| Autor | Poruka |
|---|
SISWANTO
Pristupio / la: 14 svibanj 2001 Postovi: 108 Lokacija: Nirwana
| 31. svibanj 2006 4:09 Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Dragi svi, Trebam te sugestions Želim izgraditi aplikaciju koristiti serijsku komunikaciju COM port i mdb Baza sa OS WindowsXP, koje najbolje kompajler za primjenu gore? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C ili što? Za Vašu informaciju Zapravo moja pozadina kao ugrađenih / mikro programer. i tako dugo dok koristim C jeziku.
Siswanto |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jhonny_yang
Pristupio / la: 08 ožujak 2002 Postovi: 140 Pomogli su: 1
| 31. svibanj 2006 4:53 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| | SISWANTO wrote: | Dragi svi, Trebam te sugestions Želim izgraditi aplikaciju koristiti serijsku komunikaciju COM port i mdb Baza sa OS WindowsXP, koje najbolje kompajler za primjenu gore? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C ili što? Za Vašu informaciju Zapravo moja pozadina kao ugrađenih / mikro programer. i tako dugo dok koristim C jeziku. Siswanto |
Najpoznatije je jednostavno za početnika Borland C Builder i Delphi. Ovise o Vašoj osnovni jezik. Moľda Borland C Builder je lakše ali C je vrlo kompleksan ne poput ugrađenih jedan.
Za-MS Visual C to je uglavnom podršku u svijetu, tako da se vaši svi problem može riješiti jednostavno. Ali, Visual C je vrlo kompleksan |
|
| Povratak na vrh | |
 |
kavgoxin
| 01 lip 2006 17:06 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| | Mislim VC je takođe jedan dobar izbor. jer biblioteka sadrži dosta vezana za comm. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
saeid5977
Pristupio / la: 23 svibanj 2006 Postovi: 24 Pomogao: 2
| 05. lipnja 2006 1:27 Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| bok comm port za sve su iste (ako koriste ActiveX mscommctrl), ali za DB vc je malo kompleksan (cuz of užurbanost COM object programming)
između KK i Delphi, Delphi je bolje na brzinu i ostale stvari su iste. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Chiara
| 05. lipnja 2006 4:28 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Delphi je bolji u kompilaciji brzinu od C Builder ne u izvršenju binarna slika.
U svakom slučaju, C Builder je bolja opcija za jednostavan GUI appplication, ako želite napraviti drugi projekt poslije.
Normalno C / C resursi su još u izobilju na internetu.
sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
SISWANTO
Pristupio / la: 14 svibanj 2001 Postovi: 108 Lokacija: Nirwana
| 06. lipnja 2006 3:08 Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Hi Responders, Vi sve super. Ja ću probati BC Builder. Na putu, u svojoj zemlji (Indonesia) Delphi je više nego poznati BC Builder, ne znam zašto. Sretno vam svima.
Siswanto |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jhonny_yang
Pristupio / la: 08 ožujak 2002 Postovi: 140 Pomogli su: 1
| 06. lipnja 2006 6:43 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| | SISWANTO wrote: | Hi Responders, Vi sve super. Ja ću probati BC Builder. Na putu, u svojoj zemlji (Indonesia) Delphi je više nego poznati BC Builder, ne znam zašto. Sretno vam svima.
Siswanto |
I'm Indonezija ljudi. Većinu ljudi prije nego što u Indoneziji kao vrlo Turbo Delphi-Pascal, tako je mnogo sličnih s Pascal i C o svima bojati ga u Indoneziji.
Za više podrške mislim morate odabrati Delphi. u cijelom svijetu Borland Delphi je više popularan nego Borland C Builder. Samo malo koristeći Borland C Builder (Komponenta razloga). |
|
| Povratak na vrh | |
 |
farhantariq
Joined: 13. lipnja 2006 Postovi: 57 Pomogao: 2 Lokacija: Hrvatska
| 20 lip 2006 19:50 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| | Njegova Borland C compiller. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 20 lip 2006 19:50 Oglasa | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
memarian
| 26 lip 2006 20:27 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Dragi,
Im 'koristeći Pascal mnogo godina, a ja preffer Delphi sada. Za serijski port
komunikaciji postoji mnogo slobodnog komponente na internetu za oba
Borland Delphi i Borland C Builder.
Baza podataka za Delphi i C Builder su lakše.
Sretno. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
hondacivic
Pristupio / la: 11 svibanj 2006 Postovi: 51
| 26 lip 2006 20:32 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| | Ako ste Delphi programer Mislim da bi trebalo učiniti, jer za programiranje u Delphi slagati vidim TurboPower Komponenta je dobar za you.It 's apsolutno slobodan charge.You mogu, preuzmite ga s http://sourgeforge.net (pronaći "TurboPower"). sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mutevaggil
Joined: 07 Sep 2006 Postovi: 61 Pomogli su: 1 Location: Istanbul-TÜRKİYE
| 11. listopad 2006 15:54 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| bilo koja druga ideja?
DELPHI? Visual C ? Borland C ?
koje je najprikladnije za PORT Razmjena, GUI, Signal Processing MICROCONTROL i temelji projektima?
ukratko, koje je najprikladnije za elektronski čovjeka?
hvala advence. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
prabhak
Pristupio / la: 24 ožujak 2004 Postovi: 32
| 14. listopad 2006 8:34 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Anyday za mala i utilitiy programiranje sugeriraju Delphi.
Borland sada su izdali besplatna verzija svojih alata (TurboExplorer).
i sa availablity kvalitetne komponente, samo treba da se usredotočite na functionlity.
Look no dalje od Delphi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mutevaggil
Joined: 07 Sep 2006 Postovi: 61 Pomogli su: 1 Location: Istanbul-TÜRKİYE
| 09. studeni 2006 20:04 Re: Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? | | |
|
| Delphi vodi put za sada.
i sve druge ideje? |
|
| Povratak na vrh | |
 |