Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Visual Basic i USB

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Programiranje i Razmjena PC -> Visual Basic i USB
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
CMOS

Pristupio / la: 06 siječanj 2004
Pomogao: 34

Post 08. prosinac 2005 6:34 Visual Basic i USB

Bok,
Ja sam težak to komunicirati na IRDA USB-uređaj pomoću VB-6,0 kroz DeviceIOControl API. Može bilo tko reći mene kako pronaći "DeviceName" za IRDA ili bilo koji uređaj, tako da ja mogu koristiti API CreateFile za izradu hvataljka za nju i zaobiđi ga DeviceIOControl za komunikaciju. Ja pronicali registra (HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \), ali ne može naći na bilo koju tipku pod nazivom "DeviceName" pod IRDA ili WW-600 (USB-Moj IRDA dongle).
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 08. prosinac 2005 6:34 Oglasi

Povratak na vrh
CMOS

Post 10 pro 2005 13:34 Re: Visual Basic i USB

Nitko ne zna kako mogu dobiti DeviceName svih USB uređaja?
Ugoditi pomoć mene vanjska strana od ovaj nevolji. Ovo je prvi put sam pristupanje USB.
Povratak na vrh
View user's profile
Zhasha

Pristupio / la: 03 prosinac 2005

Post 10 pro 2005 20:05 Re: Visual Basic i USB

Preporučio bih vam koristiti C i DDK

ali ako želite koristiti VB6 onda dalje trebate preuzimanje DDK, ali youll također je potrebno da se zna imena i funkcije DLL imena. Ne mogu se sjetiti ih iz vrha moje glave, ali im ne mogu ni da li se radi u VB. nakon svih jezika je prilično ograničen

ako ste razumjeli C onda ovu stranicu trebao bi biti od neke pomoći: http://www.alanmacek.com/usb/

tipku funkcije su:

Poniłtava HidD_GetHidGuid (GUID hidGUID *)
HDEVINFO SetupDiGetClassDevs (GUID hidGUID, PSTR * filterString, hwndParent, DWORD flags)
BOOL SetupDiEnumDeviceInterfaces (infoset, infoData, interfaceClassGuid, indeks, deviceInterfaceData)
BOOL SetupDiGetDeviceInterfaceDetail (infoSet, deviceInterfaceData, interfaceDetail, interfaceDetailSize, requiredSize, infoData)
Handle CreateFile (ime, pristup, sharemode, sigurnosti, stvaranju, zastave, predloška)
BOOL HidD_GetAttributes (deviceHandle & deviceAttributes)

EDIT: i kamera ovdje, JA pravedan postaviti ovaj http://www.usbmicro.com/apps/appfiles.zip
ima VB moduli za HID Razmjena i usb
Povratak na vrh
View user's profile
alzomor

Pomogao: 31

Post 11 pro 2005 15:59 Re: Visual Basic i USB

Bok

Možete provjeriti u knjigama EDAboard odjeljak za

USB compelete

ona sadrži compelte primjerice objašnjenje za HID driver pomoću VB

Attached izvor kod npr. koristeći USB VB za vožnju

Salam
Hossam Alzomor

Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Povratak na vrh
View user's profile
CMOS

Post 22 pro 2005 20:13 Re: Visual Basic i USB

Ti linkovi su bili od velike pomoći.

Još jedna pitanje. Može bilo tko reći mene ako sam izgradnju mikro programer, u kojem USB klase će padati? Mogu li koristiti HID za to?
Povratak na vrh
View user's profile
mat

Pomogao: 35

Post 28 pro 2005 18:50 Re: Visual Basic i USB

JA dont 'dobiti dosta zašto svi preporuku HID kada je napomenuti da nikada nije bilo koji USB IRDA-uređaj koristi HID class.
Inače, kako možete preuzimati drškom na uređaja ovisi jako mnogo o njegovom vozaču. Ako je upravljački program stvara simboličku vezu, a zatim možete koristiti unaprijed definirane uređaj put. Što više comon metoda je da se registrira vozač sučelje. Tada SetupDiGetClassDevs funkcija vam omogućava da preuzmete uređaj sučelja svih uređaja iz uređaja klase. Uvijek možete saznati na irda's uređaju iz klase uređaja manager.
Ako razvijate vlastite USB uređaj, on može biti kompatibilan s bilo kojim od uređaja klase dokumentirane u usb.org, kao čeznuti kao USB firmware zadovoljava sve zahtjeve za uređaj klase. HID je jedan od najjednostavnijih uređaja za provedbu klasama, a to ne zahtijeva bilo koji vozač programiranje. To je razlog zašto je najpopularnija klasa uređaja za korištenje među početnike. Možete čak odrediti svoje vlastite prilagođene uređaj klase.
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Programiranje i Razmjena PC -> Visual Basic i USB
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS