| Autor | Poruka |
|---|
CMOS
Pristupio / la: 06 siječanj 2004 Postovi: 737 Pomogao: 34
| 08. prosinac 2005 6:34 Visual Basic i USB | | |
|
| Bok, Ja sam težak to komunicirati na IRDA USB-uređaj pomoću VB-6,0 kroz DeviceIOControl API. Može bilo tko reći mene kako pronaći "DeviceName" za IRDA ili bilo koji uređaj, tako da ja mogu koristiti API CreateFile za izradu hvataljka za nju i zaobiđi ga DeviceIOControl za komunikaciju. Ja pronicali registra (HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \), ali ne može naći na bilo koju tipku pod nazivom "DeviceName" pod IRDA ili WW-600 (USB-Moj IRDA dongle). |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 08. prosinac 2005 6:34 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
CMOS
| 10 pro 2005 13:34 Re: Visual Basic i USB | | |
|
| Nitko ne zna kako mogu dobiti DeviceName svih USB uređaja? Ugoditi pomoć mene vanjska strana od ovaj nevolji. Ovo je prvi put sam pristupanje USB. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Zhasha
Pristupio / la: 03 prosinac 2005 Postovi: 30 Lokacija: Danska
| 10 pro 2005 20:05 Re: Visual Basic i USB | | |
|
| Preporučio bih vam koristiti C i DDK
ali ako želite koristiti VB6 onda dalje trebate preuzimanje DDK, ali youll također je potrebno da se zna imena i funkcije DLL imena. Ne mogu se sjetiti ih iz vrha moje glave, ali im ne mogu ni da li se radi u VB. nakon svih jezika je prilično ograničen
ako ste razumjeli C onda ovu stranicu trebao bi biti od neke pomoći: http://www.alanmacek.com/usb/
tipku funkcije su:
Poniłtava HidD_GetHidGuid (GUID hidGUID *) HDEVINFO SetupDiGetClassDevs (GUID hidGUID, PSTR * filterString, hwndParent, DWORD flags) BOOL SetupDiEnumDeviceInterfaces (infoset, infoData, interfaceClassGuid, indeks, deviceInterfaceData) BOOL SetupDiGetDeviceInterfaceDetail (infoSet, deviceInterfaceData, interfaceDetail, interfaceDetailSize, requiredSize, infoData) Handle CreateFile (ime, pristup, sharemode, sigurnosti, stvaranju, zastave, predloška) BOOL HidD_GetAttributes (deviceHandle & deviceAttributes)
EDIT: i kamera ovdje, JA pravedan postaviti ovaj http://www.usbmicro.com/apps/appfiles.zip ima VB moduli za HID Razmjena i usb |
|
| Povratak na vrh | |
 |
alzomor
Joined: 09. lipnja 2005 Postovi: 592 Pomogao: 31 Lokacija: Cairo
| 11 pro 2005 15:59 Re: Visual Basic i USB | | |
|
| Bok
Možete provjeriti u knjigama EDAboard odjeljak za
USB compelete
ona sadrži compelte primjerice objašnjenje za HID driver pomoću VB
Attached izvor kod npr. koristeći USB VB za vožnju
Salam Hossam Alzomor
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
CMOS
| 22 pro 2005 20:13 Re: Visual Basic i USB | | |
|
| Ti linkovi su bili od velike pomoći.
Još jedna pitanje. Može bilo tko reći mene ako sam izgradnju mikro programer, u kojem USB klase će padati? Mogu li koristiti HID za to? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mat
Joined: 26. veljača 2004 Postovi: 489 Pomogao: 35 Lokacija: WC Seat
| 28 pro 2005 18:50 Re: Visual Basic i USB | | |
|
| JA dont 'dobiti dosta zašto svi preporuku HID kada je napomenuti da nikada nije bilo koji USB IRDA-uređaj koristi HID class. Inače, kako možete preuzimati drškom na uređaja ovisi jako mnogo o njegovom vozaču. Ako je upravljački program stvara simboličku vezu, a zatim možete koristiti unaprijed definirane uređaj put. Što više comon metoda je da se registrira vozač sučelje. Tada SetupDiGetClassDevs funkcija vam omogućava da preuzmete uređaj sučelja svih uređaja iz uređaja klase. Uvijek možete saznati na irda's uređaju iz klase uređaja manager. Ako razvijate vlastite USB uređaj, on može biti kompatibilan s bilo kojim od uređaja klase dokumentirane u usb.org, kao čeznuti kao USB firmware zadovoljava sve zahtjeve za uređaj klase. HID je jedan od najjednostavnijih uređaja za provedbu klasama, a to ne zahtijeva bilo koji vozač programiranje. To je razlog zašto je najpopularnija klasa uređaja za korištenje među početnike. Možete čak odrediti svoje vlastite prilagođene uređaj klase. |
|
| Povratak na vrh | |
 |