Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Izgradnja PICKit2 od nule

Goto page 1, 2 Sljedeća
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Microcontrollers -> Izgradnja PICKit2 od nule
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
KamalS

Pomogao: 5

Post 08 lip 2006 18:09 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 sheme pickit2 shematski izgraditi pickit2 sheme pickit2 pickit2 shematski firmware pickit 2 shematski

Microchip je ponudio shematski ovdje:

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805

Od ono što sam prikupljati, firmware je dostupan ovdje.

Dakle, prije nego što sam ga sagraditi sebi, želim znati da li iko ima izgrađen je od nule PICKit2 temelji na ovaj dizajn?

Također, postoji li bolje u odnosu na dizajn, ali sa istom PICKit / PIC Kompatibilnost bolje?

Razlog whay sam molba je zato što mi je potrebno da pojasnimo nekoliko dvojbi iz shematski.
Povratak na vrh
namqn

Pomogao: 19

Post 08 lip 2006 19:03 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 se pickit Google grupa 2

Bok,

Možete pronaći dosta informacija o PICKit2 s ovog popisa:
[url = http://groups.google.com/group/pickit-devel] [/ url]

Isto tako, potraga za PICKit2 na Microchip's USB forum.

Živjeli,
Povratak na vrh
togarha

Pomogli su: 1

Post 05 Sep 2006 14:11 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 izgraditi pickit2 graditi pickit2 pickit2 graditi izgraditi vlastiti pic komplet 2

Hi KamalS,

Jeste li svoje pickit2? Ja razmišljam da izgrade svoje pickit i imam neka pitanja previše ...

pozdravi,

togarha
Povratak na vrh
rkodaira

Pomogao: 54

Post 05 Sep 2006 18:55 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 18f2550 pickit2 program 18f2550 pickit 2 programer sklop 18f2550 pickit2 vozač pickit2 pickit2 u sklop programer

Sam sagradio samo 18F2550 sa firmware je oscilator strujna kola i zauzet je vodio (ne DC-DC pretvarač i komutacijski fazama i sjecanja EEPROM). Ne bih mogao imati priznanje USB uređaja koje računalo ili po PICKIT2 softvera.

Pokušao sam i sa firmware od:

http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html

Ali nisam imao uspjeha, jer ja ne mogu dodijeliti USB drivera za programera.
Povratak na vrh
vsmGuy

Pomogao: 23

Post 06 Sep 2006 2:37 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 izgraditi pickit2 kupiti pickit2 pickit2 kupiti microchip icd2 le le icd 2

Bolje kupiti PICKit2 from Microchip, kao to je potpuni razvoj platforme, a ne jednostavno programer.

Ako doista želite izgraditi, pokušajte izgradnju ICD2, ali kupite PICKit2 - to nije vrlo skupo.
Povratak na vrh
Buriedcode

Pristupio / la: 06 svibanj 2004
Pomogao: 34

Post 06 Sep 2006 3:16 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t shematski pickit 2 programer shematski pickit 2 shematski 18f2550 shematski microchip pickit 2 shematski 18f2550 icsp schema

vsm guy,

JA pretpostaviti PICkit 2 programer (ne na 'Add-on board ") možete program svih uređaja naveden na microchip web stranice? JA ostvariti taj što ona kaže, ali nisam bio siguran da su se govori o softveru stranu stvari. Ako se program može sve navedene uređaje (cijeli 'F' serije vjerujem) preko ICSP, pokupit ću jedan gore, samo je utvrdio da Farnell radite to s nekim za 22GBP free 6-40 pin PIC's (nizak kraju one) bačen u besplatno.

Niste sigurni da li da ga izgraditi ili svoje, ali u to cijena ja sam prisiljen da ga dobijete, kada sam bio oding istraživanje u jednoj zgradi, ja preuzeo sve USB PIC programeri su skuplje, nisu shvatili da je ovaj došao tako osuditi jeftini.

O zgradi jednog od nule. Microchip se sve datoteke koje su vam potrebne, shematski, dijelovi lista, firmware (za 18F2550) PC USB upravljački program za Windows platforme i većina PC software za programiranje. Dođoh> <blizini ovog naručivanja dijelova, kada sam ustanovio da moj distributer zapravo prodala ga za pola cijene dijelova moje liste.

Ne želim kidnapovati temu, pa ako bilo tko je koristio 'PICkit 2' na mnogo različitih PIC-a, ja bih zahvalan privatne poruke o svojim iskustvima / recenzije.

Hvala

BuriedCode.
Povratak na vrh
togarha

Pomogli su: 1

Post 07 Sep 2006 12:27 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t shematski

Itko zna ako postoje bilo kakve mogućnosti promijeniti predloženi transistors by microchip schematics da anothers? Ja ne mogu dobiti ove transistors u mom gradu ...

Pozdravi

togarha
Povratak na vrh
Buriedcode

Pristupio / la: 06 svibanj 2004
Pomogao: 34

Post 08 Sep 2006 18:34 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 sheme pickit2 shematski sheme pickit2 pickit 2 shematski pickit2 schematics pickit 2 schematics

Bok

Quote:
Itko zna ako postoje bilo kakve mogućnosti promijeniti predloženi transistors by microchip schematics da anothers? Ja ne mogu dobiti ove transistors u mom gradu ...

Pa, gledajući je shematski na instalacijskom CD-u za nju, ona ima 3 MOSFET-a i 7 bipolarni transistors. S obzirom da ne koristi / prebacivati velike količine tekuće (kotira kao 100ma max) I tihnk mogli zamjena gotovo bilo koje MOSFET kao čeznuti kao te dobiti polarioty pravu. Treba 2 N-kanalni MOSFET-a i 1 P-kanal. N i P nalaze se u istom čipu na PICkit2.

Što se tiče bipolarni transistors (one normalne) they're 3 x 3094's (NPN) i 4 x 3096's (PNP). U 3094 / 6 su opće namjene transistors, pa skoro bilo koji zamjena se može koristiti (BC108 / 9? 2N2222A?) Ponovno samo kao čeznuti kao te dobiti oboje NPN i PNP-a

Sretno,

BuriedCode.
Povratak na vrh
CNC

Post 10 Sep 2006 14:14 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t icd2 le

jedan ICD2 bi biti bolje?
Povratak na vrh
Beowolf

Pomogao: 7

Post 11 Sep 2006 19:33 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t shematski icd2 le le icd 2

To je programer i ispravljanje pogrešaka, pa je bolje!
Također, tu je već razvio verziju ovdje na ovom forumu .. Namjeravam sagraditi jedan u slijedećih nekoliko tjedana, pa ćemo se ...
Ja sam trenutno pomoću posuđenih ICD2 ...

Glavno pitanje koje ste trebali pitati sebe kako si gonna razvija vaš projekt.

Ja prvo razmotriti peripherials mi je potrebno, odaberite apropriate PIC, napravi dijagram sa ICSP plug, pisati kod, test na simulator, i ako je potrebno, debug ga ICD.

Posvećena razvoju funkcije za svaku peripherial Razmjena štedi vrijeme, jer jednom kad se razvije, samo ga implementirati u projektu i radi ...
Povratak na vrh
blueroomelectronics

Pomogao: 79

Post 14. listopad 2006 5:15 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 icd2 pickit2 klon icd 2 le klon pickit2 pickit2 na icd2 pickit2 klonovi icd2 le

The PICKIT 2 od 2 firmware ver debugs samo jednom PIC (u PIC16F917). An ICD2 može debug program i puno više Pics (bilo koji s 16Fxxx debug, 18Fxxx, dsPIC etc)

USB na PICKIT2 je jako lijepo.
Što se tiče ICD2 klonovi (one bez 18F4550) nisu brže ili sporije od serijski (RS232) verziju. The 18F4550 i debug 16F877-20 (jedan korak) o 10x brže od serijskog verziju (oni izvoditi paralelno Master / Slave mod). Ako želite debug mod u jednokrevetnim korak s brzim serijski držati ne gledaju previše otvorenih prozora.

Ja bih preporučio je ICD2 preko PICKIT2.

Here's a quick FAQ na PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html
Povratak na vrh
funnynypd

Pristupio / la: 09 svibanj 2007
Pomogao: 21

Post 25 Sep 2007 21:45 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 icd2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 pickit2 se

Osobno, mislim da je tako PICkit2 je bolji od ICD2 na jednostavan za korištenje.

Last edited by funnynypd u 04. listopad 2007 5:27, edited 2 puta ukupno
Povratak na vrh
blueroomelectronics

Post 26 Sep 2007 1:52 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le icd 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
PICkit2 je put bolji od ICD2.

Jeste li stvarno koristi jedan? Jeste li u usporedbi s nekim ICD2?
Povratak na vrh
ukućani

Pomogao: 18

Post 26 Sep 2007 2:01 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le icd 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
To je budućnost. Nema više ICD2 pad sustava.

funnynypd wrote:
PICkit2 je put bolji od ICD2.

funnynypd wrote:
U fazi je ICD2 van.

Vi kažete da je, jer ste prodavaču Rolling Eyes

http://forum.sparkfun.com/search.php?search_author=funnynypd&sid=bf392c95a5f5d88f9ce11ae087fce3e4
http://www.mcubbs.com/bbs/forumdisplay.php?fid=52

Last edited by ukućani 26. Ruj 2007 6:59, edited 1 put ukupno
Povratak na vrh
narccizzo

Pristupio / la: 20 siječanj 2006
Pomogao: 4

Post 26 Sep 2007 5:30 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 između pickit2 icd2 icd2 le icd 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

Možda PICkit2 je manja i prettier od ICD2, ali postoji velika razlika između Programiranje i Programiranje debugging.

Ako netko može razviti sve svoje programe bez debugging pomoć, PICkit2 svojih redu, ja ću držati pomoću ICD2 do PICkit 3 ili 4 dolazi s debugging opciju, onda ćemo pokušati napraviti vlastite.

pozdrav, narccizzo
Povratak na vrh
ukućani

Post 26 Sep 2007 6:38 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 vs pickit2 icd2 le icd 2 vs pickit2 icd 2 le icd2 le pickit2

On je ovo reći, jer je prodati PCB, i naravno to nije istina.
160 USD vs 35 USD

A uz put, ovdje je slika Special Edition ICD2, ovo je u pickit2 paket.

Saludos Camarada Razz

Povratak na vrh
funnynypd

Post 29 Sep 2007 8:00 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 pickit2 sheme pickit2 18f2550 pickit2 shematski pickit2 ne može pronaći driver pickit 2 programer shematski

Provjerite microchip forume, ima dosta rasprava o PICkit 2 i ICD2. Također tražimo Xiaofan, on je stručnjak i mogu vam reći istinu.

Microchip web master upravo postavili poruku na forume o sklop za ispravljanje pogrešaka u mogućnosti PICkit2 par dana.
togarha wrote:

JA dont imati promjenu MMBT3904 sa MMBT2222 bez ikakvih problema.
Što se tiče MOSFET i dioda, imaš biti jako oprezni, jer to utječe na napon a lot.
Beowolf wrote:
To je programer i ispravljanje pogrešaka, pa je bolje!

Pa ipak PICkit2 (Molimo provjerite nove izdan MPLAB V7.62). I novi post na Microchip forum.

Funkcionalno su identični (PICkit2 ima malo više o programiranju u EEPROM-u, ali možete ignorirati ovaj sklop kao korisnik).

Projektiranje Arhitektura točke gledišta, PICkit2 je jednostavnija i moćan, jer je dizajniran mnogo godina kasnije nego ICD2, ne trebate ni instalirati USB driver kao ICD2 potrebno.

I najvažnije: to je mnogo jeftinije i to ne t imati podršku od microchip razmjene. Plakanje ili vrlo tužan

Quote:

Imam koristi oboje, i druge Microchip jaganjčevu skupo razvojnim alatima.
ICD2 je ok, nije velika. PICkit2 je sve bolje i bolje. To smo već vidjeli iz Microchip's ažurira i web-mjesto. Što se tiče budućnosti obje alati ćemo vidjeti.

I ljepotu PICKit2 je: njegova je otvoren hardware-sourced.
Može bilo tko reći mene što je stvaran novi microchip ICD2 shematski je, i što oni stvarno bili? Klonovi na rad, može bilo tko reći da su 100% identična? Pogotovo za one 3.3V PIC18FJ dijelove? Da ja ne znam.

Ali, uz pomoć i open-sourced from Microchip shematski, korisnici mogu izgraditi vlastiti PICkit2. Ako se stvari dogodilo, korisnik može isto tako i debug trace probleme korištenjem standardnih shematske i riješili problem. Za početnike i neke od korisnika, to može biti važniji nego slanje nije uspjelo se vratiti na Microchip i pričekajte za zamjenu.

Nisam mnogo ICD2 vratiti natrag u Microchip, posljednji razmjena je ovaj kolovoz, dosta za neko vrijeme (moj šef ne želite platiti sljedeći dan ili 2. dan dostave), moram posuditi jedan iz koledž za debug i program moj softver u gotovo cijeli tjedan. Very Happy
Quote:

Koristio sam oba. Nisam ih usporediti. Netko ih u odnosu Microchip forum. Na PICkit2 strane, tu je čak i hardverskih funkcija, koje Microchip vlastite momak još ne znaju, ili za siguran što je namijenjen.
rkodaira wrote:
Sam sagradio samo 18F2550 sa firmware je oscilator strujna kola i zauzet je vodio (ne DC-DC pretvarač i komutacijski fazama i sjecanja EEPROM). Ne bih mogao imati priznanje USB uređaja koje računalo ili po PICKIT2 softvera.
Pokušao sam i sa firmware od:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Ali nisam imao uspjeha, jer ja ne mogu dodijeliti USB drivera za programera.

1. sve, ne morate PC vozača. To je ljepota plug and play. Put bolji od ICD2.
2nd, u MPLAB ili PICKit2.4 ima firmware pod njihovom mapu, samo nađi / posuditi toolset programa (kao što su drugi PICkit 2 ili ICD 2) možete ponovo Program za chipset.

Last edited by funnynypd u 04. listopad 2007 5:43, edited 9 puta u ukupnom
Povratak na vrh
blueroomelectronics

Post 29 Sep 2007 15:26 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 microchip icd2 le pickit2 10f icd 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

The PICKit2 i ICD2 su jedva funkcionalno identični. The PICKit2 je uredno programer, ali ništa ne podržava veći od 18 serija PIC. Ne 10F čipovima podržava oba.

Pročitajte puštanje bilješke o Microchips mjestu.
Povratak na vrh
contagiouseddie

Pristupio / la: 10 svibanj 2004
Pomogao: 3

Post 29 Sep 2007 16:59 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 kupiti pickit2 pickit2 kupiti microchip icd2 le pickit2 program 18f2550

PICKit2 započeo isključivanje kao programer, kada je uveden 1.. I spomenu spaljivanje ih je u samom 1. dan uporabe. Ali, u ovom trenutku postoji mnogo uređaja koji se mogu programirati i čak debug, trčanje u MPLAB iako dsPIC & PIC24 serija nije mogla biti samo još debugged.

ICD2 LE obično je prodana tijekom tih seminara održanog od Microchip. Bio sam ponudio ovu tokom 16-bitni MCU seminar prodaja USD75 ali nikada kupiti ih, ali su umjesto toga ja osobno PICkit2. Ali JA pogodak kupujete jeftinije PICkit2 bi se, osim ako se ne mogu dobiti besplatno PIC18F2550 (ako znaš što mislim, Osmjeh ).
Povratak na vrh
funnynypd

Post 29 Sep 2007 19:29 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 microchip icd2 le pickit2 10f icd 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

blueroomelectronics wrote:
The PICKit2 i ICD2 su jedva funkcionalno identični. The PICKit2 je uredno programer, ali ništa ne podržava veći od 18 serija PIC. Ne 10F čipovima podržava oba.
Pročitajte puštanje bilješke o Microchips mjestu.

Čak i Microchip Real ICE ne podržava 10F čip. Možete li mi tvrde da je niži nego krajem alat ICD2 samo zbog toga?

Ovo će biti odlučeno uglavnom Microchip marketing i inženjering, možemo utjecati samo malo po postu "Želja list".

Tehnologija gledišta, ništa nije nemoguće.

Na nekim aspekta, ne može se usporediti PICKit2 i ICD2 na putu usporedimo Benzin i Dizel motor.

Također je za krajnjeg korisnika, učinit će svoje vlastite odluke, baš kao i postoje ljudi koji su na korist diesel motora kao što su Europljani.

Molimo pogledajte attachement.
MPLAB je trenutno u beta podršku. Više će se dolaze.

Added nakon 1 minuta:

gdje je moja slika? Post sustav može imati grešku.
Međutim možete vidjeti iz ovog linka:

ftopic273740.html

Last edited by funnynypd u 04. listopad 2007 5:45, edited 4 puta u ukupnom
Povratak na vrh
ukućani

Post 30 Sep 2007 4:47 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t microchip icd2 le

ICD2 su najbolja opcija ako cijena ne t care
http://forum.microchip.com/tm.aspx?m=282776
Povratak na vrh
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 4:52 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 blueroomelectronics pickit2 klon klon pickit2 icd2 le pickit2 10f icd 2 le

Pa u pregledu iznos studenti koji žele jeftine temeljne programer sam stavljajući zajedno PICKit2 jedan klon. Osnovni dizajn 5v samo zadržati cijenu dolje. Im 'isto tako kombiniranjem s svitac kit (16F88 tutor)
The PICKit2 čini zgodna jeftini programer sa debug podršku. Iako ne tako snažan kao ICD2 je vrlo jednostavno napraviti i podržava mnoge popularne 16F & 18F Pics.

PS I nije u redu, ako koristite softver za PICKit2 (ne MPLAB) možete u programu 10F Pics

Novi paket će biti pozvani Junebug
Povratak na vrh
narccizzo

Pristupio / la: 20 siječanj 2006
Pomogao: 4

Post 30 Sep 2007 9:30 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 domaće pickit2 izgraditi pickit2 klon pickit2 pickit2 klon firmware icd2 le

Ok, vidim da je nova verzija je također pickit2 razbubnik sposobnosti, njegovih jeftinije (izvorni, klon i domaće verzije), također podržava 10 i 12 serije i serijski sjećanja poput 24, 25 i bolji od svih je open source. A čini se firmware verzije rastu brze Mislim Gvido je u pravu. Izgleda extremelly lako sagraditi od ICD2. Što da li vi misliti?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo
Povratak na vrh
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 17:07 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2

I'm testiranje dizajna s minimalnim PICKit2 dizajn, no EEPROMs, bez spona transistors, nema varijabilni VDD.
Povratak na vrh
funnynypd

Post 30 Sep 2007 17:13 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 klon pickit2 sheme pickit2 shematski klon pickit2 sheme pickit2 pickit2 klon shematski pickit 2 shematski

Kao DIYer dizajner, možeš učiniti što god želite i dalje čine radno osoblje. Good job.
Tu je još jedan klon PICkit 2 o proizvodnji već sa SMD dizajn. Basiclly ga je Open Source projekt, bilo tko može dobiti shematski ovog foruma, mijenjati, promijeniti ga i uživati u njoj.

Usporedi s Microhip's design (oboje bez kućišta), i podršku vanjskog napajanja.

Neobrađena PCB i puni komponente su dostupni ovdje.
http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm

Skupština crtežu prikazano ovdje:

Potpunosti sastavljen proizvod sa životom-vrijeme jamstvenog su raspoložive:
http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm

Last edited by funnynypd 12. studeni 2007 20:10, edited 13 puta u ukupno
Povratak na vrh
funnynypd

Post 30 Sep 2007 19:59 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t

Kako sam mogao uključiti sliku kao mnoge druge učinio?
Figured out.
Povratak na vrh
funnynypd

Post 03. listopad 2007 2:32 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t pickit 2 klon klon pickit 2 puna slika komplet 2 clon

PICkit 2 klon punu opskrbu komponente dostupne su na adresi:
http://www.auelectronics.selfip.com/Components.htm
Povratak na vrh
funnynypd

Post 24. listopad 2007 18:03 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 domaće pickit2 izgraditi pickit2 klon pickit2 pickit2 klon firmware icd2 le

narccizzo wrote:
Ok, vidim da je nova verzija je također pickit2 razbubnik sposobnosti, njegovih jeftinije (izvorni, klon i domaće verzije), također podržava 10 i 12 serije i serijski sjećanja poput 24, 25 i bolji od svih je open source. A čini se firmware verzije rastu brze Mislim Gvido je u pravu. Izgleda extremelly lako sagraditi od ICD2. Što da li vi misliti?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo

Slagati se.
Povratak na vrh
funnynypd

Post 12. studeni 2007 20:07 Izgradnja PICKit2 od nule
tags: t icd2 le le icd 2

Veličina usporedbom s ICD2 (oba s ograde).
Povratak na vrh
rkodaira

Pomogao: 54

Post 12. studeni 2007 23:29 Re: Izgradnja PICKit2 od nule
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 izgraditi pickit2 icd2le icd icd2 le 18f2550 pickit2

Ok dečki, vi ste me ohrabrio da nastavi moje testove na DIY PICKIT2. Sada sam uspio da se moje prototip (maketa izgrađen sa 18F2550, kristal, itd) u biti priznata od strane računala te softver i PICKIT2 također po MPLAB 8. Iako nisam u izradi eeproms (imam 24LC512) i prebaciti transistors krugova, DC-DC pretvarač (12V) i radio je dobro prošao na testu. Treba mi neko vrijeme povući PCB raspored za moj komponenti (all zamoči kroz rupu) komponente).

Obs: JA imati jedan ICD2LE za debugging, ali PICKIT2 softver je lakši i jednostavniji za korištenje za spaljivanje svrhe, tako da mislim da worths biti izgrađena.
Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Microcontrollers -> Izgradnja PICKit2 od nule
Stranica 1 od 2 Sva vremena su GMT 2 sata
Goto page 1, 2 Sljedeća

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS