elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Ispit pomoć! Petlja-dobit veća od jednog

Goto page 1, 2 Next
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Electronic Osnovna pitanja -> Ispit pomoć! Petlja-dobit veća od jednog
Author Poruka
jasmin_123

Pomogao: 9

Post 02 Feb 2007 16:37

Mogao netko dati intuitivni (!) Objašnjenje zašto petlja-dobiti veću
nego, nije nužno i uzrok nestabilnosti?

Moj profesor je obećao 30-point bonus na ispit za ovaj odgovor.
Provela sam gotovo sve vrijeme prije ispita pronaći bilo koji savjet na netu i knjigama u
ali bez uspjeha. Pomoć, molim!
---
Ja sam se govori o pozitivne povratne oscilatori i kriterij Barkhausen oscilacija.

To podrazumijeva se da AOL * B je stvarna, pozitivna, a veća od jedan, a to uvijek ne znači da oscilator je nestabilan. To može biti stabilan.

Opet, intuitivno objašnjenje je potrebno, bez Nyquist, root locus, i tako dalje.

12. veljače

Pa, dečki, osjetio sam da mi počeo da krugovima i pitao tutor za savjet (na trošak od 10 bonus bodova, previše loš).
---
Hint je bio kako slijedi:

"Loop-dobit veća od jedan, na frekvenciji gdje je faza nula, pruža više informacija o stabilnosti oscilator od boja oscilator kondenzatora ne!"

Da li to reći ništa za vas?

Last edited by jasmin_123 on 12 veljača 2007 22:02, edited 2 times in total
Povratak na vrh
farzad_m

Pomogao: 6

Post 02 Feb 2007 17:00

zato što kolac u RHP doesnt nužno uzrokovati nestabilnost, jer vam svibanj imati nula da otkaže taj kolac
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 02 Feb 2007 17:34

Re: Ispit pomoć! Petlja-dobit veća od jednog

Hvala vam farzad, ali AOL * B> 1 ne uvijek pomak polova u RHP.
Može ih pomak na LHP (vidi prilog).

Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Povratak na vrh
ender84567

Pomogao: 7

Post 02 Feb 2007 21:23

nestabilnost je zbog ROC pitanje u presjeku zatvorena petlja s otvorene petlje, osim da njegov sati i GM-a, dok su vam dozvoljeno da imaju GM veći od jedne, Vaš dobitak petlja može biti> 1 za dano sklop. Im 'ne siguran ako to pomaže, ali ja sam puno bolje nego sa konkretnim primjerima generalizacija. Istražite ROC (stopa zatvaranja), PM (faza marža) i GM (dobit marža) na Bode zemljište, siguran sam da postoji bolji izvor strana ima od mene o tome i teško je opisati bez slike.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 03 Feb 2007 7:27

OK, ja sam sebi razjasniti. Ja sam se govori o pozitivne povratne oscilatori i kriterij Barkhausen oscilacija.

To podrazumijeva se da AOL * B je stvarna, pozitivna, a veća od jedan, a to uvijek ne znači da oscilator je nestabilan. To može biti stabilan.

Opet, intuitivno objašnjenje je potrebno, bez Nyquist, root locus, i tako dalje.

Pomoć, molim!
Povratak na vrh
sheraz.pervaiz

Pomogao: 4

Post 04 Feb 2007 17:30

Ako petlja dobit veća od one.It će biti stabilna ako je negativan feedback i nestabilna ako i samo ako je pozitivan komentar
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 04 Feb 2007 18:40

You are not pravo, sheraz.pervaiz, pozitivno povratne oscilator može biti i stabilna i nestabilna kada je AOL * B> 1.
Povratak na vrh
alberr

Pomogao: 1

Post 05 Feb 2007 7:47

Uzmimo zajedničke jednadžba oscilator. To će biti nešto ovako:

W (s) = k / (T ^ 2 * s ^ 2 2 * zeta * T * S 1)

gdje
k - dobitak (close loop gain ovisi o tome);
T - vrijeme konstanta (imati utjecaj na motkama, konfiguraciju i faza margin);
i, napokon, "Zeta" - prigušni faktor. Karakterizira nepovratni gubitak u sustavu.
Mi svibanj imati visoku dobit i fazna svibanj biti prikladan za dobre generacije, ali visoko prigušenje će nestati naše oscilacije, pa ćemo dobiti stabilnu petlje.
Na primjer, njihalo s visokim trenje u osi neće oscilirati čak i ako ćemo gurati ga.
Povratak na vrh
Mr.MEB

Pomogao: 3

Post 05 Feb 2007 14:16

Theoritically, int stup RHP on je nestabilan.
Ali, u slučaju elektronike, ako govorimo o oscilator, tu su uvijek zanemarene ne-linearities, zbog onih koji ne-linearities sustav mogao ostati stabilan.
-----------
Pokušajte Lyapunov vidjeti ako ne-linearni sustav je nestabilan
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 05 Feb 2007 17:49

Bok, alberr, ja razumijem tvoj point, ali gdje je petlja dobitak, AOL * B, u vašoj formuli?

G. MEB, hvala vam za input, ali čisto linearni slučaju se smatra.

Svaki novi Intuitivna ideja?
Povratak na vrh
Mr.MEB

Post 06 Feb 2007 12:46

Quote:
OK, ja sam sebi razjasniti. Ja sam se govori o pozitivne povratne oscilatori i kriterij Barkhausen oscilacija.

Vi ste govorimo o oscillators pravo?
Imati pogledati ovaj Intuitivna objašnjenja:
Kao što je amplituda oscilacija raste, dobit ( ') za tranzistor diminush u području vrha sinusa. tako da 'je manje nego na ove regije, čineći A'OL * B <1.

Ne slažem se s tobom kad si rekao: "To je čisto linearni slučaju" oni postoje samo u Matlab / Scilab. I matematički ne mogu biti stabilan.
Nadam se da ovo zadovoljava vaše explaination examinator.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 06 Feb 2007 13:31

Dopustite mi da se ne slažem s vama, Mr.MEB,

Ako oscilacije krenula na AOL * B> 1, pa su rasle, a krug je bio nestabilan. Ako se smatra nema buke, AOL * B će stići točno 1, sa buke bit će
malo manje od jedne.

Pretpostavimo da krug počinje oscilacije od vrlo tjedna početne uvjete,
gotovo nula. Ona sada mora "odlučiti" jesu li povećanje ili smanjenje amplituda,
ovisno o pravi trenutak AOL * B> 1. To je apsolutno linearna i
Apsolutno PRAKTIČNI, ne MATLAB, situacija.

Zaboraviti o nelinearnosti, recimo gotovo nula početni uvjet, AOL * B> 1,
i sad je pitanje: "Zašto oscilator ne mora povećati svoj amplituda?" Amplituda ili će se povećati ili smanjiti. Zašto?

Bilo koji Intuitivna objašnjenja? Please help!
Povratak na vrh
Mr.MEB

Post 07 Feb 2007 23:15

Mislim da imamo problem komunikacije. Nažalost, moj maternji jezik nije engleski.
Quote:
Ako se smatra nema buke, AOL * B će stići točno 1, sa buke bit će
malo manje od jedne.

Nisam razumio ovom trenutku, kako ulazni šum može utjecati na prijenos zatvorene petlje?
You said:
Quote:
To je apsolutno LINEARNOG
i malo prije
Quote:
amplituda,
ovisno o pravi trenutak AOL * B> 1
?

Što se,
Quote:
Apsolutno PRAKTIČNI, ne MATLAB, situacija.

Shvatio sam da je to bio pravi krug (ili biljne), a ne simulacija.
Htio sam reći da je "čisto linearni sustavi" su rijetki fizički fenomen, ali modeli su linearna.

Quote:
"Zašto oscilator ne mora povećati svoj amplituda?" Amplituda ili će se povećati ili smanjiti. Zašto?

Nisam "hvat" točno sve smislu pitanje, ali ako nađete odgovor, mogu li ga podijeliti ovdje?
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 08 Feb 2007 7:25

Bok, Mr.MEB,

Komunikacija Issue # 1:
AOL * B je petlja dobitak, a ne "u zatvorenoj petlji."

Komunikacija problem # 2:
Za male signale, gotovo bilo praktično krug je linearna.
Mnogi sklopovi rade samo u malom signalu način.

"Čisto linearni sustavi" nisu rijedak fizički fenomen,
inače mala-analiza signala ne bi imala smisla.

U stacionarnom stanju, šum oscilatora smanjiti njihov AOL * B ispod jednog.
Oscilator s buka je zaista pojačala, a njegov odgovor je isključivo
prisilno jedan; svoje prirodne odgovor je nula u stacionarnom stanju.

Komunikacija pitanje # 3:
Prirodni odziv linearnog sklopa ovisi o njegovoj mreži funkciju.
AOL * B (s) je dio mreže funkcije, dakle, krug
prirodni odziv ne ovisi o AOL * B (e).

Komunikacija pitanje # 3:
Će Nadam se da ću naći odgovor po sebi ne bih pitati za pomoć.

Moj profesor kaže da je analogni inženjer mora odgovoriti svim osnovnim
konceptualna pitanja. On Pogoni mene ludi s tim pitanjem. Ali, on izgleda
pravo, jer neki inženjeri sam govorio da je rekao da oscilator s
AOL * B, recimo, 2 je uvijek nestabilna. To je tako zato što AOL * B = 2 znači "
raste signala oko petlje. "Ali to nije istina!

Dopustite mi da ponovim pitanje u većini jednostavan oblik:

1. Razmislite buke-free-pozitivne povratne oscilatora na gotovo nula početne uvjete, što znači da 100% linearni slučaju.
2. AOL * B = 2.
3. Zašto oscilacije ne moraju rasti?

Last edited by jasmin_123 na 08 Feb 2007 8:28, edited 1 time in total
Povratak na vrh
aomeen

Pomogao: 19

Post 08 Feb 2007 8:23

Hello all,

Ja bi samo htjeli pitati nešto

da je riječ o "Stabilnost oscilator"?

Oscilatori su nither stabilna, niti nestabilan. osillators su marginallys stabilne

Na početku oscilacija petlje koristi "Open loop gain" mora biti veći od 1, u isto vrijeme oko faza za željene frekvencije moraju biti 2pi, pod pretpostavkom postive povratne informacije.

Kao oscilator gradi, petlje dobit kapi na 1. To nije zbog buke. To je zbog amplitude rasta. dok faza stanje je još uvijek primjenjuje. To je za reći, na početku oscilacija nekih stupova su u pravu ruku. U stacionarnom stanju Svi stupovi su ili napustili ruku ili čisto imaginarne.

Zatim, za svoju quistion. jednostavno ∞ dobit petlje, ali bi fazni pomak za željenu signala 180 "Negativni feedback sistem" Ovo je tipičan idealan opamp pojačalo koje je potpuno stabilan.

Moj point je: Pokušajte provjeriti u fazi stanje. Možda povratne mreža je amplitudno-fazni odnos "To je linearno" tako da se pod višu amplitudu fazni pomak je više nema 360 "Iako ja dont imati ništa na umu da se sada može djelovati kao takva ...

Plz udio odgovor nakon prof. to govori vama. Nadam se da je nešto što ima značenje Very Happy
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 08 Feb 2007 8:43

> Oscilatori su nither stabilna, niti nestabilan. osillators su marginallys stabilne

To vrijedi samo u stacionarnom stanju. Ja sam se govori o prolaznosti od početne uvjete za stabilno stanje.

> Na početku oscilacija petlje koristi "Open loop gain" mora biti veći od 1, u isto vrijeme oko faza za željene frekvencije moraju biti 2pi, pod postive feedback> pretpostavka.

> Kao oscilator gradi, petlje dobit kapi na 1. To nije zbog buke. To je zbog amplitude rasta. dok faza stanje je još uvijek primjenjuje. To je za reći, na početku oscilacija nekih stupova su u pravu ruku. U stacionarnom stanju Svi stupovi su ili napustili predao> ili čisto imaginarne.

To nije istina. Oscilator može početi od petlju dobitak od 0,1 do neprekidan i oscilacije na petlju dobit od 1.

> Sad, For your quistion. jednostavno ∞ dobit petlje, ali bi fazni pomak za željenu signala 180 "Negativni feedback sistem" Ovo je tipično pojačalo idealno opamp> koja je potpuno stabilan.

Ovo nije pozitivan feedback-oscilatora mi govorimo.

> Moj point je: Pokušajte provjeriti u fazi stanje. Možda povratne mreža> amplitudno-fazni odnos "To je linearno" tako da se pod višu amplitudu fazni pomak je više nema 360 "Iako ja dont imati ništa na umu da se sada može djelovati kao takva ...

Na AOL * B = 2, pomak faze petlja je nula ili 360.

> Plz udio odgovor nakon prof. to govori vama. Nadam se da je nešto što ima značenje

Sigurno! ali je tu guru koji će mi pomoći da se ti prokleti 30 bodova u ispitu?

Pitanje:

1. Razmislite buke-free-pozitivne povratne oscilatora na gotovo nula početne uvjete, što znači da 100% linearni slučaju.
2. AOL * B = 2.
3. Zašto oscilacije ne moraju rasti?

Mogao netko dati intuitivni (!) ELEMENTARY objašnjenje za ovo pitanje?
Povratak na vrh
Mr.MEB

Post 09 Feb 2007 14:10

U redu,
Bio sam student previše (ne tako davno), a isto pitanje je pitao u laboratoriju elektronike.
Objašnjenje je bio gotovo ono što sam rekao.
možete pronaći u istoj "hint na net":
samo tip "amplituda oscilatora" u google i prvi link je:
Quote:
U većini krugova oscilator, oscilacija gradi od nule kada je snaga za kozu, pod linearni sklop operacija. Međutim, ograničavajući pojačalo zasićenje i drugih ne-linearni efekti kraj settle imajući oscilator je amplituda od zgrade do u beskraj. Dakle, oscilatori nisu najjednostavniji uređaje u svijetu kako bi precizno dizajn, simuliraju ili modela. Tu je prave umjetnosti dobre, stabilne oscilator dizajn. Kako ste saznali više o oscilatori ćete sigurno rasti kako bi ih cijeniti!
http://www.sss-mag.com/cosc.html
Ali, čini mi se da ste zbunjeni ili zlouporabe pojmove koji pripadaju automatska kontrola polja:
- Stabilnost
- Amplituda nije trenutna vrijednost signala, ali razlike između vrhova (pseudo) periodičnog signala.
- Prijenos gain: ne trenutna vrijednost (Voutput / Vinput)
- Pretpostavci da su oscilatori pripadaju "malom signalu" analiza
- Signalni šum vs biljka modelistation buke

Ako ovo nije odgovor za 30 bodova, vjerojatno nisam dobro razumio pitanje ponovno. Nemojte ponovno poslana poruka isto pitanje 4. put, ali umjesto toga, pokušati objasniti svoje riječi:
"OSC. stabilnost", "OSC. rast", "stabilnosti u RHP stupova za linearnih sustava"
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 09 Feb 2007 15:07

Da li znači, Mr.MEB, da oscilacije u pitanje iznad NEĆE rasti zbog nerazumijevanja, zloupotrebe i zbunjenost?

Kako mogu 'prodati' kao odgovor?
Povratak na vrh
Mr.MEB

Post 09 Feb 2007 17:18

Ja ne razumijem oscilacija raste.
Ali, u slučaju da spomenuti:
- Linearni sustav
- RHP kolac
Neće biti "oscilacija rastu", sustav će ići nestabilna, vrijednost izlaz će ići na inf.
Tako da moram priznati da oscilator ne rade u linearnom regijama.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 09 Feb 2007 17:34

Mr.MEB, molimo pažljivo pročitajte pitanja: što je pitao zašto oscilacije ne moraju rasti NA POČETAK. Što će se dogoditi nakon što će ili rasti ili raspad nije bitno i ne utječe na situaciju na početku.

Usput, RHP se ne spominje u pitanje.
Povratak na vrh
Mr.MEB

Post 09 Feb 2007 20:39

U redu onda je malo više jasno za mene (ja sam malo spor).
Ne znam točno, možda neki mechnaic analogiji sa sustavom coud pomoći:
zamislite loptu koja stoje na vrhu brijega. Na početku je sustav u ravnoteži, jer vrhu brda je stan. Ali kad vas gurnuti (v.small buke) malo (određeni prag) će ići nestabilan (možda i njihati se).
To je sve što mogu reći.
Sretno sa svojim ispit, ako ne nađi prema bilo koji drugi objašnjenja možete pokušati ove one. kako ćeš prodati ovisi o marketinške vještine.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 09 Feb 2007 21:06

Hvala, Mr.MEB za težak. Pitanje je teže nego što je svibanj činiti. Ja sam već učinio mnogo simulacija i pitao sve profesore okolo. Oni su predlagali mnogi matematički dokazi i nitko intuitivan. Previše loš, ali neću odustati na mom 'marketinške vještine ". JA pa ipak imati dva tjedna.
Povratak na vrh
Zorro

Pomogao: 47

Post 09 Feb 2007 23:05

Hi jasmin_123,

Oscilator oscilira s valnog takva da, ako otvorite petlja u nekom trenutku, izlaz je točno isto kao ulaz.

Intuitivno: zamislite pojačala uzbuđen mimo valni oblik takav da izlaz je isti kao i ulaz. Zatim uklonite vanjske pobude zamjenjujući ga je izlazna pojačala. Waweform ako je samo-održava.

Sada, neka s razmislite Sinusoidni oscilacije. Let G s poziv apsolutnu vrijednost AOL * B i faza njegove faze.

Iznad koncept znači da otvor petlje, kod nekih frekvencija G mora biti 1 i faza mora biti 0 (ili neki više od 2 * pi radijane).
Još jedan bitan uvjet (ponekad zaobilazi) je da je nagib od faze vs frekvencije mora biti negativan da bi se održavati stabilne oscilacije.

Intuitivno: Pretpostavimo da, jednom kada oscilator počeo, neki vanjski uzrok nastoji uvesti zaostajanje u fazi signala izlaz. To je ekvivalentno smanjenje trenutna oscilacija frekvencije. Pojačalo onda je to točno za taj zaostatak, zbog toga faza nagib mora biti negativan, u suprotnom (pozitivni nagib) frekvencija oscilacija teži da se razilaze, signal je isti nije održavan i oscilacija zaustavlja.
[I podsjetiti da je nagib faze,-d (phi) / d (freq), je lik zasluga topologije oscilator, jer je izravno vezan za stabilnost frekvencije].

Ako se ispune ti uvjeti, da je frekvencija je frekvencija oscilacija.

Dobit G mora biti> 1 na frekvenciji na kojoj fazi je N * 2 * pi (s negativnim nagib) kako bi započeli oscilacija.
Možete imati G> 1 na drugim frekvencijama, ali krug ne oscilira ako se na tim frekvencijama faza uvjeti nisu ispunjeni.

Srdačan pozdrav

Z
Povratak na vrh
Radost za elektroniku

Pomogao: 11

Post 10. veljača 2007 8:28

Hi ... U momci stvarno got me thnking!

Dug kao JA znati petlja dobit veću od jednog uvijek izaziva nestabilnost. Budući da su pojačala Minimum Phase Systems.

Plz recite mi istinu ako Im krivu.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 10. veljača 2007 9:07

Bok, Zorro, hvala za težak, ali ne mogu prihvatiti Vaš objašnjenja
jer oni nisu točni. Priložena je neki lijep primjer sam našao
na internetu.
---
Apsolutnu vrijednost AOL * B ne "mora biti> 1.
na frekvenciji na kojoj fazi je N * 2 * pi (s negativnim nagib) u
Kako bi započeli oscilacija. "

Povratak na vrh
jasmin_123

Post 10. veljača 2007 9:23

Radost za elektroniku wrote:
Hi ... U momci stvarno got me thnking!

Dug kao JA znati petlja dobit veću od jednog uvijek izaziva nestabilnost. Budući da su pojačala Minimum Phase Systems.

Plz recite mi istinu ako Im krivu.

Bok, Radost za elektroniku, to je uobičajena zabluda (vidi prilog).

