Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Electronic Services

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> Electronic Services
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
Ganymede

Post 02. ožujak 2002 2:08

Znam to će otvoriti proboably cjeline mogu od crva - ali idemo.

Ako sam bila ponuditi uslugu prijenosa crteža na papiru CAD formate i prijenos formati datoteka između različitih platformi, što bi vam kažem bilo bi najbolje zbirke alata i hardware / software za taj posao.

Čini se da je autocad vrhu pas za opće crtanje rad - dxf datoteka će biti najbolji format za skakanje po platformama?

Kao da PCB usluge! - Gdje mogu pokrenuti. Šta bi ovo koštati mene to kick off?

PS Da znam gdje sam - Mislim da je ovo najbolje mjesto za pitati pitanje.
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 02. ožujak 2002 2:08 Oglasi

Povratak na vrh
mrlogical
Gost

Post 03. ožujak 2002 2:20

Pokušajte P * otel 99 SE za vaš shematski zarobljavanja i PCB layout, to je sasvim dobar. Također će se pretvoriti u Acad dxf ili dwg format datoteke. , preuzmite ga s ovom forumu.
Povratak na vrh
View user's profile
Ganymede

Post 03. ožujak 2002 20:47

Thanks Tony - Vaš drugi neki preporučuju da se paket za mene.

Anyyone u Velikoj Britaniji finacial znam ja mogu dobiti podršku - (Gov. New Deal možda - da vrsta stvari).

Im radiš puno istraživanju što ljudi možda žele u području usluga im misli - ali financiranje iz nezaposlenih u samostalno zaposlen je jedan korak u pakao.

Hvala unaprijed.
Povratak na vrh
View user's profile
Phytex

Pristupio / la: 16 prosinac 2001

Post 08. ožujak 2002 9:47

Hvala ti za info!
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> Electronic Services
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS