elektronika Forum

Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Kako utvrditi MOS Šiba aspekt omjer?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Kako odrediti MOS Šiba aspekt omjer?
Author Poruka
ethan

Post 17 lipanj 2005 16:53

što je omjer nmos?

Hi there,

Trenutno, ja sam student i radni OTA sa switch-kondenzator CMFB i kasnije ide na switch-design kondenzator pojačalo. Ja sam izvjedljiv što je najbolji omjer MOS šiba.

Recimo, za TSMC 0.35um tehnologiju s 5v proces, minimalna dužina je 0,5 mikrona. Na taj način kako mogu odabrati W / L za NMOS prekidačima u switch-kondenzator CMFB i također u uzorkovanja i pojačanja?
gdje sam trebao iskrcati za prijenos vrata prekidač i NMOS samo sklopke?

Pročitao sam knjigu Martin's, Razavi knjige, i neke novine. Neka je sa minimalne dužine i širok width; neke novine, rekao je čak i sa dugim prekidačima za smanjenje sat feedthrough (2004 ISSCC).

I ja sam zbunjen ja. Može netko reći mene više pratical pravila i posebna pravila o tome?

ethan
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 17 lipanj 2005 16:53

Oglasi

Povratak na vrh
aryajur

Pomogao: 73

Post 17 lipanj 2005 21:21

Re: Kako odrediti MOS Šiba aspekt omjer?

1. svi, da odluči da li možete staviti prijenos vrata ili NMOS / PMOS samo šiba ovisi što prekidač mora proći. NMOS može proći niske napone ispravno, a ne visoke napone, dok PMOS ne suprotno. SO ulazi u koje je potrebno proći visoke i niske vrijednosti će zahtijevati prijenos vrata.
Za veličine pojedinih komutacija tranzistor, koji se koristi za proći signale, morate napraviti kap preko prekidača na najnižoj mogućoj razini, tj. njegov NA otpor bi trebao biti niska. Korištenje tranzistor kao prekidač smo to rade u regiji trioda (MOS) Zasićenje ili regije (BJT), pa iz trioda regije jednadžbe možete izračunati otpor prebaciti i pokušati minimizirati. To će se lako vidjeti da je W mora biti što veći. Ali, te isto tako morati uzeti u obzir parazitskih kapaciteta koji se povećava sa povećanjem W. Na taj način povećati W upto samo iznos koji vodi prema gradu koji parazitski kapacitet vrijednost je prihvatljiva. Parazitski kapacitet će boljeti ur propusnost i ako vam je stalo da, isto tako će otpada pola svoje snage signala na punjenje i pražnjenje svaki put.
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni IC Design & Layout -> Kako odrediti MOS Šiba aspekt omjer?
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Aspect Ratio (2)
Omjer tranzistor (5)
Tlocrt omjer poteškoće ispod 0,25 (2)
Visoki omjer simulacija probleme u HFSS (2)
NMOS i PMOS (W / L) proporciju naspram VTH (6)
kako odrediti W i L i MOS tranzistor (3)
kako odrediti i kapa prekidač veličine u SC CMFB? (8)
Kako do dizajna visoke performanse htijenje šiba? (12)
kako kvantificirati MOS šiba S / H rješavanje linearnih greška za ADC? (6)
Kako utvrditi pravi poklopac veličine prekidača u Cap-Filter? (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS