elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Dvosmjerno MOS prekidač - 3A

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> Dvosmjeran MOS prekidač - 3A
Author Poruka
gorkin

Pomogao: 11

Post 29 listopad 2006 19:57

Pozdrav braćo!
Trebam jedan uređaj referencu, dvosmjerno MOS prekidač za kontrolu punjač u GR64 modul (SonyEricsson GSM / GPRS modul). Ovaj modul ima jednu moć ulaz / izlaz (vate pin) za napajanje (isti pin je trenutno privući i izvor) Trebam ga onemogućiti za isključite modula (u nekim slučajevima je potrebno isključite napajanje iz modula). Bilo tko znati jedan uređaj za ovaj program?
Thanks a lot, Gorkin
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 29 listopad 2006 19:57

Oglasi

Povratak na vrh
Artem

Pomogao: 91

Post 29 listopad 2006 21:50

Mislim da možete koristiti komplementarna tranzistora povezana s diode serijski spojeni paralelno. Svaki od njih će se rukovati u jednom smjeru od struje.
Nedostatak je visoka pad napona = Vdrop_ON Vdrop_Diode. Ili jedan tranzistor spojen na izlaz od dioda punovalni ispravljač Vdrop = Vdrop_ON 2 * Vdrop_Diode.

Ili svibanj biti ćete naći Solid state relej potreban s karakteristikama

ili drugi primjer:
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096
Povratak na vrh
strennor

Pomogao: 14

Post 08 Nov 2006 7:34

Vi svibanj koristiti tranzistora visoke snage

check www.fairchildsemi.com
Povratak na vrh
gorkin

Pomogao: 11

Post 11 studeni 2006 21:25

Re: Dvosmjeran MOS prekidač - 3A

Bok,
Ja sam potrebu dvosmjerne MOS SWITCH ...
U nekoliko riječi: U mom applcation, jedan GSM Modul za upravljanje baterije, baterija je povezan u određenoj igla u GSM modul, kada je zadužen, trenutni protok u jednom smjeru kada je iscjedak, trenutni protok u suprotnom smjeru .. . za reset, Trebam rastaviti ovaj pin ... ali ja ne mogu naći jedno rješenje s konvencionalnim MOS swicth. Ja licemjerje iskoristiti rješenje spominje Artem brat, jer je napon na DOP dioda će izazvati pogreške u modulu za upravljanje baterijom ...

Hvala, Gorkin.
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Profesionalna Hardver i Elektronika Design -> Dvosmjeran MOS prekidač - 3A
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Dvosmjerno NMOS switch? (3)
MOSFET dvosmjerno switch (6)
Switch punjač Dvosmjeran (3)
visoke struje prekidača dvosmjerno (3)
MOS kao šiba pitanje (11)
pomoć: 15GHz MOS Switch (1)
Dizajn analognih MOS switch (6)
moć mos tranzistor switch (4)
Kako do dizajna visoke performanse htijenje šiba? (12)
Kako utvrditi MOS Šiba omjer? (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS