Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

ZIGBEE-Kako početi

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> ZIGBEE-Kako početi
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
tjalps

Pristupio / la: 28 svibanj 2001
Pomogao: 2

Post 23 sij 2005 21:17 ZIGBEE-Kako početi
tags: start zigbee zigbee kako zigbee dizajn zigbee početi zigbee kako počinju s zigbee kako započeti zigbee

Zdravo!

Im 'počevši sa ZigBee dizajn, jer mislim da to zaista ima veliki potetntial zbog cijene i iskoristivosti.

Je li itko pokušao Microchip demo i kako radi? Kako je sa stog?

Možete li sugest uz ono što je najbolje za početak?

Možemo postići stvarno 25m udaljenosti i više?

Molim vas, napišite nešto što mislite da je dobar za novi ljudi na ovoj temi!

pozdravi!
Povratak na vrh
svicent

Pomogao: 23

Post 23 sij 2005 21:55 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: zigbee tutorial

Issue 175 (veljača 2005) of Circuit podrum magazin sadrži Part 1. uvod o ZigBee. U uvod sadrži dva dijela.

Pozdravi
Povratak na vrh
DonJ

Pristupio / la: 27 prosinac 2004

Post 24. siječanj 2005 0:20 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: start zigbee zigbee kako zigbee dizajn žeravica zigbee zigbee početi zigbee forum zigbee žeravica stog

tjalps wrote:
Zdravo!

Im 'počevši sa ZigBee dizajn, jer mislim da to zaista ima veliki potetntial zbog cijene i iskoristivosti.

Je li itko pokušao Microchip demo i kako radi? Kako je sa stog?

Možete li sugest uz ono što je najbolje za početak?

Možemo postići stvarno 25m udaljenosti i više?

Molim vas, napišite nešto što mislite da je dobar za novi ljudi na ovoj temi!

pozdravi!

Bok

1) Probaj za pretraživanje Zigbee na ovom forumu i naći ćete informacije o nekim Zigbee
2) Idi na www.zigbee.org za uvodno info
3) Postoje neke dobre IEEE radova o toj temi

Raspon: 25m ne bi trebao biti problem. Freescale ostvario vezu preko 300m!
Zigbee kits: žeravica, Microchip, Chipcon i Freescale ponuda Zigbee setove. The žeravica stog je prilično uredan. Ne znam o drugima. Isprobajte sami.

Sretno Osmjeh
Povratak na vrh
tjalps

Post 24 sij 2005 12:14 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: žeravica stog stog žeravica

Zdravo!

Kako to misliš da je žeravica stog je uredan?

Pozdravi!
Povratak na vrh
DonJ

Post 24 sij 2005 13:34 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: žeravica stog stog žeravica

tjalps wrote:
Zdravo!

Kako to misliš da je žeravica stog je uredan?

Pozdravi!

"Izgleda da dobro funkcioniraju".
Povratak na vrh
tjalps

Post 24 sij 2005 14:15 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: žeravica ic

Zdravo!

Jeste li kupiti kompletan razvoj sustava iz žar ili se počeo raditi samo s žeravica IC-a?

Pozdravi!
Povratak na vrh
DonJ

Post 24 sij 2005 19:17 Re: ZIGBEE-Kako početi

tjalps wrote:
Zdravo!

Jeste li kupiti kompletan razvoj sustava iz žar ili se počeo raditi samo s žeravica IC-a?

Pozdravi!

Bok

Naš tim je nedavno počeo na ovom smjesom vanjski kit i vlastite tehnologije.

ATB
Povratak na vrh
milojames

Pristupio / la: 08 ožujak 2002
Pomogli su: 1

Post 24 sij 2005 22:07 Re: ZIGBEE-Kako početi

Bacite pogled na http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Ive 'bio igranje okolo sa freescale development kit i to radi prilično dobro. Možete dobiti 25m, ali morate izgraditi vlastiti antena. One na eval odbora nisu jako dobro.
Povratak na vrh
DonJ

Post 25. siječanj 2005 0:46 Re: ZIGBEE-Kako početi

milojames wrote:
Bacite pogled na h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Ive 'bio igranje okolo sa freescale development kit i to radi prilično dobro. Možete dobiti 25m, ali morate izgraditi vlastiti antena. One na eval odbora nisu jako dobro.

Da li je tacno da treba dvije antene? Izgleda da je sa brošure.
Hvala.
Povratak na vrh
tjalps

Post 25. siječanj 2005 9:02 Re: ZIGBEE-Kako početi

Koji je bolji žar ili FREESCALE?

Pozdravi!
Povratak na vrh
DonJ

Post 25 sij 2005 10:09 Re: ZIGBEE-Kako početi

tjalps wrote:
Koji je bolji žar ili FREESCALE?

Pozdravi!

Teško je reći. Trebate raditi s obje reći. Nisam.

ATB
Povratak na vrh
milojames

Pristupio / la: 08 ožujak 2002
Pomogli su: 1

Post 28. siječanj 2005 1:17 Re: ZIGBEE-Kako početi

Da, freescale dijelova ima poseban TX i RX antenu. Sam koristio TX / RX prebaciti na samo koristiti jednu antenu, ali ja misliti te mogao i dizajn pasivni kombiniranjem circut od uređaja nikada prenosi ili prima u isto vrijeme.

u chipcon CC2420 je puno ljepši dio i ima TX / RX prebaciti izgrađen, kao i hardver baziran enkripcija, ali je skuplje, tako da morate koristiti freescale dio.
Povratak na vrh
DonJ

Post 28 sij 2005 10:19 Re: ZIGBEE-Kako početi

milojames wrote:
Da, freescale dijelova ima poseban TX i RX antenu. Sam koristio TX / RX prebaciti na samo koristiti jednu antenu, ali ja misliti te mogao i dizajn pasivni kombiniranjem circut od uređaja nikada prenosi ili prima u isto vrijeme.

u chipcon CC2420 je puno ljepši dio i ima TX / RX prebaciti izgrađen, kao i hardver baziran enkripcija, ali je skuplje, tako da morate koristiti freescale dio.

Predstojeche dijelova i od newcommers Čini se da su bolji. Teško je reći što će biti najbolje.

Osmjeh
Povratak na vrh
mitesh

Pristupio / la: 13 svibanj 2002
Pomogao: 6

Post 29 sij 2005 11:31 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: zigbee detalje

Bok Da li bilo koje tijelo imati pune detalje o ZigBee. Da li bilo koje tijelo ima extra Freescale razvoja odbora.

Molimo vas da me podržavaju, želim jedan.
Povratak na vrh
DonJ

Post 29 sij 2005 15:00 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: zigbee detalje detalja zigbee ic ic zigbee

mitesh wrote:
Bok Da li bilo koje tijelo imati pune detalje o ZigBee. Da li bilo koje tijelo ima extra Freescale razvoja odbora.

Molimo vas da me podržavaju, želim jedan.

Mislim da to nije besplatno.

Osmjeh
Povratak na vrh
tjalps

Post 29 sij 2005 17:30 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: žeravica ic žeravica ili chipcon

Zdravo!

Yest to je istina. Od početka Freescale imala ograničen broj development kits i sada on stoped akciju, i ako sam desno možete naručiti development kit za oko 99 USD, što je mnogo jeftinije nego žeravica i ChipCon.

pozdravi!
Povratak na vrh
ivoblog

Post 13 vel 2005 12:36 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: žeravica zigbee zigbee žar kod c zigbee microchip zigbee mrežaste usmjeravanje žeravica ic zigbee microchip code microchip zigbee mrežaste

Microchip ima lijep komplet s dva mikro zajednice, a dva ieee802.15.4 sposobna RF moduli za 199 USD. U kompletu je ograničen po tome što koristi pre-spec zigbee softver bez mrežaste usmjeravanje funkcionalnost. Izvorni kôd je uključena međutim (ali ne i C kompajler).

Više ovdje: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx i slika: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

RF moduli koristiti ChipCon CC2420 čipovima. Žeravica re-ovim čipovima oznake kao EM2420.

Chipcon prodaje CC2420EM, Pictures ovdje: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Ovo je CC2420 RF modula.
Povratak na vrh
omara007

Pristupio / la: 06 siječanj 2003
Pomogao: 38

Post 03. svibanj 2005 5:42 Re: ZIGBEE-Kako početi
tags: zigbee kako kako zigbee c zigbee broj

Čuo sam da je Freescale distribuiranja svojih ZIgBee MAC broj besplatno ali pod određenim conditionds ili nešto slično .. je da je istina? .. Ako da, koliko mogu dobiti za ovo broj s obzirom da ću ga koristiti u mojim majstorima?
Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Stručna hardvera i Elektronika Design -> ZIGBEE-Kako početi
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS