elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Pomoć u prijemnik prednji kraj design_which BPF trebam koristiti

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> RF, Mikrovalna pećnica, Antene i optika -> Pomoć u prijemnik prednji kraj design_which BPF trebam koristiti
Author Poruka
vivek1214

Pomogao: 11

Post 08 Oct 2007 21:16

front-end BPF

Pozdrav svima,
Ja sam niska projektiranje AKO prijemnik prednji kraj u oglasima, imam konfuziju što Band Pass Filter bi trebao ja koristiti, Butterworth, Chebyshev ili podigao kosinus i za 90 stupnjeva fazni pomak trebao koristiti faza shifer ili kašnjenje komponentu.
Hvala unaprijed.
vivek
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 08 Oct 2007 21:16

Oglasi

Povratak na vrh
khouly

Pomogao: 343

Post 08 Oct 2007 21:43

BPF prijemnik LNA Blick dijagram

ovisit će, na ur aplikacija, i lokaciji filtar, pokušati poslati blok dijagram, pokazujući mjesto filtar

Khouly
Povratak na vrh
vivek1214

Pomogao: 11

Post 08 Oct 2007 23:48

zašto BPF ispred LNA

hello khouly,
Imam privržen blok dijagram, mogao te pls ga vidjeti i mi predložiti o filteri i faze mjenjača.

Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Povratak na vrh
khouly

Pomogao: 343

Post 09 Oct 2007 8:03

Frontend BPF

BPF ovisit će o ur requirment, oštar odgovor, vrlo stan dobiti odgovor. pa bi se moglo Butterworth ili cheby

dobiti vrlo stan dobiti, koristiti maslac vrijedan

o fazni pomak, u može iskoristiti poli krugovi faza

khouly
Povratak na vrh
tyassin

Pomogao: 44

Post 09 Oct 2007 10:53

Re: Pomoć u prijemnik prednji kraj design_which BPF trebam koristiti

Bok

Ja ne sad Vaš zahtjev.

Možda te bi trebao isto tako uzeti u obzir pojasni filtar prije LNA. Znam da će vam povećati NF, ali imaju snažan interfernce mogao zasititi svoje LNA i stavi te u zasićenje.

Pozdravi
Povratak na vrh
7rots51

Pomogao: 14

Post 09 Oct 2007 16:22

Re: Pomoć u prijemnik prednji kraj design_which BPF trebam koristiti

ispred LNA (između LNA i ANT) trebamo koristiti nisko gubitak filtere, i LC i mikrotrakasta filteri imaju visok gubitak, tako da smo trebali koristiti i druge vrste kao što se spiralno filtara ili šupljine filter, ... ovih filtera je mehanički i elektronski nije u izgradnji, ali JA licemjerje 'nađi prema bilo koji dobar dizajn informacije o njima, plz poslati informacije za nas, ako u imati dobre veze, imena knjiga, Ima li neki drugi tipovi niskog gubitka filtera?
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> RF, Mikrovalna pećnica, Antene i optika -> Pomoć u prijemnik prednji kraj design_which BPF trebam koristiti
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Pomoću TV-tuner kao front-end za komunikacije Receiver (4)
Što je Front-end pojačalo? gdje smo ga koristiti? (2)
Primatelj front-end, "Phase Shifter"? (11)
Razlika btw Natrag kraja i prednji kraj u VLSI (5)
prednji kraj desigh pomoć ugoditi (3)
Učinkovita IC front-end za back-end alatima (1)
ono što je prednji kraj i leđa kraj? (3)
Need Help dizajn Jfet Amp front (2 kraj)
Prednji kraj i leđa kraj? (6)
Front-end za Back-end tranzicije (8)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS