| Author | Poruka |
|---|
talenat
Joined: 25 veljača 2007 Postova: 45 Pomogao: 2 Lokacija: Austrija
| 15 ožujak 2007 23:45 CML lvds | | |
|
| Bok
Ja ponekad vidim da ppl koriste CML sklop za napraviti ... bla bla .. i korištenje LVDS zbog ... bla bla ... i ECL ....
Koji catigory ili grana znanosti ovih uvjeta pripadaju?
Mislim da su neke vrste I / Os sučelje standardima (nije siguran i treba ispraviti ako sam u zabludi) ..
Želim saznati više o njima .. Dakle, šta treba ja čitanje ili potraga za?
Sam bio idući u dizajn visoke frekvencije i velike djelilac counter .. koja će od njih trebam koristiti i zašto?
C / CTS i Adv. / nedostatke svake .....
Molim Vas, dajte mi korisne materijale o njima ...
for help .. Vrlo Velika Hvala svima za pomoć ..
Pozdravi, - Vještina |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ieropsaltic
| 16 ožujak 2007 12:00 lvds CML ECL usporedite | | |
|
| ECL zalaže za Emitter spregnuti Logika. It's high speed logika obitelji jer tranzistora nisu nikad dozvoljeno zasititi. Njena struktura je vrlo slična analogni diferencijalna pojačala.
CML zalaže za trenutni način logika. To je još jedan brzi logika obitelj slične ECL, osim da je jedna obitelj je bufferom na izlaz, a drugi nije.
LVDS kratica za Low Voltage Differential Signaling. Ova logiku obitelj koristi diferencijalni signali od oko 700mV zastupati 0-ih i 1s.
Za brzi razdjelnika. Vjerujem da je najčešći logika obitelji su CML ili dinamična logika. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
srieda
Joined: 24 prosinac 2006 Postova: 163 Pomogao: 17 Lokacija: India
| 27 ožujak 2007 12:02 CML sklop wikipedia | | |
|
| LVDS - Low Voltage Differential signalizacija se koristi u prijenosu podataka između čipova. LVDS koristi signale sa ljuljačkama oko 50mv - 400mv na vrlo visokim frekvencijama. To je obično se koriste za velike brzine komunikacije. LVDS vozač i dekoder imaju još jedan važan kupca u common-mode voltage razinu signala. Common-mode razini varira wrt definiran protokol i napon na kojem radi jezgri.
Da bi se znati više o provedbi LVDS, možete mi poruku. JA predlagati te početi čitanje iz LVDS modeliranje, a zatim u LVDS vozač. Koristi Google za traženje članaka o tim. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
rfmw
| 27 ožujak 2007 12:25 Re: Kako "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| "Bio sam ide na dizajn visoke frekvencije i velike djelilac counter"
Definirajte što frekvencije govorimo o ovdje ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 27 ožujak 2007 12:25 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
srieda
Joined: 24 prosinac 2006 Postova: 163 Pomogao: 17 Lokacija: India
| 27 ožujak 2007 13:01 Re: Kako "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| | Sam uspješno su radili na LVDS vozača upto 2GHz na 130nm. To ovisi o tehnologiji te. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ahmad_abdulghany
Joined: 12 travanj 2005 Posts: 1369 Pomogao: 212 Lokacija: Cairo, Egypt
| 30. ožujak 2009 8:43 Što "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Ako ste tražili neke IEEE radova, mi dati linkove, a ja ću ih dobiti za vas! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
xulfee
Joined: 27 svibanj 2008 Postova: 434 Pomogao: 32 Location: Pakistan
| 31. ožujak 2009 6:20 Što "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL je emiter coupled logika
Dodano nakon 2 minute:
Low-voltage diferencijalne signalizacije, ili LVDS, je električni signalizacijski sustav koji može raditi pri vrlo velikim brzinama preko jeftine twisted-pair bakrenih kablova. To je bio uveden u 1994, i otada je postala vrlo popularna u računalo, gdje se ona čini dio vrlo brzih mreža i računala autobuse.
Added after 1 minute:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
| Povratak na vrh | |
 |