| Author | Poruka |
|---|
metal
| 01 Sep 2005 16:19 Visual Basic usb | | |
|
| Hello All
U ranim danima studiranja na sveučilištu, mislio sam da je kontrola paralelnog porta na PC-u je nešto nemoguće, dok sam pronašao IO.DLL, INPOUT32.DLL, itd. ..
Sada smo svi cabale kontrole ili paralelni ili serijski portovi.
Ok, taj lijepo ....
Što o USB kontroli, Ima li bilo kako ja mogu iskoristiti DLL, OCX, VCX datoteku raditi isto kao što sam učinio sa LPT i COM portovi i Visual Basic ili Visual Basic.NET.
Trebam za slanje i primanje podataka između PIC-a nad PC USB port, ne želim koristiti dodatni kontroleri ovdje, kao i PIC-a već je dobio potreban hardver i softver, ja sam ne razmišljati o easyhid od mecaniques previše.
Kind dan |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mat
Joined: 26 veljača 2004 Postova: 489 Pomogao: 35 Lokacija: WC sjedalo
| 01 Sep 2005 18:39 usb Visual Basic | | |
|
| Paralelni / serijski portovi se ne-PnP sučelja. Sve što morate učiniti je napisati na relevantnim registrima. No, USB je cijeli kompliciranije. Za USB uređaje koji su dizajnirani za podršku određenog uređaja klase (npr. HID, Mass Storage), vozači svibanj dolaze na raspolaganju sa prozora, te minimalno (ili čak i ne) rad mora biti učinjeno na vozačevoj strani. Inače, ti bi trebao pisati USB upravljački program za uređaj.
Nakon što je vozač na raspolaganju, aplikacija komunicirati s vozačima posredno preko Win32 poziva. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 01 Sep 2005 18:43 usb vb | | |
|
| Zdravo
Dakle, što mogu učiniti ...
Želim koristiti Visual Basic 6.0 t kontrolu USB port. Kako mogu napraviti da se ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mat
| 01 Sep 2005 18:49 hid.dll VB6 | | |
|
| | Kao što sam rekao, to sve ovisi o tome dizajnirate vaš USB uređaj. Najlakši način je koristiti usb-to-Serijski konverteri, kao što su vozači opskrbljen mimo distributera. Najjednostavniji je da se uz korištenje zajedničkih uređaja klase poput HID, Mass Storage ili CDC. Ovaj pristup bi uređaj strane firmware kompliciranije, ali će zadržati vozač razvoj minimalan. Najteži je pristup za puni prilagođeni USB uređaj. Uređaj strana firmware je nešto jednostavnija, ali potrebno je razviti puni usb vozač za to. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 01 Sep 2005 19:35 hid.dll vb | | |
|
| Zdravo
Hej, molim vas, bio sam tražeći dll, vcx, ocx datoteka koje se mogu koristiti sa VB 6.0 da biste slanje i primanje podataka iz USB priključka na PC i PIC mikrokontrolere.
Molimo vas da ako nemate praktičan odgovor za ono što želim, nemojte odgovarati .... Kao što vidim, sve što radiš je samo skupljanje bodova. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mat
| 01 Sep 2005 19:39 vb hid.dll | | |
|
| | Ako želite praktičan odgovor, to je ništa, uz trenutne razine pojedinosti koje ste dostavili. Ako sam bio samo spouting gluposti, onda je za ostatak suditi tako. Sam već spomenuo da ovisi puno o tome dizajnirate vaš USB uređaj, a vi inzistirati na jednom veličina-odgovara-svih rješenja, kao da sve mogu riješiti putem jednostavnih dll. A za tvoj info, Ive 'nikada brinuli za bodove / postove / pomaže. Vjerojatno sam donirao više nego što ja mogu sjetiti, a ne da sam bilo kakve potrebe za toliko njih. Ako ste kratko, slobodno zatražiti neki od mene. U svakom slučaju, čini se da moj savjet je nepoželjan ovdje, tako da najbolji od sreća pronalaženje dll / god. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
bbarney
Joined: 31 siječanj 2004 Postova: 209 Pomogao: 15 Lokacija: Canada
| 01 Sep 2005 20:17 usb vozač Visual Basic | | |
|
| http://www.intel.com/intelpress/usb/examples/VBOverview.htm http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=40133&highlight=usb |
|
| Povratak na vrh | |
 |
poluvodič
Joined: 04 Apr 2003 Postova: 294 Pomogao: 3 Lokacija: Francuska
| 17. rujan 2005 5:28 VB6 usb ocx | | |
|
| USB je primjena ciljanih luka, nema univerzalnog ocx i dll za kontroliranje IO uređaja putem USB-a da pritom zadrže svoj standard brzinu prijenosa podataka.
Modem sa USB inteface mora imati svoj driver.
Mislim da je Mat je pravo u ovom slučaju. Vi ste gubit vrijeme za traženje univerzalnog ocx ili dll za USB priključak.
Ali postoji još jedan način da to učini, ali to ograničava brzinu prijenosa podataka od USB, it's Virtual COM. Ako config USB kao virtualni Com, maksimalna brzina je oko 5 puta kao Aktualne Com ne. Možete koristiti Port.dll za pristup USB port! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 17 rujan 2005 23:13 usb komunikacija Visual Basic | | |
|
| Pozdrav semi
Hvala za explaination, mat i žalostan za bitak grub, ja sam tako žao.
Ok, polu, ja nisam tako gladan, za brzinu, kako mogu napraviti ono što si govorio.
Hvala |
|
| Povratak na vrh | |
 |
poluvodič
Joined: 04 Apr 2003 Postova: 294 Pomogao: 3 Lokacija: Francuska
| 19 rujan 2005 11:57 Visual Basic USB port | | |
|
| Ovaj odgovor je ne namjeravam vam vodič kako to konfiguracijski Virtual COM port, to je samo pojasniti ono što sam rekao prije.
Kako bi se kreiran virtualni COM, potreban Vam je datoteka čiji zadaci su kompajliranja RS-232 naredbi (virtualna) na USB naredbe (Real). Problem je u tome, gdje je ovu datoteku?
Možete pokušati traženje na google sa "Virtual COM Port" Driver za tražiti slobodan vozač.
This freeware sam upload ovdje možda korisno za vas ili ne. To je do vas, ali možete pokušati bez naknade 
Ja ću vratiti to this thread potonji |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 19 rujan 2005 11:57 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
vdaniel
| 20 rujan 2005 11:27 vb usb vozač | | |
|
| Dovoljno je pogledati: http://www.ftdichip.com ćete naći ono što vam je potrebno
Varuzhan |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ashrafmax
| 19 studeni 2005 19:30 Visual Basic usb dll | | |
|
| | trebam registrirani kopiju ImageEnXLibrary.ocx>>> bilo tko ugoditi pomoć !!!!!! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
alzomor
Joined: 09 Jun 2005 Postova: 624 Pomogao: 31 Lokacija: Cairo
| 08 Dec 2005 15:30 koristeći USB-u vb | | |
|
| Bok, Ako koristite USB za kontrolu i samo dobivanje malih količina informacija iz vanjskog svijeta, onda možete koristiti hid.dll Probati to, tu je primjer korištenja HID.dll u VB učinio čempresima možete provjeriti na njihovoj web stranici
Salam Hossam Alzomor |
|
| Povratak na vrh | |
 |
mobile-it
| 08 Dec 2005 15:43 vb usb dll | | |
|
| Možda možete pronaći odgovor na ovoj stranici: http://www.lvr.com/usb.htm (HID uređaje, ...)
ili http://www.usbman.com/
pozdravite |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Zhasha
| 08 Dec 2005 22:45 hid.dll vb.net | | |
|
| | ima API za USB komunikaciju, ali trebat će vam prozori DDK i ja dont znati DLL datoteke ili, ako ih možete koristiti iz VB |
|
| Povratak na vrh | |
 |