije BX-1S) KV-21CT1K sheme (1)
Sony Kv27exr25 šasije SCC-d50f-(2)
Philips C2082/Fimi Chassis FSR871CV (Sony Trinitron verzija) (1)
Otvaranje Sony daljinski upravljač (Sony RM-SE1AV) (1)
Ground ili podvozje (3)
VME podvozja (4)
FE-1A Service Manual Chassis (9)
LG TV šasija MC-84A problem (2)
Philips šasija G8.1AA (11)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS