Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

ICD2 USB klon - kako da biste dobili Internet to funkcionirati sa 3.3V PIC24s?

Goto page Previous 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - kako da biste dobili Internet to funkcionirati sa 3.3V PIC24s?
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
crystallattice

Post 22 sij 2009 15:48 Re: ICD2 USB klon - kako da biste dobili Internet to funkcionirati sa 3.3V PIC24s

Tako sam modificirane moja Pics ICD2 Klon: rezano track of VCC T2, spajanje T2 za ciljanje VCC (pin 2 od J2). Sada kada je priključen na sustav sa 24F@3.3V je MCLR je na 3.3V kada velika, MPLAB reads Ciljana Vpp kao 3.3V i na mulimeter. Kada je priključen na sustav sa 18F @ 5v Mplab reads Vpp Ciljana 12.5V kao i na mulimeter. Mislim da je moj Pics ICD2 Klon će sada raditi samo kao Pyto2. Ostali koji imaju Pics morate probati i vidjeti ako Internet utvrde.
Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - kako da biste dobili Internet to funkcionirati sa 3.3V PIC24s?
Stranica 4 od 4 Sva vremena su GMT 2 sata
Goto page Previous 1, 2, 3, 4

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS