Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Philips šasija MD1.0AA 29 'TV u boji

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, Upiti, popravak Savjeti -> Philips šasija MD1.0AA 29 'TV u boji
Author Poruka
tendi

Post 23 prosinac 2007 21:23

Philips šasija MD1.0AA 29 'TV u boji

Može netko pomoć informacija na temelju kako aktivirati i de-aktivirati uslugu način za ovaj tv? Imam problem: ide u tv i iz stand-by na svojim nogama. Netko je predložio da promijeniti eeprom, ali JA dont 'imati' SDM ili SAM "postavke za učitavanje u zamjenu EEPROM.

tendi ...
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23 prosinac 2007 21:23

Oglasi

Povratak na vrh
sawwa7

Pomogao: 30

Post 24 prosinac 2007 11:26

Re: Philips šasija MD1.0AA 29 'TV u boji

tendi wrote:
Može netko pomoć informacija na temelju kako aktivirati i de-aktivirati uslugu način za ovaj tv? Imam problem: ide u tv i iz stand-by na svojim nogama. Netko je predložio da promijeniti eeprom, ali JA dont 'imati' SDM ili SAM "postavke za učitavanje u zamjenu EEPROM.

tendi ...

hi tendi
nada ove dokumente će vam pomoći u uzimajući u servis mod Osmjeh
živjeli

Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Service Manuals, Upiti, popravak Savjeti -> Philips šasija MD1.0AA 29 'TV u boji
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Philips šasija G8.1AA (11)
Philips šasija L9.2A error code 12 (1)
Pomoć: Philips LCD TV 42PF7421D - Chassis NE: EL1.1U AA (2)
IBM G74 postavljen na podvozju Philips problem (1)
Monitor Philips Model: 107E2 i Podvozje: M3017 SM Needed (1)
Philips C2082/Fimi Chassis FSR871CV (Sony Trinitron verzija) (1)
[color = orange] problem sa filterom CIR buke [/ color] (6)
[color = red] 40 bodova [/ color] (2)
[size = 18] [color = indigo] tipkovnice [/ color] [/ size] (1)
Ground ili podvozje (3)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS