| Author | Poruka |
|---|
gorkin
| 29 listopad 2006 19:57 Dvosmjerno MOS prekidač - 3A | | |
|
| Pozdrav braćo! Trebam jedan uređaj referencu, dvosmjerno MOS prekidač za kontrolu punjač u GR64 modul (SonyEricsson GSM / GPRS modul). Ovaj modul ima jednu moć ulaz / izlaz (vate pin) za napajanje (isti pin je trenutno privući i izvor) Trebam ga onemogućiti za isključite modula (u nekim slučajevima je potrebno isključite napajanje iz modula). Bilo tko znati jedan uređaj za ovaj program? Thanks a lot, Gorkin |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 29 listopad 2006 19:57 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
Artem
Joined: 22 svibanj 2003 Posts: 1652 Pomogao: 91 Lokacija: Turan
| 29 listopad 2006 21:50 Dvosmjerno MOS prekidač - 3A | | |
|
| Mislim da možete koristiti komplementarna tranzistora povezana s diode serijski spojeni paralelno. Svaki od njih će se rukovati u jednom smjeru od struje. Nedostatak je visoka pad napona = Vdrop_ON Vdrop_Diode. Ili jedan tranzistor spojen na izlaz od dioda punovalni ispravljač Vdrop = Vdrop_ON 2 * Vdrop_Diode.
Ili svibanj biti ćete naći Solid state relej potreban s karakteristikama
ili drugi primjer: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096 |
|
| Povratak na vrh | |
 |
strennor
| 08 Nov 2006 7:34 Dvosmjerno MOS prekidač - 3A | | |
|
| Vi svibanj koristiti tranzistora visoke snage
check www.fairchildsemi.com |
|
| Povratak na vrh | |
 |
gorkin
| 11 studeni 2006 21:25 Re: Dvosmjeran MOS prekidač - 3A | | |
|
| Bok, Ja sam potrebu dvosmjerne MOS SWITCH ... U nekoliko riječi: U mom applcation, jedan GSM Modul za upravljanje baterije, baterija je povezan u određenoj igla u GSM modul, kada je zadužen, trenutni protok u jednom smjeru kada je iscjedak, trenutni protok u suprotnom smjeru .. . za reset, Trebam rastaviti ovaj pin ... ali ja ne mogu naći jedno rješenje s konvencionalnim MOS swicth. Ja licemjerje iskoristiti rješenje spominje Artem brat, jer je napon na DOP dioda će izazvati pogreške u modulu za upravljanje baterijom ...
Hvala, Gorkin. |
|
| Povratak na vrh | |
 |