Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Tražim neke pomoći za ispit (ADC / DAC, Radio)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Electronic Osnovna pitanja -> Tražim pomoć za ispit (ADC / DAC, Radio)
Author Poruka
KrisUK

Post 22. svibanj 2005 21:17

Ej!

Im 'obličje za neki pomoć sa mojim revizijom za elektroniku ispit kao i naš učitelj je loša. Mi smo dati bilješke sa informacijama ne moramo i mi nedostaje opterećenje od informacija koje ne treba na taj način Im 'nadajući se ovdje netko može pomoć mene. To bi bilo mnogo poštovati. To je ono što mi treba pomoći:

Syllabus kaže:
Digitalni to Analogni Pretvarači (DAC):
Prepoznati, analizirati i dizajn summing sklopovi koji se sastoji od operativnog pojačala;

Opisati kako summing pojačalo se može koristiti kao digitalno analogni pretvarač;

Koristite forumula Vout =-Rf (V1/R1 V2/R2 V3/R3 ......)

Analogne na digitalnu Pretvarači (ADC):
Razumjeti faktore koji utječu na rješavanje flash pretvarač;

Opišite korištenje prioritet koder;

Bilo koji pomoć na tim? Jedva ništa ništa o njima u moje bilješke.

Evo nekoliko pitanja iz testa iz prošlosti ispit sam raditi putem da bih želio neke pojašnjenje na:

www.welshpool.freeserve.co.uk/elec/q1.jpg

2. Ne () - Ja sam dobio trag.
2. (B) (i) - 2 x 3,14 x 1170 x 10 (2 x 3,14 XFX L) - Ispravno?
2. (B) (ii) - Isprva sam mislio 1 / 2 x 3,14 XFX C, ali tuned sklop radi na rezonance u LC paralelne mreže tako da odgovor bi bio isti kao i 2. (B) - Right?
2. (B) (iii) - Imam osjećaj 1 / 2 x 3,14 XFX C preuređene, ali nisam siguran.

www.welshpool.freeserve.co.uk/elec/q2.jpg

3. () Signala na valni oblik bi trebao biti isti kao nemoduliran Carrier - Ispravno?

Signal na valni oblik B treba biti ista, ali jedino pozitivni pol - Ispravno?

JA će stvarno poštovati bilo koji pomoć kao što moj učitelj je beskoristan. Mi se ne daju nam je potrebna podrška, ali sam mislio bih pitati ovdje jer znam da je to jako obrazovan mjesto.

Hvala za bilo kakvu pomoć.
Povratak na vrh
aryajur

Pomogao: 73

Post 23. svibanj 2005 0:10

Re: Tražim pomoć za ispit (ADC / DAC, Radio)

Pozdrav Kris,
Za zbrajanje pojačala i i DAC idite na link:

http://www.aesitalia.org/Ita/documenti/elettronica.htm

I u ovoj studiji Application Note - Opamps za svakoga Poglavlje 14, to će očistiti svoje koncepte.
To ne imati Flash ADCs ali mislim da mogu naći tu temu lako na webu. Za povećanje rezolucije broj bita morate povećati broj opamps u ADC.

Pitanje 2. (a) će se prikazati pojasni odgovor usmjerene na 1170kHz s širina pojasa od 10kHz i zatim odvesti na nulu.
2 (b) i induktivni otpor i induktor će biti više ispravno j 2πfL gdje j √ (-1)
2 (b) ii reaktancija kondenzatora od po rezonancija je - j 2πfL
2 (b) iii stavite-j 2πfL = 1 / (j 2πfC) i dobiti vrijednost C

U 3 () prijevoznik je prikazano u grafikonu ima frekvenciju od 10kHz nego 100kHz kao što je spomenuto u pitanju, no ipak, uz pretpostavku da je 100kHz u trenutku ćete vidjeti standard AM modulirani signal koji će biti 100kHz sinus val s različitom amplitudom kao sinus val 1KHz. Ako ne znate kako sam izgleda poput valova, ova stranica pokazuje kako to izgleda:

http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/RadCom/part9/page1.html

U točki B t će vam pokazati kovertu od pozitivnog pola, tj. 1KHz sinusni val, ali to će biti potpuno leži u pozitivnim polovici graf. Također će se perturbacije u točkama prijevoznika vrhova.

Uzdanica ovaj izbrisani svoje sumnje.
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 23. svibanj 2005 0:10

Oglasi

Povratak na vrh
KrisUK

Post 23. svibanj 2005 20:27

Samo ono što Sam bio obličje za. Hvala! Much appreciated.

To je ogroman komad moga rada sortirati.
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Electronic Osnovna pitanja -> Tražim pomoć za ispit (ADC / DAC, Radio)
Stranica 1 od 1 All times are GMT 2 Hours
Slične teme:
pomoć mene za moj ispit (2)
Propagacijski ispit (1)
Grol Ispit Software (1)
Nastavni plan za CCNA ispit (6)
"Najbolji" kalkulator za FE ispita? (1)
Ispit Hitno pomoć! Što će biti o / p kruga?? (6)
molimo da ga je na polovici trajanja ispit pitanje (1)
Ispit pomoć! Petlja-dobitak veći od jedne (58)
potrebno GATE ispit pitanja (9)
Ispit 70-571: TS: Windows Embedded CE 6.0 Development (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS