| Author | Poruka |
|---|
Lupin
| 11 lipanj 2007 14:59 polarx 2 | | |
|
| Zdravo,
Ja sam koristeći PolaRx II GPS prijamnika.
Moje pitanje je vrlo jednostavan:
kako mogu biti siguran da mi komp radi u redu? Mislim: prijemnik mora nositi s efektima koji remeti (kao što su namjerno ometanje, a ne namjerno kao interferencije, višestazni).
Koji je dolaznih remeti moć prag koji jamči da je moj GPS prijemnik je davanje odgovarajućih usluga?
Slično SNR vrijednost, mogu li znati / izračunati SJR ( "Omjer signala i Jamming") .. vrijednost prag koji jamči da je primio ometanje razina vlasti ne utječe Primalac sama.
Srdačan pozdrav,
Lupin |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 11 lipanj 2007 14:59 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
RFDave
Joined: 18 veljača 2004 Postova: 346 Pomogao: 45 Location: NE SAD
| 12. lipanj 2007 1:21 Re: PolaRx II GPS prijamnik | | |
|
| Pa, ako ste uzimajući mjesto popraviti, a zatim vaš prijemnik radi dobro. Pokušajte iskopavanje tehnički list za IC prijemnik je koristiti i pogled na to, koji bi trebao dati neke informacije. Što točno se pokušava učiniti?
Dave www.keystoneradio.com |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Lupin
| 12 lipanj 2007 13:46 Re: PolaRx II GPS prijamnik | | |
|
| Ive 'bio obličje pažljivo na PolaRx II data sheet, ali sam dobio nikakve informacije o JSR.
Trebam samo znati je li moj prijemnik je "prekid rada", s obzirom na ometanje okruženje koje se mogu dogoditi ...
U nekim tekstovima sam našao vrijednosti, kao što je 71 dB, ali to je samo "uloga od oka" vrijednost .. Ja bi trebao nešto preciznije za GPS prijamnika u pitanje ...
Bilo koji sugestija?
Pozdravi,
Lupin |
|
| Povratak na vrh | |
 |
RFDave
Joined: 18 veljača 2004 Postova: 346 Pomogao: 45 Location: NE SAD
| 13. lipanj 2007 3:56 Re: PolaRx II GPS prijamnik | | |
|
| Pa, onda vam je potreban da budemo precizniji. Ako stavite u jedrilica na 20 GHz, onda pretpostavljam da ćete dobiti više od 71 dB od marže (Jammer snage - na kanalu moći). Je li to IC ili pakirano prijamnika? Googling za PolaRX II ne bi mi ništa. Da li data sheet spomenuti blokiranje vlasti?
Mislim da sam još uvijek sam zbunjen. Imate li znati ometanje okruženje koje ste pokušali koristiti ovaj GPS prijemnik u? Ako je to slučaj, onda ići probati u tom okruženju. Ako se položaj popraviti, a zatim vaš prijemnik radi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Lupin
| 15 lipanj 2007 20:03 Re: PolaRx II GPS prijamnik | | |
|
| Imam GPS Receiver djeluje čvrsto "uplitanja" okoliš (ili možda mislim da je tako, jer sam obavijest nekoliko gubitak staze GPS signala) .. upletanja frekvencija je ista .. Trebam to znati koliko je imunitet moje prijemnik oko uplitanja / ometanje signala .. Mislim da je tuđ snagom izaziva gubitak GPS satelita u mom prijemnik ..
Nadam se da sam bio jasniji, hvala unaprijed za tvoj podrška.
Lupin |
|
| Povratak na vrh | |
 |