elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

"Najbolji" kalkulator za FE ispita?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Matematika i Fizika -> "najbolji" kalkulator za FE ispita?
Author Poruka
markmick

Post 23. kolovoz 2006 6:45

najbolje računalo za fe ispit

Ja sam na planiranje uzimajući FE (Fundamentals of Engr) Ispit iduće godine. Nova pravila su limted broj calcs za ispit - HP 33s, 9S TI 36 solarni & IIS, Casio 115 serije. Se bilo tko imati preporuke koje od ovih će raditi najbolje za ispit ili će sve biti o istim?

Hvala,
Mark
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23. kolovoz 2006 6:45

Oglasi

Povratak na vrh
Kral

Pomogao: 187

Post 01 Sep 2006 14:33

najbolji fe kalkulator

markmick,
Sjetite se da prosječno vrijeme raspoređuje na svaku problem je vrlo kratko. Mislim da je na redu 2 minute. Nema uključene formule treba vrednovati. Svrha ispita je odrediti vaše razumijevanje osnove, a ne da testirati svoju sposobnost za procjenu kompleksne formule. Koristio sam jednostavan znanstvenog kalkulatora bez mogućnosti programiranja. Nisam osjećala potrebu za bilo što više mogućnosti.
Pozdravi,
Kral
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Matematika i Fizika -> "najbolji" kalkulator za FE ispita?
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Molim pomoć da nađete najbolju knjigu za "polje i Wa (4)
najbolji kalkulator plan ikad na pc (5)
potrebna pomoć ", koji je najbolji za Linux distro eda previše (8)
Koji je najbolji način da se program "zaključati" sklop? (2)
Koji je najbolji knjiga u "Pattern Recognition"? (1)
"BEST" 8 bita mikro (3)
Tko je dobio odgovor za "The art of Analog Raspored" (1)
ono "super" znači za superhetrodyne recei (1)
što je najbolje launguage za verifikaciju CPU? (14)
na vlast i prostora, što je najbolje za Lut, PLA, ROM, CAM? (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS