| Autor | Poruka |
|---|
ful babu
Pristupio / la: 11 studeni 2004 Postovi: 167 Pomogao: 11 Lokacija: Hrvatska
| 27. kolovoz 2005 18:11 GTP USB shematski? | | | Tags: USB shematski gtp usb PCB gtp usb gtp usb-232 gtp usb schematics usb gtp gtp usb 232 |
|
| GTP trebam USB i GTP USB-232 schematics, PCB može tko pomoći? i isto tako ištanje to kno razlika ove dvije betn.
thx |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
Pristupio / la: 21 prosinac 2004 Postovi: 366 Pomogao: 13
| 27. kolovoz 2005 21:34 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp programer shematski gtp usb usb PIC programer otvoren hardvera gtp USB programer gtp USB programer shematski PCB gtp usb gtp usb-232 |
|
| Zdravo
Download this one:
http://perso.wanadoo.es/siscobf/descargas/WinPic800.zip
uključuje programer siftware i dvije mape za GTP USB i GTP USB-232 schematics.
Otvorite programer i idi u setup hardvera, naći ćete puno linkova, neki sadrže PCB dizajna.
Sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 28. kolovoz 2005 10:02 Re: GTP USB shematski? | | | Tags: USB shematski |
|
| dobro, na simboličan je ulazećem za RXD, TXD, DSR RTS-a, ali ne i USB, pa sam ja pretpostavljiv sud spajanje standardnim usb-232 converter tamo, ja sam u pravu?
thx |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 28. kolovoz 2005 10:51 Re: GTP USB shematski? | | | Tags: USB shematske RS232 pretvoriti u usb usb shematski dijagram pic pic pic shematske usb 232 usb 232 usb shematski dijagram pic pic |
|
| Ej
Ne mislim da je stvarno teško doći do njega, ako ste pročitali zadnji post temeljito, i ispituje je scematics, siguran sam da ćete naći dva schematics, jedan za USB, a drugi za RS-232.
Pa ja ne znam što ti pričaju, USB-RS232? Što je to mora biti učinjeno, pretvoriti RS-232 na USB ili obrnuto? Ne mislim da ćete morati da, samo prilagoditi onu koja vam je potrebna, izgraditi spoj i spali PIC, taj sve! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 28. kolovoz 2005 14:23 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp programer shematski gtp USB USB USB programer programer gtp shematski gtp usb-232 USB pic shematske usb PIC programer shematski |
|
| 2 pitanja dobro odgovorio,
1. dakle, zašto se zove kao shematski GTP USB-232 ako je samo jedan RS-232 porta programer, tj. zašto je 'USB' s njom?
2. u winpic800, u hardverske postavke se nalaze 4 opcije, LPT, COM, USB, USB-232. tako wat je razlika betwn "com" i "USB-232 ', ako su isti?
thx
Added nakon 11 minuta:
I zaista je bio u pravu, ovdje je slika heklati koriste USB-RS232 konverter
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 28. kolovoz 2005 22:48 Re: GTP USB shematski? | | | tags: shematski gtp USB USB USB USB gtp gtp shematski gtp usb 232 usb gtp do 232 gtp - USB |
|
| Zdravo
Opcije su za priključke, postoje neki moduli readly izgrađen pretvoriti USB to RS-232, ali mislim da je to gubitak vremena, jer ste već je dobio shematski koja spaja direktno na USB.
Također, nisu svi koji vidite opcije su korisna za GTP slučaju, njegova samo USB ili RS-232. LPT nije primjenjivo ovdje.
Sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
38gazili
| 21 Sep 2005 22:44 Re: GTP USB shematski? | | | tags: winpic800 Sch winpic800 programer sheme winpic800 shematski zif programer shematski winpic800 programer shematski pic shematski sheme winpic 800 |
|
| | Svatko zna shematske od "8/18/28/40 Pin adapter ZIF" za Winpic800 programer? JA pravedan ištanje to izraditi neki. ugoditi pomoć mene. Hvala. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 22 Sep 2005 1:35 Re: GTP USB shematski? | | | tags: winpic800 Sch winpic800 programer sheme winpic800 shematski winpic800 programer shematski pic shematski sheme winpic 800 winpic800 schematics |
|
| Zdravo
U hardver sekciji WINPIC800 ćete naći linkove za svaki podržani programer, slijedite linkove i naći ćete schematics, a PCB dizajna koju tražite ...
Sretno |
|
| Povratak na vrh | |
 |
wizpic
Pristupio / la: 24 svibanj 2004 Postovi: 359 Pomogao: 25
| 23 Sep 2005 2:26 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp programer shematski gtp USB USB USB programer programer gtp shematski 8 pinski USB shematski PCB gtp usb usb shematski link |
|
| Metal | Quote: | | U hardver sekciji WINPIC800 ćete naći linkove za svaki podržani programer, slijedite linkove i naći ćete schematics, a PCB dizajna koju tražite ... | Sam imao pogled kroz sve linkove u teško čuvati, ali može samo naći schematics i PCB za pogrammer a ne 40PIN ZIF socket mislim kao da MELABS prodati taj što je nakon ohter dečki
dobro, osim ako sam slijep. ako neko ima može li nam pomoći da se
pitanje za vas dječacima i djevojčicama je GTP USB programer bilo koji dobar
živjeli
wizpic |
|
| Povratak na vrh | |
 |
metal
| 23 Sep 2005 2:43 Re: GTP USB shematski? | | |
|
| Zdravo
Evo šta je dečki koji sagradi stvari GTP koristi za ZIF podnožja .... Hope njegove pomoći čovjeka 
BTW Ne tijelo slijepim dokle god su to pravo traži
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
thenorthstar
Pristupio / la: 10 ožujak 2006 Postovi: 5
| 28 tra 2006 18:11 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp-USB, USB gtp Lite gtp usb 16f628 gtp Lite-programer gtp usb usb gtp pic pic gtp Lite USB programer |
|
| Zdravo
Imam GTP-USB Lite programer koji se koriste, a ja to, ali imam isti problem  Ja sam još jedna programiranje PIC obitelj ali ja ne 16F84a i programiranje 16F628 Ne razumijem. Ne znam gdje sam napraviti grešku. ugoditi pomoć mene |
|
| Povratak na vrh | |
 |
gonenc
| 03 lip 2006 21:18 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp-USB, USB gtp Lite gtp-USB icsp PCB gtp usb gtp usb usb pic 16f628 gtp PCB gtp Lite programer |
|
| "Pozdrav
Imam GTP-USB Lite programer koji se koriste, a ja to, ali imam isti problem  Ja sam još jedna programiranje PIC obitelj ali ja ne 16F84a i programiranje 16F628 Ne razumijem. Ne znam gdje sam napraviti grešku. ugoditi pomoć mene "
I danas taj problem riješen stavljanjem 100uF na izlazu ICSP konektor (između VDD i GND) Ako želite, možete učiniti isto za USB connectro strana
Neophodnost da dolazi iz neke pics koristi mnogo tekuće tako trebate dodatnu opskrbu ili velika kondenzatora za izlazni napon (5v) da ne ispad
Na primjer: dok koristite ICD2 li uopće potreban dodatni izvor napajanja
Ja sitll imati problema (ne radi s Winpic3.58 presloži i kad sam dodir dnu PCB)
Koji heksadecimalna i vozača ste koristiti
Nadam se da je postao koristan
Gonenc |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 22 srp 2006 20:38 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp USB USB USB gtp gtp heksadecimalna usb schem gtp usb schem |
|
| tko su gtp USB schem. i heksadecimalna?
thx |
|
| Povratak na vrh | |
 |
nooknikz
Joined: 22. travanj 2002 Postovi: 400 Pomogao: 22 Lokacija: Hrvatska
| 22 srp 2006 20:39 Re: GTP USB shematski? | | |
|
| ovdje
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
wjr1955
Pristupio / la: 11 svibanj 2006 Postovi: 32 Pomogao: 2 Lokacija: Sao Paulo BR
| 22 srp 2006 21:18 Re: GTP USB shematski? | | | tags: winpic800 usb |
|
| | gonenc wrote: | "Pozdrav
Ja sitll imati problema (ne radi s Winpic3.58 presloži i kad sam dodir dnu PCB)
Gonenc |
GT Lite USB radi samo o Winpic800 3,55 verziji. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 23 srp 2006 15:43 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp usb usb gtp |
|
|
Ja rekoh gtp USB "plus", a ne gtp usb, moj ISP je blokirao http://perso.wanadoo.es/ domenu pa sam cannt ući u bilo koje informacije na stranici heklati, začujem ja hav drago da kupi za ic heklati jedno, može mi tko objasniti kako doći |
|
| Povratak na vrh | |
 |
pic-novato
Joined: 05. veljača 2006 Postovi: 50 Pomogli su: 1 Lokacija: Lima - Peru
| 23 srp 2006 16:53 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp programer gtp USB programer gtp plus pic PCB gtp USB USB USB gtp pic PCB gtp pic USB programer winpic800 USB programer |
|
| Pozdrav Fat Babu:
GTP USB PLUS nije besplatan, trebate kontaktirati s Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Imaju različite opcion kupiti samo programirani PIC, PCB, programer ili spreman za korištenje.
Potrebna vam je softver Winpic800, ali svoj slobodan.
Ako imate više cuetions možda ja mogu pomoći.
Pozdravi. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 24 srp 2006 16:05 Re: GTP USB shematski? | | |
|
| | pic-novato wrote: | Pozdrav Fat Babu:
.... morate kontaktirati s Francisco (Sispic)
winpic800 (at) hotmail.com
Imaju različite opcion kupiti ...
Pozdravi. |
First of all, SVOJU BABU NE FAT je ful babu, ni na koji način, niti je tijelo replyin obrazac winpic800 (at) hotmail.com ... Može li mi reći je da je on još živ? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
pic-novato
| 25 srp 2006 19:37 Re: GTP USB shematski? | | |
|
| Ful Babu:
Ja pogriješite i ispričavamo za nju, ali sam samo pokušati pomoći.
Sispic je još uvijek živ.
Bilo koji način, ako nemate dobre načine i ne mogu vam pomoći.
Zdravo |
|
| Povratak na vrh | |
 |
phamxba
Pristupio / la: 27 svibanj 2006 Postovi: 4
| 28. srpnja 2006 5:31 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp_usb gtp usb usb gtp pic usb gtp luongvanthieu winpic v3.59 winpic800 usb driver |
|
| I ima izvršiti GTP_USB odbora, ali ne radi sa WinPIC800 v3.59 sam thinh ako tko može ažurirati upravljački program za Board (18f2550) bit će to uraditi .... ali tko može napraviti, ugoditi pošta to za mene hvala unaprijed ovaj moj mail luongvanthieu (at) yahoo.com |
|
| Povratak na vrh | |
 |
PICUser
| 23. kolovoz 2006 9:22 Re: GTP USB shematski? | | | tags: PIC usb 232 usb PIC PIC programer na usb 232 usb usb shematic shema PIC programer shematic usb |
|
| Bok prijatelju, može netko podijeliti s forum shematic ili link odakle da DL najnoviju verziju Melabs programer (podržava USB i RS232 sučelja). Imam staru verziju (samo RS232 sučelje). Hvala advane
Srdačan pozdrav
PICUser |
|
| Povratak na vrh | |
 |
wakaka
Pristupio / la: 07 prosinac 2005 Postovi: 238 Pomogao: 4
| 23. kolovoz 2006 10:08 GTP USB shematski? | | | tags: gtp usb gtp pic usb usb gtp gtp usb usb vpp2 gtp pic pic gtp za usb gtp usb vpp2 ukosnicu |
|
| svatko može odrediti vezu pin od VPP, vss, Data, Sat za PIC?
i za Vpp, Vpp2, vss, Data Sat. wats razlika između ova 2 grupe?
kako se povezati s GTP USB PIC da, treba da uključuje sve pasivne komponente?
oba se mogu koristiti? Y gornji dio potreban dodatni Vpp2? tankx |
|
| Povratak na vrh | |
 |
wakaka
| 24. kolovoz 2006 3:57 GTP USB shematski? | | |
|
| | ona je potrebna vanjska napajanja suring programiranje za ICSP? ili je potrebno napajanje iz odbora ciljanje? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
shak
| 29. kolovoz 2006 17:48 Re: GTP USB shematski? | | |
|
| tu je novi microcontrollers i kompatibilan je s 8051 LIK: c54u USB 97c100 an212 ezusb |
|
| Povratak na vrh | |
 |
pic-novato
| 29. kolovoz 2006 22:54 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp usb usb gtp pic sklop gtp usb usb gtp icsp usb gtp icsp gtp usb sklop |
|
| Wakaka:
The ICSP ne trebaju struju iz PIC sklop, ne spojiti snage iz GTP USB na vlast iz PIC sklop, samo spojiti na zemlju i sklopove i Vpp, Data i Sat.
The GTP USB morati grupe priključcima:
Vpp, vss, Data i Sat za ICSP.
Vpp, Vpp2, Data i Sat za ZIF gdje vam staviti slike.
Ako youdon't imati dijagram za ZIF, messege mene.
Zdravo |
|
| Povratak na vrh | |
 |
phamxba
Pristupio / la: 27 svibanj 2006 Postovi: 4
| 30. kolovoz 2006 2:52 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp Lite USB USB USB gtp shematski Lite shematski gtp_usb usb gtp gtp usb shematski gtp_usb Lite |
|
|  Imam razmotriti GTP_USB Lite i GTP_USB i paziti da između različitih shematski je Vpp2 na GTP_USB tako da mogu zgradi jednostavan za programiranje fasung mnogi čip na jednom. konačna verzija, u moj objekt je pronaći i shematski heksadecimalna datoteka za izgradnju ili dobar programski odbor. Tko je osoba zaista može pomoći meni i jasno ukazuju da se o izvoru. Hvala unaprijed.
Zbog notthinglast zauvijek! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
wakaka
| 31. kolovoz 2006 14:06 Re: GTP USB shematski? | | | Tags: USB shematski gtp usb pic icsp vpp shematski pic icsp usb sklop shematski slika shematski gtp USB USB USB gtp sklop pic |
|
| | pic-novato wrote: | Wakaka:
The ICSP ne trebaju struju iz PIC sklop, ne spojiti snage iz GTP USB na vlast iz PIC sklop, samo spojiti na zemlju i sklopove i Vpp, Data i Sat.
The GTP USB morati grupe priključcima:
Vpp, vss, Data i Sat za ICSP.
Vpp, Vpp2, Data i Sat za ZIF gdje vam staviti slike.
Ako youdon't imati dijagram za ZIF, messege mene.
Zdravo |
vidim, hvala za ur odgovor, potrebno je da i ZIF dijagram, plz upload, thankx. Ako je moguće, heksadecimalna datoteku i shematski za nju, ali .... nego .... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
hngm
| 31. kolovoz 2006 18:27 Re: GTP USB shematski? | | | tags: shematski gtp USB USB USB USB gtp gtp shematski gtp usb 232 |
|
| GTP USB_232 shematski
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
hngm
| 31. kolovoz 2006 18:31 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp_usb gtp usb usb gtp gtp_usb |
|
| GTP_USB ....
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
ful babu
| 10 Sep 2006 12:19 Re: GTP USB shematski? | | | tags: gtp PCB gtp usb usb gtp usb-232 gtp USB raspored USB gtp gtp usb 232 usb gtp PCB |
|
| tko imati PCB layout gtp za usb (nije usp-gtp , gtp usb-232)
thx |
|
| Povratak na vrh | |
 |