elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

PolaRx II GPS receiver

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> RF, Mikrovalna pećnica, Antene i optika -> PolaRx II GPS prijamnik
Author Poruka
Lupin

Pomogao: 2

Post 11 lipanj 2007 14:59

polarx 2

Zdravo,

Ja sam koristeći PolaRx II GPS prijamnika.

Moje pitanje je vrlo jednostavan:

kako mogu biti siguran da mi komp radi u redu? Mislim: prijemnik mora nositi s efektima koji remeti (kao što su namjerno ometanje, a ne namjerno kao interferencije, višestazni).

Koji je dolaznih remeti moć prag koji jamči da je moj GPS prijemnik je davanje odgovarajućih usluga?

Slično SNR vrijednost, mogu li znati / izračunati SJR ( "Omjer signala i Jamming") .. vrijednost prag koji jamči da je primio ometanje razina vlasti ne utječe Primalac sama.

Srdačan pozdrav,

Lupin
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 11 lipanj 2007 14:59

Oglasi

Povratak na vrh
RFDave

Pomogao: 45

Post 12. lipanj 2007 1:21

Re: PolaRx II GPS prijamnik

Pa, ako ste uzimajući mjesto popraviti, a zatim vaš prijemnik radi dobro. Pokušajte iskopavanje tehnički list za IC prijemnik je koristiti i pogled na to, koji bi trebao dati neke informacije. Što točno se pokušava učiniti?

Dave
www.keystoneradio.com
Povratak na vrh
Lupin

Post 12 lipanj 2007 13:46

Ive 'bio obličje pažljivo na PolaRx II data sheet, ali sam dobio nikakve informacije o JSR.

Trebam samo znati je li moj prijemnik je "prekid rada", s obzirom na ometanje okruženje koje se mogu dogoditi ...

U nekim tekstovima sam našao vrijednosti, kao što je 71 dB, ali to je samo "uloga od oka" vrijednost .. Ja bi trebao nešto preciznije za GPS prijamnika u pitanje ...

Bilo koji sugestija?

Pozdravi,

Lupin
Povratak na vrh
RFDave

Pomogao: 45

Post 13. lipanj 2007 3:56

Pa, onda vam je potreban da budemo precizniji. Ako stavite u jedrilica na 20 GHz, onda pretpostavljam da ćete dobiti više od 71 dB od marže (Jammer snage - na kanalu moći). Je li to IC ili pakirano prijamnika? Googling za PolaRX II ne bi mi ništa. Da li data sheet spomenuti blokiranje vlasti?

Mislim da sam još uvijek sam zbunjen. Imate li znati ometanje okruženje koje ste pokušali koristiti ovaj GPS prijemnik u? Ako je to slučaj, onda ići probati u tom okruženju. Ako se položaj popraviti, a zatim vaš prijemnik radi.
Povratak na vrh
Lupin

Post 15 lipanj 2007 20:03

Imam GPS Receiver djeluje čvrsto "uplitanja" okoliš (ili možda mislim da je tako, jer sam obavijest nekoliko gubitak staze GPS signala) .. upletanja frekvencija je ista .. Trebam to znati koliko je imunitet moje prijemnik oko uplitanja / ometanje signala .. Mislim da je tuđ snagom izaziva gubitak GPS satelita u mom prijemnik ..

Nadam se da sam bio jasniji, hvala unaprijed za tvoj podrška.

Lupin
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> RF, Mikrovalna pećnica, Antene i optika -> PolaRx II GPS prijamnik
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
GPS Receiver (15)
Točnost GPS prijemnik (4)
GPS prijemnik struktura (3)
GPS prijemnik: problemi (8)
Građevinska GPS prijemnik čip (1)
Laipac PG-11 GPS prijamnik odbora (4)
GPS prijemnik & SIM300 (2)