cedance
Joined: 24 listopad 2003 Postova: 704 Pomogao: 28 Lokacija: Germany
| 01 Mar 2005 13:37 Re: Pretvaranje PC monitora za VCD monitor | | |
|
| bok,
kada je u može koristiti s TV karticom za plug-in ur Cable žice na monitor za prikaz channles na monitoru, ja mislim da bi trebao biti sposoban. u mogao obaviti jednu stvar. koristiti VCD igrač da bi o / p thro žica u skladu s kabela žice (ususally sadrži žičane biti spojeni na televiziji) .. Mislim .... umjesto povezivanje na televiziji u mogao ty na monitor. ipak, monitor definitivno mogao igrati ... stvar je .. treg. veze .. bi se razjasniti na ovom furthur nakon što sam se još materijala ..! 
/ cedance
Last edited by cedance dana 07. Mar 2005 16:27, edited 1 time in total |
|
pisoiu
Joined: 31 prosinac 2002 Postova: 729 Pomogao: 24 Lokacija: Romania
| 01 Mar 2005 19:37 Pretvaranje PC monitora za VCD monitor | | |
|
| Bok, Ne mogu izravno povezati PC monitor za kompleksne videosignal izvor. PC monitor nije namijenjen za to. Složeni videosignal prikazuje TV sadrži sve elemente potrebne za prikaz slike (osvijetljenosti i signale), pri rezoluciji od 768x576 piksela (za PAL i SECAM standarda). Horizontalna frekvencija skeniranja je 15,625 Hz i okomita je 50Hz, a oblik prikaza je interlaced. Monitor računala će raditi samo od 31Khz skeniranja freqency i gore, ovisno o razlučivosti i vertikalne osvježavanja. Nadalje, na PC monitor, video signali prenose se zasebno za svaku osnovnu boju (crvena, zelena i plava). Kako bi se pretvoriti CVBS (video kompleksa) signal za koja je spremna za prikaz signala na PC monitor, morat ćete ga dekodirati da bi ekstrakt R, G i B componets ih pretvoriti u digitalne, pohraniti ih u Slikovni međuspremnik memorije i pročitati ih natrag po višoj stopi, pogodno za PC monitor, onda ih ponovo pretvoriti u analognom formatu. Lako.
/ pisoiu |
|