Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

dizajn helix u CST software softver

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Software Problemi, savjeti i Recenzije -> dizajn helix u CST software softver
Author Poruka
lefrancais

Post 12. travnja 2007 10:41

CST rotirati za crtanje spirala

Hello everybody.

Želim dizajn antene koristeći oblik spirale

Koristim CST softver, znam da je moguće napraviti ovo, vidio sam neke primjere na internetu, ali ja ne znam kako to učiniti za trenutak.

Ako zna netko molim recite mene,

Mislim da se mora povući najprije četvrtina (ili pola) od jednog mladica onda sa simetrijom alata moguće je ostvariti sve spirala.

hvala
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 12. travnja 2007 10:41

Oglasi

Povratak na vrh
lefrancais

Post 13. travanj 2007 4:55

CST helix dizajn

Oh I pronaći nešto o helix u pomoć CST o okretati lice dialogu

to je explianed ...

then pick then pick face , then click on object , then rotate morate učiniti Objekti onda motika motika onda lice, onda kliknite na objekt, a zatim rotirati
te u ovom dijaloškom okviru možete odabrati sve parametre da dizajn vaše spirala: D
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalski verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog verzija Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Software Problemi, savjeti i Recenzije -> dizajn helix u CST software softver
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 2 Hours
Slične teme:
Gramofon-softver koji softver uzeti zračenja uzoraka (3)
layout softver - slobodan softver dovoljno dobar? (4)
Potreba softver za PCB dizajn ....? Can you help me (4)
Softver Ključ SoC dizajn (1)
Što IC .... Design Software (13)
PCB-a software-a za RF dizajn (2)
Software za IC dizajn (5)
PCB dizajn softver (2)
PCB Design Software (5)
Koji je najbolji softver za PCB dizajn? (204)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS