Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Prebaci se kondenzator filter potrebu niskopropusni filtar?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> Switch to trebate kondenzator filter niskopropusni filtar?
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
fantaci

Pomogli su: 1

Post 12. kolovoz 2005 8:19 Switch to trebate kondenzator filter niskopropusni filtar?

Ja sam zbunjen.
Prije prebaciti kondenzator filtrirati, filtar za izbjegavanje je potrebna?
Povratak na vrh
View user's profile
marshel

Pomogao: 3

Post 12. kolovoz 2005 8:28 Switch to trebate kondenzator filter niskopropusni filtar?

sigurno
trebate niskopropusni filer
Povratak na vrh
View user's profile
prabhu_psg

Post 12. kolovoz 2005 11:06 Re: Da li je potrebno filtrirati Switch kondenzator niskopropusni filtar?

Bok

Da li mi je potrebna bilo koja rekonstrukcija filter na kraju

Hvala

Prabhu
Povratak na vrh
View user's profile
SkyHigh

Pristupio / la: 13 siječanj 2005
Pomogao: 51

Post 12. kolovoz 2005 12:08 Re: Da li je potrebno filtrirati Switch kondenzator niskopropusni filtar?

prabhu_psg,

Rekonstrukcija filtar se koristi kada je potrebno ukloniti veći frekvencija u digitalni signal, kako bi se ponovno dobiti vaše signal u osnovnom pojasu i ona je obično LPF. Katkad rekonstrukcija filter je također naziva izglađivanje sklop ili filtar za poravnanje.

Ona je za razliku od anti-poduzorkovanje koji se koristi za uklanjanje neželjenih ili potiskuju signale energije visoke frekvencije u NE interesa pred daljnju obradu.
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 12. kolovoz 2005 12:08 Oglasa

Povratak na vrh
yibinhsieh

Pomogao: 17

Post 13. kolovoz 2005 11:40 Re: Da li je potrebno filtrirati Switch kondenzator niskopropusni filtar?

Prabhu wrote
Quote:
Bok

Da li mi je potrebna bilo koja rekonstrukcija filter na kraju

Hvala

Da, obično ćemo koristiti filtar nakon rekonstrukcije SC filtar. kao što su audio DAC.

To će ukloniti visoke frekvencije buke i dobili bolje THD.

Yibin [/ quote]
Povratak na vrh
View user's profile
GDF

Pomogli su: 1

Post 16. kolovoz 2005 18:33 Re: Da li je potrebno filtrirati Switch kondenzator niskopropusni filtar?

1) Da li nam je potrebna za izračunavanje THD pred filtar za poravnanje ili nakon nje?
2) Ako je odgovor nakon filtriranja sam zbunjena u iskrivljenim signala
može se oporavila od filtar?
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> Switch to trebate kondenzator filter niskopropusni filtar?
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS