| Author | Poruka |
|---|
ljy4468
Joined: 20 srpanj 2005 Postova: 199 Pomogao: 10 Lokacija: Južna Koreja
| 19 siječanj 2006 3:44 Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| Bok svatko! Ja sam pitanje o mos prebaciti veličine. Može se prebaciti veličine preko 70um, 100um (vratima) bez korištenja množitelj ili prst? Naravno, nema problema u simulaciji Ako se koristi velika površina prekidač Ali mislim da ima problem u izgledu Čuo sam da je množitelj ili prst struktura preporučuje se za vrata od 20um. Koji je pravi?
hvala unaprijed. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
eda_freak
| 19 siječanj 2006 7:08 Re: Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| Bok! ja mislim da se prebacite u podao širine MOS uređaja ... da zapravo u može simulirati za veće širine uređaja, ali to biste trebali provaliti u COMBI tj. prsti ... ovo idealno također treba odražavati u vašem začin netlist by višekratnika (M vrijednost) uređaj za simuliranje ..... veće širine veće su vrata i difuzije kapaciteti povezane s njima ... pa to je uvijek pametan način da em provaliti u smallerer upravljivu prstima .... sada to isto tako pomoć in stvaranje dobrog izgleda naročito kada su u izradi digitalne knjižnice ... stanica koje imaju određene specifikacije (tehnologija definations). |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 19 siječanj 2006 7:08 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
venkateshr
| 19 siječanj 2006 8:31 Re: Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| To je vrlo preporučljivo koristiti prste ako u ištanje to natjecati visoku širinu mosfet.the razlozi su
1. Kapaciteti (difuzija) bit će jako smanjena zbog dijeljenja i kanalizaciju
2.gate resisntace će se smanjiti i to heavil pomagala Frekv. odgovor.
3. izgled je jednostavan (kada je u pitanju prostor) |
|
| Povratak na vrh | |
 |
paulux
| 20 siječanj 2006 10:45 Re: Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| | Postoji li neki optimalan način za podijeliti ovu mnogostruk prst? Ikakvih kriterija, od obzir stvarni primjer? Hvala za komentare |
|
| Povratak na vrh | |
 |
jutek
| 21 siječanj 2006 14:47 Re: Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| zdravo
našto ja podijeliti veliki (10m) PMOS u 1000 prstima, ništa se ne mijenja. Kapaciteti su još uvijek isti.
bi trebao ja ga podijeliti u 10 prstiju i povezati 100 tranzistora paralelno vidjeti rezultat?
Internet isto tako se ne mijenja antyhing. ja korist tsmc 0.18um
pozdravi |
|
| Povratak na vrh | |
 |
rockycheng
| 22 siječanj 2006 0:15 Mos prekidač može biti više od nekoliko desetaka um ????? | | |
|
| jutek,
U pravu ste. Cgs i Cgd nisu pogođeni, kada podijeliti dugo vrata u mnogim prstima, jer ukupna tranzistor širina ostaje ista. Međutim, kada se prst broj je dovoljno velika, odvod i izvor kapaciteti će postati gotovo polovica. |
|
| Povratak na vrh | |
 |