Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

širok raspon (2-20MHz) VCO

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> širok spektar (2-20MHz) VCO
Author Poruka
Eugen_E

Pomogao: 31

Post 15 prosinac 2004 23:15

20 mhz vco

Pozdrav svima!
Želim dizajn širok raspon (2-20MHz) diskretne VCO, kao dio PLL sinteza frekvencija i trebam neke ideje.
Mislim da postoji nekoliko načina za to:

1. Oscilator kontroliran s diodama širok spektar varaktorska --- ali ne mogu naći posebne varactors koristiti ---

2. Miješanje 2 viša frekvencija signala, na primjer onaj na 100MHz, a druga od 102-120MHz VCO (kontrolirano sa "normalnim" raspon varactors) --- shematski, ali je složeniji i izlazni signal sadrži više harmonics ---

3. Korištenje prsten oscilator, koja je pogodna za IC crtati.

Dakle, tko može pomoć mene sa nekim idejama u kreiranju ovog VCO s općim ciljem dijelove i umjeren složenost shematski? Ja cijenim vašu pomoć!
Thanks in advance!
Srdačan pozdrav,
Eugen
Povratak na vrh
CDRCDR

Pomogao: 2

Post 16 prosinac 2004 2:57

širok VCO

Prsten oscilator u cjelini može Vam pomoći da range.If ne možete dodatno mogli koristiti mikser za generiranje frekvencija koje želite.
Povratak na vrh
Eugen_E

Pomogao: 31

Post 19 prosinac 2004 18:27

VCO 20mhz

Trebam dizajn diskretni VCO a ja ne želim koristiti mikser izbor zbog kompleksa shematski, potreba za precizna mjerenja i podešavanja i harmonici prisutan u izlazni signal.
Želim koristiti klasičnu LC oscilator i mislim da bi trebao koristiti "nešto" što će zamijeniti teško naći širok raspon varactors.
Na taj način JA ištanje to pitati ako znate metodu za dobivanje širok raspon tuning kontroliranjem kapacitet, induktivitet, ili oboje s naponom.
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 19 prosinac 2004 18:27

Oglasi

Povratak na vrh
ddt694

Pomogao: 5

Post 19 prosinac 2004 18:40

VCO širok

možete koristiti 74hc4046, vrlo popularan PLL uređaj koji uključuje dva PD i VCO.
Povratak na vrh
FANT

Pomogao: 11

Post 19 prosinac 2004 18:43

20mhz VCO

Mislim da traditioonal pristup nije moguće, jer frekvencijski raspon je gotovo deset puta, a to zahtijeva promjenu u kapacitet od 100 puta (bez kapaciteti u krug.)
Lakši pristup je sa starim CD40HC46 i na novi način sa DDS AD 9.850.

Mandi
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Analogni Circuit Design -> širok spektar (2-20MHz) VCO
Stranica 1 od 1 All times are GMT 2 Hours
Slične teme:
IC za Širok raspon VCO (7)
ulaz širok raspon LDO (4)
širok raspon podešavanja VCO problem (8)
širok raspon generacija LO pitanje (2)
Čip sa širok lanac opskrbe energije. (3)
širok raspon na ulazni napon DC / DC pretvarač (min. 1.8V) (4)
Pomozi mi dizajn širok spektar ulaza DC / DC pretvarač za 3,5 kVA (2)
SMPS Dizajn (5V/5A, širok raspon AC input) (4)
širok raspon mjerenja otpora s opamp (1)
ICMR širok raspon unosa zajednički način rada (1)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS