Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Sat i podataka?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> Sat i podataka?
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
ithink

Post 17. svibanj 2006 5:17 sat i podataka?

Pozdrav, svima
ja pate velike poteškoće u mom istraživanja o cdr dizajn, pročitao sam neke novine, kao što su''jedan 10gb / s cdr spoj sa CMOS analogni interpolater faze'', i tako dalje, i napravio je puno truda u učenje cdr principle.but Nemam napredak u dizajnu cdr, sada želim izgraditi model s matematikom u fazi interpolater Matlab, mislim da je to vrlo teško. možda vam ponuditi neke savjete ili papir za mene!
hvala
Povratak na vrh
View user's profile
analogartist

Pristupio / la: 18 ožujak 2005

Post 17. svibanj 2006 5:46 Re: sat i podataka?

Budući da su modeliranje i projektiranje sklopa, a ne ona ... Mogli biste početi s nekim jednostavnim sklop s cdr kao fazni detektor detektor frekvencija ili faza. Sve što treba je osnovno razumijevanje o tome kako se ta rada i možete krenuti vam modeliranje i dodaj nonlinearities kad idu zajedno ...

Ova knjiga je odlična polazna mjesto:
Monolitni Phase-Locked petlje i oporavak takta sklopovi: Theory and Design by Behzad Razavi
Povratak na vrh
View user's profile
ithink

Post 17. svibanj 2006 6:01 sat i podataka?

hvala ti, analogartist

konačni cilj je da dizajn cdr krug naših zadovoljnih zahtijevaju, ja pravedan početi od matematike model, i korak po korak za oblikovanje sklopa.
sad ja ne razumijem interpolater u fazi cdr sustav, i da su dizajnirani sklop pll uspješno, ali se razlikuje s cdr pll.
Povratak na vrh
View user's profile
eng_islam

Pristupio / la: 06 prosinac 2005
Pomogao: 4

Post 17 svi 2006 15:41 Re: sat i podataka?

u ćete naći veliku bilješke u oba math model i metodu dizajn i sklop u ovoj knjizi

Dizajn integrirani sklop za optičke komunikacije
Behzad Razavi

Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Povratak na vrh
View user's profile
Khaled fayed

Pristupio / la: 30 travanj 2006
Pomogli su: 1

Post 16. listopad 2006 10:50 Re: sat i podataka?

Imam još dva predavanja koje izgledaju gore jedan i svibanj također biti koristan:

Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Povratak na vrh
View user's profile
khouly

Pomogao: 343

Post 16. listopad 2006 13:27 Re: sat i podataka?

provjera
http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/LectureNotes/index.htm

lect 21: o MSK i cdr
khouly
Povratak na vrh
View user's profile
neoflash

Pomogao: 8

Post 25. prosinac 2006 5:22 sat i podataka?

bilo koji tip možete učitati i demo cdr model u Matlab simulink?
Povratak na vrh
View user's profile
neter

Post 15. ožujak 2007 11:02 sat i podataka?

Imati dual-path model Okrenite arhitekturu?
Povratak na vrh
View user's profile
xshou

Pomogao: 3

Post 17. ožujak 2007 6:31 sat i podataka?

Razavi knjizi je dobar resurs.

Ja uvijek osjeća da bi bilo zanimljivo za korištenje uzorkovanja model podataka, tj. Z transformacija opisati cdr. To je vrlo korisno ako promatramo statistički priroda tranzicije gustoće --- vam neće ponestati jednadžbe uskoro.

Velika prednost koristeći uzorkovanja model je: model može se VCO prijenosa funkcija točno (ne samo DC vrijednost, Kvco). Za nizak P prsten oscilator, neće praviti veliku razliku. Ali za LC oscilator, vidjet ćete visoke Frekv male od faze detektora poremećaj može prouzročiti visoku Frekv velikih fazna. To posebno vrijedi ako brzinu dvojčana cdr (bangband tipa) je u studiji.

A Ph.D. teze? Možda.
Povratak na vrh
View user's profile
czfaileen

Pristupio / la: 03 prosinac 2005

Post 25. kolovoz 2007 19:13 Re: sat i podataka?

Pozdrav, koliko načina možemo koristiti u cdr?
Možemo li ozdraviti satom iz podataka sa svojim poznavanjem aux clk?
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> Sat i podataka?
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS