Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PC Programiranje i Interfacing -> Visual Basic
Author Poruka
kotsam

Post 01 Dec 2005 0:16

Visual Basic

Pozdrav za sve,

želim stvoriti ekran u Visual Basicu, koji će samo pokazuje naredbe controlles od pc tipkovnica, na primjer, postoji naredba Print zove, što ja želim učiniti ako ja kliknite na slovo P u tipkovnica, tipka mora biti pritisnuta u Visual Basic.

ugoditi može bilo tko napisati ovaj jednostavan kod za mene kao primjer slijediti,

ili ako on može ispraviti to,

case 187
cmdPrint_click
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 01 Dec 2005 0:16

Oglasi

Povratak na vrh
Zhasha

Post 03 Dec 2005 20:13

Re: Visual Basic

napraviti gumb naredbe, te u naslov napisati:
& Ispis

i tvoj je ono što tražite, jer što god to mjesto ispred, samo pritisnite Ctrl pismo
tako da u ovom slučaju Ctrl P (nije slučaj sencitive)
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PC Programiranje i Interfacing -> Visual Basic
Stranica 1 od 1 All times are GMT 2 Hours
Slične teme:
Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? (79)
Visual C i Visual Basic (1)
što neki je bolji vidni c ili Visual Basic za GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic i USB! (14)
Visual Basic i USB (5)
Visual Basic Help (3)
Visual Basic (6)
Kako to napraviti u Visual Basicu? (1)
potrebna pomoć u Visual Basic (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS