| Author | Poruka |
|---|
kaitlyn
| 18. listopad 2006 9:56 pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| hej momački,
Možete li mi dati neke ideje o arhitekturi GPS prijamnik.
1, koji je jedna od najpopularnijih arhitekture u sadašnjosti istraživanja? 2. Koji je izbor za poslovne GPS prijemnik?
čak i kroz sam pročitao puno papira, ja još uvijek ne mogu dobiti zaključak. molim vas dajte mi neki trag!
Thx unaprijed!
Živjeli |
|
| Povratak na vrh | |
 |
RFDave
Joined: 18 veljača 2004 Postova: 346 Pomogao: 45 Location: NE SAD
| 19. listopad 2006 0:15 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| Nula ako
Dave |
|
| Povratak na vrh | |
 |
priyankguddu
| 19 listopad 2006 12:43 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| BEST Realisation je koristeći signle fazi ili fazi dvostruko downconversion.
Kao po komercijalni iskoristiti svoj bolje downconvert signala na prikladan ako i koristi, proces digitalno.
Ako se u go za nula ako realizacija mora biti učinjeno u hardver ili FPGA.
Izbor je Urs. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jwang
| 19 listopad 2006 19:38 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| Nula ako se može obaviti lako na čipu. Ključno pitanje je ukloniti DC pristranost. Jedan jednostavan način je dodati spojke kondenzator na izlaz od wodnconverter. U središtu širina pojasa. tu je malo energije zbog BPSK modulaciju. Ako ste postavili visoke lopte uglu značajno (jedan red manje) manje nego parčad stopa, nećete stvoriti previše izobličenja u signal, a vi možete ukloniti DC pristranost.
Ključ prednost od nula ako je korištenje on-chip filter može se realizirati lako spremanja vanjskih komponenti.
S niskim AKO, na čipu slika odbijanja je obično samo 25 dB. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
kaitlyn
| 20. listopad 2006 9:27 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| Hvala puno! vrlo korisna. mislim da ću pokušati naći najbolje specifikacije za jednu pretvorbu, dvostruke konverzije ili nula ako arhitekture. onda ja mogu definirati svoje razumne specifikacije.
ovdje je moj referentni prijemnik za dvostruke konverzije: 19 mW-2.6mm2 s 8.5dB buke figure, on-chip varijabilni-Gian kanal fitler od 20dB slike odbijanja. Što mislite o ovom spec? da li vi dečki napraviti neki bolji prijemnika? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
RFDave
Joined: 18 veljača 2004 Postova: 346 Pomogao: 45 Location: NE SAD
| 21. listopad 2006 1:58 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| Distribucija Dobitak? AGC razini? Sustav Noise Figure? LO Phase Noise? Primatelj sustav IIP3? Referentni oscilator Frekvencija? Filtriranje Bandwidth?
Sva relevantna pitanja.
Dave www.keystoneradio.com |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 21. listopad 2006 1:58 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
kaitlyn
| 23. listopad 2006 9:16 Re: pomoć za GPS prijemnik arhitektura | | |
|
| za mjerene rezultat ovog čipa, L1 bend sa chip NF 8.5dB, Chip maksimalnu dobit 95dB, AGC range> 70dB, image odbaci omjer 20dB u pojas L1, prosječna faza -80dBc/Hz buke u bendu, filtar bandwith 2 MHz, 6-og reda Butterworth BPF 2-bit ADC
to je ono što ja znam, do sada, slobodno mi dati neke komentare:) |
|
| Povratak na vrh | |
 |