Povratak na vrh
laktronics

Pomogao: 156

Post 10 veljača 2007 21:29

Pozdrav Jasmin
Ne razumijem 'uhvatiti' na svoje pitanje, ali barem intuitivno gledano, treba misliti da je linearni sustav s loop gain> 1 i faza n2Π nužno treba biti nestabilna. U idealnom slučaju nula buke sustava, kao i uravnotežena ceter gravitacije igračka, Internet svibanj pojaviti se da bude stabilan, ali i najmanji vanjski pobuda, sustav će postati nestabilan i amplitude će i dalje rasti jer dobiva signal pojačan svaki Vrijeme prolazi kroz petlju, kao petlja dobit je> 1.
Usput, da li vi imati elektronički sklop koji opravdava svoje pitanje i ako je tako, možemo li se pogledati u to?
S poštovanjem,
Laktronics.
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 11. veljača 2007 6:58

Bok, Laktronics,

> ... linearni sustav s loop gain> 1 i faza n2Π nužno treba biti nestabilna.
> ... jer pojačavaju signal dobiva svaki put kad prolazi kroz petlju, kao petlja
> Dobitak je> 1.

To je apsolutno pogrešno.

> Usput, da li vi imati elektronički sklop koji opravdava svoje pitanje i ako je tako,
> možemo imati pogled na to?

Jedan od jednostavnih krugova u moje odgovore od 10. veljače 2007 je stabilan (!) For petlja dobitak> 1
(na nula faza), a druga je nestabilna (!) for petlja dobitak <1 (u fazi nula).
Download njima!

Uživajte:)
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 11. veljača 2007 6:58

Oglasi

Povratak na vrh
Zorro

Pomogao: 47

Post 12 veljača 2007 16:22

Hi jasmin_123,

jasmin_123 wrote:
Bok, Zorro, hvala za težak, ali ne mogu prihvatiti Vaš objašnjenja
jer oni nisu točni. Priložena je neki lijep primjer sam našao
na internetu.

Molim objasnite gdje je nekorektnosti mog objašnjenja.

Jeste li provjerili da li unutarnja petlja u 11.pdf (koji je topologije fazna neto oscilator sa U1) je stabilan ili ne?
Ako je nestabilna, rezultati dvaju sklopova te pošta su dosljedni.
Moje objašnjenje je za analizirati ako zatvaranje petlje uzrokuje nestabilnost u stabilnom sustavu. To je bio explanaiton ste tražili, ok?
jasmin_123 wrote:
Mogao netko dati intuitivni (!) Objašnjenje zašto petlja-dobiti veću
nego, nije nužno i uzrok nestabilnosti?

Pozdravi

Z
Povratak na vrh
jasmin_123

Post 12 veljača 2007 19:10

Zorro je napisao:
Dobit G mora biti> 1 na frekvenciji na kojoj fazi je N * 2 * pi (s negativnim nagib) kako bi započeli oscilacija.

G dobit ne mora biti> 1 na frekvenciji na kojoj fazi je N * 2 * pi (s negativnim nagib) kako bi započeli oscilacija. U prilogu, na primjer, G = 0.1, ali oscilacije ne početi!

Osim toga, oscilacije mogu raspad za G> 1 na nulu fazi.
---
Pitanje kako je navedeno u mojoj poruci od Feb 03:

Loop gain AOL * B je stvarna, pozitivna, a veća od jedan, a to ne znači nužno da oscilatora je nestabilan. To može biti stabilan. Zašto?
---
Intuitivno objašnjenje je potrebno, bez Nyquist, root locus, i tako dalje.

Last edited by jasmin_123 on 12 veljača 2007 20:59, edited 1 time in total
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Electronic Osnovna pitanja -> Ispit pomoć! Petlja-dobit veća od jednog
Stranica 1 od 2

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Goto page 1, 2 Next
Slične teme:
fazni šum u DBC / Hz veća od 0dB? (1)
Veći od 100% efikasnost zračenja P @ ch antena u HFSS (16)
zašto mi koristimo nosač 10 puta veća od modul (3)
kako su imena simbol veća od 32 znakova (1)
CDL uvoz ne dopušta da mos širine veće od 2? (1)
Koja je razlika između petlji dobit i zatvoriti petlja dobiti (11)
što će se dogoditi ako se držite puta veća od vrijeme pripreme (6)
Zašto odašiljačke freq.is uvijek veća od downlink Frekv.? (15)
loop gain i zatvorena petlja dobiti (10)
loop gain i zatvorena petlja dobiti (8)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS